Ekološki ustanak
- Post n°152
Re: Ekološki ustanak
jel možemo da se nadamo da će i Đido da zauzme Tadićevu poziciju? jel se oglašavao povodom sutrašnjeg dana?
kad smo kod nade, kaže Hana Arent na peščaniku da je nada najgora stvar u politici. kad čitam ovo što je napisao Eros, javlja mi se nada, priznajem, i to bez ironije. dal je to sad dobro ili nije, ne znam, ali idem sutra na ulicu svakako.
kad smo kod nade, kaže Hana Arent na peščaniku da je nada najgora stvar u politici. kad čitam ovo što je napisao Eros, javlja mi se nada, priznajem, i to bez ironije. dal je to sad dobro ili nije, ne znam, ali idem sutra na ulicu svakako.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°154
jedino što se pored frizera koji se naglo zainteresovao, pitaju i kolonijalni upravitelji
- Post n°155
I zli demon i neuronaucnik koji nam drzi mozgove u tegli i arhitekta iz Matriksa.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°156
Garijeva skeptička jama!
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°157
Čale jebe, ne vadi:
Brnabić: Zahvaljujem Tadiću na potvrdi Vučićevih reči, ali što je do sad ćutao
Brnabić: Zahvaljujem Tadiću na potvrdi Vučićevih reči, ali što je do sad ćutao
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°158
jel to onaj isti frizer, antivakser ?Erős Pista wrote:ficfiric wrote:Inace, ovih dana o protestima pricaju i oni koje nikad nisam cuo da pricaju o bilo cemu vezano za politiku. Ne znam da li je tako samo ovde, zato sto je ovde i bila najveca guzva ili je tako i drugde
Sad bio kod frizera i on mi prica da ide sutra na protest. Ne zbog Rio Tinta, za koji smatra da je zabrsena prica, nego zatos sto su ga razbesnele scene iz Sapca. Inace ne glasa, generalno protiv vlasti ali apatican, bar bio, ali sad ocigledno vise nije.
Nikad ga nisam video ni na jednim protestima do sada, a bilo ibje onoliko, niti mi je ikada pomenuo bilo koji od njih, a sisam se kod njega vec deset godina i bilo je ihahahaj prilika.
Ovo zahvate ljude koji su dosad bili potpuno iskljuceni.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°159
koju će samo novu temu izvaditi do izbora debili iz liberalske opozicije kad i ekološku iskenjaju
- Post n°160
Silna malogradjanstina koja se do sada nije zapitkivala o odgovornosti vlasti za realnost koja nas opkruzuje me od proslog vikenda progoni da pita sta se desava i sta ce da bude u subotu.
- Post n°161
Uncle Baby Billy wrote:Garijeva skeptička jama!
- Post n°162
Tadić je bukvalno ovde na istoj liniji kao Vučić.
- Post n°164
Uncle Baby Billy wrote:Garijeva skeptička jama!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°166
Daï Djakman Faré wrote:jel to onaj isti frizer, antivakser ?Erős Pista wrote:
Sad bio kod frizera i on mi prica da ide sutra na protest. Ne zbog Rio Tinta, za koji smatra da je zabrsena prica, nego zatos sto su ga razbesnele scene iz Sapca. Inace ne glasa, generalno protiv vlasti ali apatican, bar bio, ali sad ocigledno vise nije.
Nikad ga nisam video ni na jednim protestima do sada, a bilo ibje onoliko, niti mi je ikada pomenuo bilo koji od njih, a sisam se kod njega vec deset godina i bilo je ihahahaj prilika.
Ovo zahvate ljude koji su dosad bili potpuno iskljuceni.
Naravno.
_____
- Post n°167
Naprednjaci naredili ženama zaposlenim u javnim preduzećima da sutra izađu na most sat vremena pre nas
— Aleksandar Mijailović (@aleksandar_015) December 3, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°169
Bumo videli. Mozda je lupetanje a mozda su ovi mozgovi stvarno isplanirali ovako nesto
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°171
među "vođama" protesta po gradovima nekim ima provokatora i državnih službenika
- Post n°172
Btw, sad se skupljamo svi na jednom mestu u Beogradu?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°173
dobrica na spejsu, ako nekoga zanima
Izvolitehttps://t.co/UoBZRpk4Gm
— Uros Vasiljevic (@Gile__v) December 3, 2021
- Post n°175
Nogo protiv protesta!
— Kreni-Promeni (@KPromeni) December 3, 2021
Šta god je podržao propalo je, protiv čega god je bio - uspelo je. Aj neka dobri naš Nogo nastavi ovu seriju
Vidimo se sutra u 14h! pic.twitter.com/Q3tJ6MNOkQ
_____
★
Uprava napolje!