Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°876
Re: Antivakseri i ostale stetocine
Ili moj rođak jedan drugi gastor koji je pizdio i mrtav ozbiljan izjednačio sebe sa Rozom Parks kad su mu ljetos kazali da ne može nevakcinisan u restoran negdje na francuskom primorju.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°877
Мени је могуће и логично да ако је у Канади или Аустралији потпуни локдаун, посао и школа преко нета, да ко хоће и може, дође овде на пар недеља.
Али да се врати за стално само због тога је мало теже поверовати.
Али да се врати за стално само због тога је мало теже поверовати.
- Post n°878
Lorenzo Damiano, leader of No vax in Veneto, in sub-intensive care: he was infected in Medjugorje
Lorenzo Damiano, leader dei No vax in Veneto, in terapia sub intensiva: si è contagiato a Medjugorje https://t.co/huRLFo4SaO
— Il Messaggero (@ilmessaggeroit) November 24, 2021
- Post n°879
moj brat, naprimer, razmislja da proda firmu kinezima i zivi u srbiji od rente ali to nema veze sa vakcinama vec s cinjenicom da ovde s tom kintom ne bi morao da radi i mogao bi da zivi ko bubreg u prvoklasnom loju
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°880
naravno, promrmlja nesto o svetu koji je poludeo ali mislim i on i ja znamo koliko je sati. ovo koincidira sa jednim velikim povratnickim talasom svezih deviznih penzionera koji su otisli krajem 80-tih i pocetkom 90-tih.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°881
Ima visoko mišljenje o srpskom zdravstvu.
- Post n°882
Ja sam licno pre 10 godina sprecio 1 osobu da se vrati. Sa malim detetom. Mislim "sprecio" je mozda prejak izraz, ali ta osoba je najozbiljnije razmisljala da se vrati, pa aj kao da pita mene ozbiljno sta ja mislim o tome posto ja, jel, pratim "sve to".
- Post n°883
Svako ko razmislja da se vrati u Srbiju, treba da se vrati u Srbiju.
Sve sto ti padne na pamet u zivotu treba da probas, osim heroina i da se ubijes.
A little bit of discomfort builds character, sto bi se reklo.
Sve sto ti padne na pamet u zivotu treba da probas, osim heroina i da se ubijes.
A little bit of discomfort builds character, sto bi se reklo.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°884
fikret selimbašić wrote:Erős Pista wrote:
Pa da, ali nema intervjua.
Nema ga zato što nema ni povratka zbog oavezne bakcinacije, naročito ne masovnog. Pizde, sikću, izlaze na proteste i vežu zastave ali se ipak ne vraćaju. Najobičnije tviteraško vrtloženje.
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°885
centrifuga na PPP-u:
Za Kanadu je zaista tačno. Za dva dana sam čuo za 3 para iz Toronta da vraćaju odlivene "mozgove".
- Post n°886
Ako se iko vraca iz Kanade, to ima vise veze sa ludackim skokom cena nekretnina u ove dve godine nego bas sa vakcinama (ionako je ovde ogroman broj vec vakcinisan). Ako si relativno davno kupio i otplatio kucu, tacno si sada potencijalni milioner, pa ako te vec inace vuce majcica Srbija, eto opravdanja.
A ako se neko stvarno vraca samo zbog vakcina, onda i treba da se vrati. Samo, lako je prkositi 'tiraniji' dok drzis kanadski pasos i znas da uvek mozes nazad. Da vidim te buntovne povratnike da se masovno odricu pasosa ove tiranske drzave, pa onda da pricamo o povratku zbog vakcina.
A ako se neko stvarno vraca samo zbog vakcina, onda i treba da se vrati. Samo, lako je prkositi 'tiraniji' dok drzis kanadski pasos i znas da uvek mozes nazad. Da vidim te buntovne povratnike da se masovno odricu pasosa ove tiranske drzave, pa onda da pricamo o povratku zbog vakcina.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Guest
- Post n°887
OK to je vrlo ozbiljan forumaš, ne deluje kao mitoman.
Pa šta da kažem, neka im je sa srećom.
Pa šta da kažem, neka im je sa srećom.
