Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°901
Re: Antivakseri i ostale stetocine
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°902
Jes ti siguran da ti je to rođeni brat? Da ga nisi pobrkao s rođenim bratom bratovog školskog druga, ?boomer crook wrote:moj brat, naprimer, razmislja da proda firmu kinezima i zivi u srbiji od rente ali to nema veze sa vakcinama vec s cinjenicom da ovde s tom kintom ne bi morao da radi i mogao bi da zivi ko bubreg u prvoklasnom loju
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°903
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°905
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°906
Izvinite, ali i treba da se vrate jer za bolje i nisu. Drugarica, otišla u Holandiju pre 10god, 2 dece, ona dr, muz ing, dobri poslovi, dobila spec koju u srb nije mogla i kaže mi vraćam se ako bude obavezna vakcina 🤯 pa vrati se odmah ti se u diplomu
— Crna ovca (@Tanja44340216) November 24, 2021
- Post n°907
https://t.co/QzErPdbuxA pic.twitter.com/p2gR9S8EJq
— Šesta kolona (@haarppp) November 26, 2021
_____
- Post n°908
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°909
— Bik koji se nadahnuo (@AlphaHlafdige) November 27, 2021
Kako je lako naložiti masu sa "Mrze naaas!!"... Evo još plakata, smirite strasti. https://t.co/Lh7HzKB3mg pic.twitter.com/QN9yrXGidm
— Bik koji se nadahnuo (@AlphaHlafdige) November 27, 2021
_____
- Post n°910
Vuk mi malo vuče na:
- Spoiler:
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°911
_____
- Post n°913
Preneli Nspm,politika, vaseljenska,stanjestvari, bar sam kod njih video. Pitam se ko josErős Pista wrote:http://www.nspm.rs/hronika/misa-djurkovic-obican-srpski-vo-i-korona.html
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°914
_____
- Post n°915
AHAHAHAHAHAHAHAH
— Kaktus (@0CveceProlece0) November 30, 2021
VALENTINA ARSIĆ ARSENIJEVIĆ aka prva ivermektin dama je dobila projekat Ideje vredan 444.000 evra
pa vi sad recite kako su vajber grupe sranje i gubljenje vremena, nije tačno mili moji, nije tačno
života mi mojega evo lepo na sajtu stoji, saću da okačim sliku pic.twitter.com/4jGjfaqYoz
a i ja svaki kurac moram da gledam i znam
Ne finansiraju fakulteti, oni učestvuju u projektu. Finansira Fond za nauku RS iz fondova Svetske banke itd.
Jeste ali može još 200k za opremu, što je ona i tražila
- Post n°916
Erős Pista wrote:http://www.nspm.rs/hronika/misa-djurkovic-obican-srpski-vo-i-korona.html
Razvalio ga.
https://www.politika.rs/scc/clanak/493350/Pogledi/Umisljenost-obicnog-srpskog-vola
_____
- Post n°917
https://www.intermagazin.rs/dr-nestorovic-poceli-su-da-gase-pandemiju-evo-zbog-cega/
- Post n°918
Policija je pronašla dvije odrasle osobe, 40-ih godina, i troje djece u dobi od četiri, osam i deset godina koji su podlegli ranama od vatrenog oružja u porodičnom domu u Koenigs Wusterhausenu južno od Berlina u subotu
Muškarac je ubio suprugu i troje djece nakon čega je izvršio samoubistvo zbog lažnog certifikata o vakcinaciji i straha da će mu djeca biti oduzeta nakon što je otkrivena njegova krivotvorina, saopćio je njemački tužilac u utorak.
Policija je pronašla dvije odrasle osobe, 40-ih godina, i troje djece u dobi od četiri, osam i deset godina koji su podlegli ranama od vatrenog oružja u porodičnom domu u Koenigs Wusterhausenu južno od Berlina u subotu.
U oproštajnoj poruci koju je pronašla policija, muškarac je naveo da je krivotvorio certifikat o vakcinaciji za suprugu. Njen poslodavac je to saznao, što je izazvalo strah bračnog para da će biti uhapšen i da će im biti oduzeta djeca, izjavio je tužilac Gernot Bantleon za Reuters.
Policajci su pozvani u kuću nakon dojave svjedoka koji su primjetili beživotna tijela u kući, saopćili su policija i tužioci u subotu, navodi Fena.
U Moskvi je danas neki bivši oficir ubio dvoje ljudi i ranio troje, navodno je odbio da stavi masku i nakon prepirke sa obezbjeđenjem izvadio pištolj i pucao.
Last edited by fikret selimbašić on Tue Dec 07, 2021 7:39 pm; edited 2 times in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°920
https://www.instagram.com/p/CXQpelKKqrR/ (prevod: Deepl)I'm doing well and yesterday I got over the really long quarantine period. I'm eager to get going again and be with the team. However, I still have to be patient for a while, as I'm not yet allowed to put full weight on my body due to a slight infiltration in my lungs. I'll be watching the remaining three games this year from the couch and then we'll be attacking together again in January.
- Post n°921
_____
- Post n°922
https://www.rtl.fr/actu/politique/les-infos-de-18h-coronavirus-admise-avec-un-faux-certificat-de-vaccination-elle-decede-en-reanimation-7900105037 (prevod: Deepl)False vaccination certificates can have dramatic consequences, as shown by the story of a woman in her fifties at the Raymond Poincaré Hospital in Garches, near Paris.
On October 30, a 57-year-old woman was admitted to the hospital's intensive care unit in respiratory distress. She had a vaccination certificate and no medical history or comorbidities. However, she needed to be intubated and on a machine to breathe.
Her condition prompted resuscitators to perform a series of tests to understand what exactly was going on. They discovered that the patient had no antibodies, despite her vaccination. The patient died the next day. When questioned, her husband finally confessed that a doctor had given him a false certificate for the sum of 200 euros in cash.
The medical staff of the hospital now regrets not having had the right information to be able to administer the best possible therapeutic treatment, which could have perhaps saved her life. The patient's family is now considering filing a complaint against the doctor.
- Post n°923
https://www.telegraaf.nl/financieel/1446454410/fiod-arresteert-man-achter-website-waar-coronavirus-besteld-kon-worden (prevod: Deepl)The fiscal investigative service FIOD has arrested a man Friday morning who is associated with the website 'jaikwilcorona.nl', where the virus could be ordered in a tube in order to perform self-infection. He is accused of fraud.
On the website in question, one could order a so-called 'corona kit' for €33.50, with which the buyer could infect himself with the Covid-19 virus. According to the website, everything needed for a deliberate infection would be easily delivered by mail. After you had infected yourself, a test at the GGD would first be positive and later, when cured, negative. With a healed certificate from the GGD, one could then regain access to the nightlife, without vaccination.
Last month the Healthcare Inspectorate (IGJ) announced that it would be taking action against the people behind the website, who advertised their services with the slogan: "Do you want to determine when you become infected with the corona virus? With the corona kit you can make that choice yourself! According to the website, the virus that was sent was no older than three months, 'this way you can be sure that the latest mutations and variants are included'.
The kit included a tube containing a liquid with the coronavirus and a self-test to subsequently determine the infection.
- Post n°924
_____
★
Uprava napolje!