Erős Pista wrote:Pritom, "svedski scenario" je trenutno 70% vakcinisanih.
i nacija u generalno 700 puta boljem zdravstvenom stanju od septičke jame
Erős Pista wrote:Pritom, "svedski scenario" je trenutno 70% vakcinisanih.
ficfiric wrote:
Erős Pista wrote:Juce sedim sa drugarom u gradu, i nailazi neli njehov poznanik. Prelezao koronu.nije vakcinisao. Nije jos ispitano, on je to proucavao. Pitam ga cime se bavi. Softver diveloper. A, tu smo znaci. Pocnemo da razgovaramo i on mi kaze u jednom trenutki, sto se zestis, treba da radis na tome da malo kontrolises nervozu. Nije zdravo.
Erős Pista wrote:Juce sedim sa drugarom u gradu, i nailazi neli njehov poznanik. Prelezao koronu.nije vakcinisao. Nije jos ispitano, on je to proucavao. Pitam ga cime se bavi. Softver diveloper. A, tu smo znaci. Pocnemo da razgovaramo i on mi kaze u jednom trenutki, sto se zestis, treba da radis na tome da malo kontrolises nervozu. Nije zdravo.
Ma da...Talason wrote:on zna dovoljno da se ne vakciniše
nije ovo takmičenje ko zna više o vakcinama
Drugi deo njih lici na verske fanatike koji cekaju MesijuErős Pista wrote:Ja ovom kazem - ali s kojim pravom mislis da znas vise od strucnjaka. Kojih strucnjaka, pita on? Svih, kazem ja, a vec predvidjam sta se se sprema. A Nestorovic, pita on?
I tu ja puknem, kazem mu, taj covek prica o tome da je Tesla otkrio putovanje kroz vreme!!! A on ce, gde si ti to cuo, ja to nisam cuo...
Lazu, jbt, neiskreni su. Provale kad neko uverenje treba sakriti, kada se nalaze pres nekim ko ne prasta, i onda ga precute, naprave se blesavi, ali ga zadrze u neokrnjenom obliku.
Ma sve je objasnio Zivkov u onom tekst. Samozivi lazovi, nacisti koji traze svog Hitlera, ali su srecom do sada dogurali samo do Nestora.
DA!ficfiric wrote:Obozavam ove uratke. Treba izlozbu napraviti jednog dana
[/size]Skroz normalni ljudi koji izgovaraju normalne stvari pic.twitter.com/mK3vzZJiVp
— Alan Smithee (@AlanSmitheeChi) October 31, 2021
BiH je i dalje na posljednjem mjestu u regionu prema broju vakcinisanih osoba protiv korona virusa, tek 19,94 posto je imuniziranog stanovništva u cijeloj zemlji
boomer crook wrote:putin propo
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да просечна годишња температура ваздуха у Русији расте два и по пута брже него у свету.
Он је на самиту Г20, на коме је учествовао путем видео везе, рекао да је температура ваздуха у Русији порасла за више од пола степена у протеклих десет година, пренео је Тасс.
Путин је рекао да је питање климатских промена од великог значаја, истичући да Русија осећа последице глобалног загревања.
„Суочавамо се и са дезертизацијом и са ерозијом тла. Посебно смо забринути због топљења вечног леда, који чини значајан део наше територије“, рекао је руски лидер.
Подсетио је да Русија активно учествује у међународним напорима за очување климе.
Конкретно, поштује све своје обавезе из оквирне конвенције УН о климатским променама и Париског споразума и доследно спроводи политику смањења емисије штетних гасова који стварају ефекат стаклене баште, предузима кораке за подизање енергетске ефикасности своје привреде и смањује емисију пратећих гасова при вадјењу нафте, рекао је Путин.
понедељак, 01 новембар 2021 10:06Руски солитер
Јељцинов потрчко