- Post n°888
Mislim ok, odande ne moze kad ti padne na pamet na egej, jonsko more ili jadran...to stoji
- Post n°889
Fićo, možeš li da postaviš link za ovo? Tražim i ne mogu da nađem.fikret selimbašić wrote:Erős Pista wrote:Neki mediji bi svakako vec napravili senzaciju od ove price, makar Srbin Info - intervjue s povratnicima, itd. Takve "Slavice" bi vrv jedva cekale da se istovare po nacistickoj Austriji, ali za sada nema niceg slicnog.
Nešto poput ovog
- Post n°890
Nije njegov nalog, ali sUsTiNa jE iStA
U pitanju je lažni profil. Svakako, služe se svim i svačim, no suština je ista. Ostaje činjenica da nećemo odustati od upiranja prstom u ljude koji evidentno čine sve što mogu da nas uvedu u haos. Ćeraćemo se još!
— Драговићева_1244 (@dragoviceva_) November 24, 2021
ja sam član mense!
— Šesta kolona (@haarppp) November 24, 2021
je novo
jel znaš ti ko sam ja?!
https://t.co/rEbKo4HPfW
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°891
Taman da se vrate do aprila a onda, nakon izbora, ako bude protesta - lokdaun
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°892
Od 150.000.
#WorthReading 600 Google Employees Sign Manifesto Opposing Company’s Vaccine Mandate https://t.co/kUQwTHX0uh
— Paul Brody (@pbrody) November 24, 2021
- Post n°893
lalinea wrote:Ako se iko vraca iz Kanade, to ima vise veze sa ludackim skokom cena nekretnina u ove dve godine nego bas sa vakcinama (ionako je ovde ogroman broj vec vakcinisan). Ako si relativno davno kupio i otplatio kucu, tacno si sada potencijalni milioner, pa ako te vec inace vuce majcica Srbija, eto opravdanja.
doslovce situacija mog brata. bolje gospodin nezavisnih primanja u srbiji nego spediter u kanadi.
_____
- Post n°894
beatakeshi wrote:Fićo, možeš li da postaviš link za ovo? Tražim i ne mogu da nađem.fikret selimbašić wrote:
Nešto poput ovog
Nema linka, valjda je neka zajebancija sa tvitera.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°895
Sad vidim beatakeshijev post. Photoshop
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°896
Vodeći ruski lekari pozvali antivaksere da posete bolnice i mrtvačnice kako bi konačno prestali da iznose svoje stavove kojim doprinose povećanju broja umrlih.
https://www.rferl.org/a/russia-covid-anti-vax-celebrities/31576990.htmlAn open letter by leading Russian doctors challenged anti-COVID vaccination politicians and celebrities to visit coronavirus "red zones" at intensive-care units and morgues to see the disease's toll on the country.
Signed by 11 chief physicians of leading hospitals in Moscow, St. Petersburg, Samara, Sochi, Krasnodar, and Khanty-Mansiisk, including members of the ruling United Russia party, the letter said "opponents to vaccination" need to see for themselves how bad the situation has become.
"Hopefully after that you will change your standpoints, and fewer people will die," it said.
- Post n°897
Gotovo to sad. Svet je zavera, nasadjena na laž, nasadjena na urotu, nasadjenu na deep state nasadjen na reptile. Sve je relativno, proso voz.
- Post n°898
ovo sam i ja predlagao i to odmah, ko ne vjeruje u koronu dođe fino u bolnicu bez maske uz obaveznu izolaciju 15 dana i da potpiše da neće tražiti prijem, pa Darvin neka odradi svojerumbeando wrote:Vodeći ruski lekari pozvali antivaksere da posete bolnice i mrtvačnice kako bi konačno prestali da iznose svoje stavove kojim doprinose povećanju broja umrlih.
https://www.rferl.org/a/russia-covid-anti-vax-celebrities/31576990.html
glupe osobe imaju pravo da naštete sebi ali nemaju pravo da štete drugima
- Post n°899
Putin se sasvim lepo i ne naročito teško obračunao sa opozicijom, sad nek se obračuna i sa antivakserima, gde je taj autoritarizam kad je najpotrebniji?
_____
- Guest
- Post n°900
Dok crkavaju od korone i lože jedni druge teorijama zavera, njemu super, baza moći je netaknuta.