Cousin Billy wrote:
Samodejo nikada ne izneveri
jbg
Cousin Billy wrote:
Samodejo nikada ne izneveri
Bluberi wrote:Jučerašnji tekst.beatakeshi wrote:Nemanja Rujević i nemačka govna
Protesti u Srbiji: Batina sa dva kraja
Сећа ли се неко кад су Блицу током протеста 90-их дошли Слобини ликови и рекли да може да буде проблема при снабдевању хартијом који могу лоше да утичу на посао.beatakeshi wrote:Nemanja Rujević i nemačka govna
jbg, neki poneli i mobilne sa litijumskim baterijama...Sotir wrote:Мени је било онако мало чудно што се појавило неколико ликова који су дошли на протест на тротинетима и бициклима на батерије. Оно као, протествујеш што ће код тебе да копају за батерије, а користиш их.
Елем, Кондо се показао на нивоу, олд скул бицикло. Тако се иде на еколошки протест.
Sotir wrote:Сећа ли се неко кад су Блицу током протеста 90-их дошли Слобини ликови и рекли да може да буде проблема при снабдевању хартијом који могу лоше да утичу на посао.beatakeshi wrote:Nemanja Rujević i nemačka govna
Следећи дан уместо слике скупа низ улицу да се види маса, сликали са бока да се види десетак ликова.
Ови данас су још бољи, успели да нађу слику низ улицу, а да се не види маса.
Cousin Billy wrote:Sotir wrote:
Сећа ли се неко кад су Блицу током протеста 90-их дошли Слобини ликови и рекли да може да буде проблема при снабдевању хартијом који могу лоше да утичу на посао.
Следећи дан уместо слике скупа низ улицу да се види маса, сликали са бока да се види десетак ликова.
Sećam se dobro toga, samo nije papir bio problem već štampa. Štamparija Borba je tada skresala tiraž Blicu za dve trećine, pa je Kelbel napisao pokajnički i poltronski uvodnik i preko noći promenio orijentaciju lista. Zbog ovih događaja deo Blica napustio je redakciju i osnovao Demokratiju.
Kada je osnovan Glas Javnosti?Cousin Billy wrote:Sotir wrote:
Сећа ли се неко кад су Блицу током протеста 90-их дошли Слобини ликови и рекли да може да буде проблема при снабдевању хартијом који могу лоше да утичу на посао.
Sećam se dobro toga, samo nije papir bio problem već štampa. Štamparija Borba je tada skresala tiraž Blicu za dve trećine, pa je Kelbel napisao pokajnički i poltronski uvodnik i preko noći promenio orijentaciju lista. Zbog ovih događaja deo Blica napustio je redakciju i osnovao Demokratiju.
Sotir wrote:Вероватно јеси у праву за детаље, али сви проблеми са тиражима су у ствари ишли преко ограничења увоза хартије. Штампарија није била уско грло.
Wat?plachkica wrote:meni je nešto ispraznilo baterju sa 92% klikom na n1 live, to mi se nikad nije desilo (drugar mi je objasnio kako tehnički to mogu da urade). malo je skeri
Кад се сетим да је Чалија био фактор у продаји што би се рекло...Cousin Billy wrote:
Koliko su novine tada bile važne, koliko toga se prelamalo kroz njih, kako je lepo mirisala nova štampa kod kolportera na Terazijama, pored podzemnog prolaza - to nikada nećemo moći da objasnimo klincima.
Cousin Billy wrote:I mene zanima ali sam upao u polusenilne reminiscencije na svet bulevarske štampe na razmeđu vekova. Disi ti bi u to vreme bio u nekoj redakciji i jurio na zadatke sa službenim diktafonom u torbici, nosio pres karticu koja je tada otvarala razna vrata, grebao se o knjige na sajmovima i živeo od kanapea i vinjaka iz plastičnih čašica, nemam nikakvu sumnju u to.
disident wrote:Wat?plachkica wrote:meni je nešto ispraznilo baterju sa 92% klikom na n1 live, to mi se nikad nije desilo (drugar mi je objasnio kako tehnički to mogu da urade). malo je skeri