Ekološki ustanak
- Guest
- Post n°226
Re: Ekološki ustanak
inače, ako ste sumnjali, gaya iskoristio i ovu blokadu da čalabrcne nešto
- Post n°227
Бора Вашка? Нек за њим баце и пар кашика вегете, да га земља лакше свари.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°228
Tuča kod Pupinovog mosta u Zemunu tokom blokade saobraćajnice (VIDEO) pic.twitter.com/kqeAXJIOC5
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) December 4, 2021
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°229
Niš pic.twitter.com/RBFcS91vm9
— Miloš Bošković (@misaizdaleka) December 4, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°230
Uncle Baby Billy wrote:ne kapiram ovo što krik tvituje o bakljama i vijanju maskiranih likova kod sava centra. do tad sam prešao na brankov, jel zna neko šta se desilo?
bizon poslo ortake, tu je blok 21 inače blizu.
rekao sam vam da sam ih video, slobodno su se šetali po masi.
posle su bacali baklje dole pa je bilo problema sa jednim kolima čini mi se
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°231
mi smo bili na slaviji, dva blaga zaletanja kolima, odmah okružena, sve prošlo ok
- Post n°232
edit: i na novoj
https://nova.rs/vesti/drustvo/gradjani-spasili-reditelja-gorana-markovica-od-hapsenja/
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°233
djilas, marinika cuta i ekipa u piazzi. nema nekog entuzijazma, daleko od slavljenicke atmosfere. djilas skroluje tviter, ne dize glavu. eto.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°235
Bio na autokomadi, sa jos sto spartanaca.
Bilo nas je malo na taj prostor, pa je bilo milion mikroincidenata. Malo malo pa je neka susa htela da prodje na silu.
Bilo nas je malo na taj prostor, pa je bilo milion mikroincidenata. Malo malo pa je neka susa htela da prodje na silu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°236
zvezda je zivot wrote:djilas, marinika cuta i ekipa u piazzi. nema nekog entuzijazma, daleko od slavljenicke atmosfere. djilas skroluje tviter, ne dize glavu. eto.
dva smo sveta različita, đilas kod sebe u kafani za džabe a ja kod faruza na hajderabaskom birjaniju za 400 dinala...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°237
Летећи Полип wrote:Bio na autokomadi, sa jos sto spartanaca.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°238
Летећи Полип wrote:Bio na autokomadi, sa jos sto spartanaca.
svaka čast. realno, zajebano je stati ispred auta u gradu/zemlji gde je saobraćaj jedan veliki kolektivni road rage a svaki vozač taksista u pokušaju.
mi smo u savskoj imali jednog koji je hteo da se bije jer ima decu u kolima. deca se uplašila valjda najviše zbog tate koji urla i izlazi iz auta, da je sačekao minut produžio bi mirno svojim putem. reagovali murjaši u civilu i smirili ga.
- Post n°239
I kod nas bilo par manjih incidenata sa vozacima, ali nista ozbiljno.
_____
- Korisnik
- Post n°240
ficfiric wrote:Btw, super im je ono sto su slali muriju gradjanima pre protesta, nadam se da ce nastaviti s tim.
Koliko li je ovakvih razgovora morao da vodi danas
Jel on to na kraju kaže sve što kažem biće slušano?
- Post n°241
... bice suvisno
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°243
n1 je prilog u dnevniku počeo uplakanom devojkom koja nije mogla da prođe autoputem jer su demonstranti izašli 15 minuta ranije, a krenula je na venčanje i imala je veliku buket cveća u automobilu
- Post n°244
Jučerašnji tekst.beatakeshi wrote:Nemanja Rujević i nemačka govna
Protesti u Srbiji: Batina sa dva kraja
- Guest
- Post n°245
plachkica wrote:n1 je prilog u dnevniku počeo uplakanom devojkom koja nije mogla da prođe autoputem jer su demonstranti izašli 15 minuta ranije, a krenula je na venčanje i imala je veliku buket cveća u automobilu
davne 199x godine idem po šefa koji je švaba i u radno i u slobodno vreme
kasnim petnaestak minuta jbg, bio neki sudar
lepo kažem izvinite takva i takva situacija
kaže on, nema problema, ali da znate, ne kasnite zbog sudara, nego zato što niste krenuli na vreme
- Post n°247
Obuko sam opet plavu trenerku a to znači da sam spreman da ovom jadi jadnom natrem majku žvalavu pic.twitter.com/ksP98T2lg2
— Velinir Velja Ilić (@samodejo6) December 4, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°249
@Plachkica
Dobro, da nema N1, od ovih protesta ne bi bilo nista
Dobro, da nema N1, od ovih protesta ne bi bilo nista
- Post n°250
Cousin Billy wrote: