Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°726
Re: Antivakseri i ostale stetocine
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°727
Сачувај ме боже авакс хумора pic.twitter.com/99mzsZiZXl
— Положите дете (@penispiling) November 15, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°728
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°729
https://twitter.com/i/spaces/1gqxvlwyaBkGB
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°730
ista ova govna će mu sutra tražiti intervju
— Šesta kolona (@haarppp) November 17, 2021
i pisati kako su oni oduvek bili za ivermektin...
najgori šljam. https://t.co/sulhTYJQLL
_____
- Post n°731
promociju za nekog lika iz švedske, jasmin mislim da se zove, zvezda balkan info emisija.
u gulag, sve bih ih slala u gulag
- Post n°732
- Post n°733
(od 14:17)
- Post n°734
tred devojke kojoj su otac i brat umrli, jer ih je rođak avax savetovao da se ne vakcinišu, i kada su se razboleli da ne idu u bolnicu i ne uzimaju lekove
— Dnevna doza 3ABEPE (@tesha_je_reptil) November 17, 2021
nije mi dobro šta sam pročitao https://t.co/BiaD9PyLkn
Niz o smrti oca:
https://twitter.com/RachelMcKibbens/status/1453476476997734400
Niz o smrti brata:
https://twitter.com/RachelMcKibbens/status/1458881015917678594
- Post n°735
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°736
- Post n°737
a kolika je zaštita kad se prime sve te doze
— Šesta kolona (@haarppp) November 18, 2021
za nabrojane bolesti?
nekoliko meseci, a onda idu boosteri?
i zašto su onda govorili da će za covid-19 biti dovoljne 2, što odmah nisu rekli trebaće možda i 3,4,5...?
nisu znali? nemoguće.
to bi značilo da su eksperimentisali. https://t.co/Upn6XYk6AG
_____
- Post n°738
Avazov je naslov ali jeste tako.
Efendić, načelnik najmnogoljudnije općine u KS te lider SBiH-a, je antivakser, uporedio Vladu FBiH s Mengeleom
Fadil (premijer FBiH Fadil Novalić, op.a.) nema pravo tjerati ljude na vakcinaciju jer je to pitanje slobode svakog pojedinca, napisao je Efendić na Faceboku
Mirnes Ajanović, političar, advokat. Dijeli se i lajkuje na fb.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°739
https://twitter.com/i/spaces/1jMJgezgzemKL
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°740
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°743
Sve, sve sam procitao, jer ja ne ucim z desetku, sve citam vec 20 godina a vi mi fasisiti kazete da nisam kompetentatn, i zato ne smete na tv duel sa nama
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°744
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°745
disident wrote:Cuveni avax Milan Zaric ne priznaje Szo, 90 medicine, ne priznaje pedijtre, lekare, samo zubar, oftamolog i hirurg i to MOZDA
Zato što su ti lekari za njega Bogovi. Udjes kod zubara boli te zub, izadjes ne boli te. Slično i za ova druga dva, odmah ti reše problem. Sve što zahteva dugo lečenje je može da bide al ne mora da znači, znači isti su ko travari.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°746
https://jacobinmag.com/2021/11/australian-new-age-wellness-right-wing-covid-lockdown-anti-vax-protestsUnderstandably, financial dislocation and inadequate income support, as well as the disruption to social life caused by the pandemic and public health response, have frustrated many. While these measures relied on collective sacrifice, the sacrifices have been both prolonged and unequally distributed. In some cases, this has accelerated the individualism at the core of neoliberal capitalism, transforming it into an almost narcissistic rejection of the common good. This selfish frustration has allowed the forces of the Right, far right, and wellness communities to converge around a shared rejection of social reality and a paranoid analysis of public health measures.
_____
- Post n°747
Australski new-age, odma se sjetim doduše amerikanke Marlo Morgan i njenog hita "Tihi zov Australije" ('Eat pray love' beta) koja je i kod nas bila dosta čitana, točno se sjećam kraj devedestih i nulte kako je movement pustio korijenje. I sad ti čitaš tu ženu koja hoda po outbacku one with nature, sloboda s lijeve misterija s desne strane, mušice joj čiste uši jer nema štapiće, i sad bi ona kao trebala ubrizgati cjepivo oće kurac.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°748
_____
- Post n°749
Ono sto je karakteristicno avakse je njihova apsolutna nesposobnost da razdvoje realnost od svog unutrasnjeg mentalnog sveta. To ih stavlja negde na uzrast deteta do 18 meseci. Kada navrsi 18. mesec, dete je po pravilu sposobno da razlikuje svoj unutrasnji svet od spoljasnjeg. Ono postaje sposobno da razume da npr. pristup mami nije nesto sto mozes da postignes mislima, vec da se radi o drugoj osobi, u spoljasnjem svetu. Do tada - snovi, misli, grcevi u stomaku, cebence, mamina sisa - to je za bebu sve jedan tok svesti koje ono ne ume da izdiferencira. Spoljasnji svet je nastavak unutrasnjeg. Antivakseri su na tom nivou psihoemotivnog razvoja. Njihove misli, neposredna okolina, korona, ekonomija itd - to tok svesti koji oni ocajnicki pokusavaju da urede i potcine pod svoju kontrolu. Dakle, tu postoji pristup spoljnih inputa, ali se ti spoljni inputi sublimiraju, i zajedno sa psihickim karakterom avaksa, formiraju kao fantazmagoricne kulise u avaksovoj glavi, koje za njega predstavljaju spoljasnji svet , i koje mu omogucavaju psihoemotivnu stabilnost. Kada se ukrste surova realnost neoliberalizma, i nekrofilni, paranoicni i makijavelisticki unutrasnji svet avaksa, jedino sto moze da se dobije su teorije zavere u kojima ekipa mocnika zeli da nas sve pobije/izdominira sa cipovima. Citam neki doktor kaze kako je dobro sto avaksi makar vise ne veruju u cipove, tj teorije zavere su im manje patoloske. To nije posledica njihovog uvida u stvarnost, nego je situacija trenutno blaza nego sto je bila prosle godine, pa im i psiha umerenije reaguje. Ako bi se ti uslovi ponovili, oni bi opet verovali u te iste stvari, ili jos gore.
Pokusaji da im se objasne naucne cinjenice su uzaludni jer, kao sto vec rekoh, za njih je spoljasnji i unustrasnji svet jedan neprekinuti tok svesti. Spoljasnji svet izgleda i funkcionise onako kako se oni u tom trenutku osecaju. Nametati im naucne istine znaci direktno napadati njihov psihicki integritet i psihoemotivnu stabilnost, i osujecivati ih u onome sto oni ocajnicki zele da postignu - apsolutna kontrola realnosti. Ta kontrola podrazumeva i ljude sa oprecnim misljenjima, koji se zapravo i ne percipiraju kao ljudi, vec kao disonanca kojom treba izdominirati po svaku cenu - laganjem, manipulacijom, ili konacno silom - kako bi se realnost ustabilila.
Raspisah se. Sve u svemu, imamo posla sa opasnim ljudima, koji se u najboljem slucaju posredno mogu pacifikovati i gurnuti na marginu, gde bi bili maligni u najmanjoj mogucoj meri. Ne sa nekim na koga se moze apelovati razumom ili politickim programom. Takvom programu bi oni sigurno bili reakcija.
edit: Mnogo slovnih gresaka. Kad covek sebe uhvati kako pise carsav, samo gleda da ga se sto pre ratosilja.
Last edited by Летећи Полип on Fri Nov 19, 2021 6:26 pm; edited 3 times in total
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°750
Police in the Dutch city of Rotterdam clashed with stone-throwing rioters after hundreds gathered to oppose stricter anti-coronavirus measures. Police said at least two people were wounded after warning shots were fired: https://t.co/mMXizZCq4Q pic.twitter.com/W9KSplkMKr
— DW News (@dwnews) November 19, 2021