Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°776
Re: Antivakseri i ostale stetocine
dr Miroljub Petrović, imaj malo poštovanja
- Post n°777
Zašto se ovoj budali daje prostor na nacionalnoj frekvenciji? pic.twitter.com/GC68xQ4zN9
— Miloš 5G (@atommrav) November 21, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°778
malo glupo pitanje ako ti na istoj frekvenciji idu zadruge i parovi, sad što je ovaj više za takve emisije to je druga priča
- Post n°779
Zadrga i Parovi ne savetuju ljude da ne prime vakcinu, ne ubedjuju ih da kovid ne postoji, niti da se sve bolesti lece zdravom ishranom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°780
Ne znam sto se cudimo njegovom gostovanju i nastupu. Sto je on gori od Nestorovica, bivseg clana kriznog staba koji je za svoja dela odlikovan
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°781
Pa malo su bili pritegli sa tim gostovanjima antivaksera, a evo sad ovo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°782
ali služe istoj svrsi kao i ovajErős Pista wrote:Zadrga i Parovi ne savetuju ljude da ne prime vakcinu, ne ubedjuju ih da kovid ne postoji, niti da se sve bolesti lece zdravom ishranom.
- Post n°783
Dobro ali ipak je MP deo vlasti. U Srpskoj desnici ne znam da li ima nekog iznad njega, osim Mise Vacica.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°784
Erős Pista wrote:Zadrga i Parovi ne savetuju ljude da ne prime vakcinu, ne ubedjuju ih da kovid ne postoji, niti da se sve bolesti lece zdravom ishranom.
Zadruge i Parovi rade goru stvar. Oni različite tipove patološkog ponašanja promovišu i nagrađuju i time ih čine društveno prihvatljivim. Izbegavanje vakcine je samo jedno od takvih ponašanja.
Inače, upitanim i začuđenim prijateljima i familiji uvek preporučim da pola sata nedeljno (ili manje, ali nikako više) odvoje na gledanje pomenutih emisija.
Čisto da bi bolje shvatili svet i ljude oko sebe.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°785
Mislim da se na tu temu puno nabada, ali zaista ne bih o tome da raspravljam.
_____
- Post n°786
pa nema šta da se nabada, ono napamet ti mogu reći da su većina gledalaca tih emisija teški antivakseri, nemoj da se začudiš i ako Miroljub i Nestorović upadnu tamo
- Post n°787
Ustvari, bih da raspravljam, ali ne o tome. Ovo je relativizacija. Tres rijelitiji su na TVu vec 15 godina, ali antivakseri nisu na TVu 15 godina. Ovo mudrovanje "sta se cudis, pa tamo su i Parovi i Zadruga" promasuje ono sto je zaista opasno i nedopustivo, mesajuci ga sa necim sto moze da bude predmet kritike kulture, koliko ubedljive drugo je pitanje. Kad ti je sve to isto, ako vec ovo drugo nije i gore, onda ne mozes da shvatis gde je zaista prelom koji su naprednjaci napravili u odnosu na sve ranije tranzicione vlasti.
Last edited by Erős Pista on Mon Nov 22, 2021 9:41 am; edited 1 time in total
_____
- Post n°788
MNE wrote:pa nema šta da se nabada, ono napamet ti mogu reći da su većina gledalaca tih emisija teški antivakseri, nemoj da se začudiš i ako Miroljub i Nestorović upadnu tamo
A verovatno i piju vodu. Ergo, ne piti vodu.
Nabadanje.
_____
- Post n°789
pa nije nabadanje, treš rijalitiji su doveli (ili ubrzali to) antivaksere na TV
- Guest
- Post n°790
To nema nikakve veze sa time, tako može sve da se dovede u vezu sa treš rijaliltijima. I Italija ima treš rijalitije, a u Japanu samo što ne srču proliv za pare.
- Post n°791
Stariji su Miroljubi od rijalitija.
Vidovnjaci, nadrilekari, proroci i slicni su deo SRN-a vec 30 godina. Devedesetih su imali emisije na RTS-u razne Milje Vujanovic, njihova prorocanstva su se citala u dnevniku. Kleopatre i Vidovite Zorke su jahale po Pinkovima, TV Politikama, itd a na Palmama su mudrost sirili svi od Milica od Macve do mladog Miroljuba Petrovica.
Posle 5. oktobra je par njih dospelo u bajbok nakog cega su svi pobegli u Bosnu. Kad se SRN vratio na vlast, vratili su se i oni. To je to, oni vladaju Srbijom.
Vidovnjaci, nadrilekari, proroci i slicni su deo SRN-a vec 30 godina. Devedesetih su imali emisije na RTS-u razne Milje Vujanovic, njihova prorocanstva su se citala u dnevniku. Kleopatre i Vidovite Zorke su jahale po Pinkovima, TV Politikama, itd a na Palmama su mudrost sirili svi od Milica od Macve do mladog Miroljuba Petrovica.
Posle 5. oktobra je par njih dospelo u bajbok nakog cega su svi pobegli u Bosnu. Kad se SRN vratio na vlast, vratili su se i oni. To je to, oni vladaju Srbijom.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°792
Pa da. A rijalitija je bilo i pre njihovog povratka na vlast, ali to naprosto nije isto.
_____
- Guest
- Post n°793
Naša distinkcija je u tome što je režim organski povezan sa tim medijima, što su oni zapravo zvanični državni mediji a nacionalna televizija je skrajnuta. Imamo na vlasti ljude sa miimumom obrazovanja i dobrih namera, i čiji su primarni interesi u potpunoj simbiozi sa narkodilerskim podzemljem i šarlatanskim paramedicinskim polusvetom. Moralisanje o rijalitijima tu je potpuno promašeno, ovo us daleko ozbiljnije stvari od "ja slušam Betovena a ti si, građanine, govno".
- Post n°794
+1000
_____
- Post n°795
Srbi verovatno najviše u Evropi gledaju televiziju. Realiti zauzima bitan deo programa preko koga se jedan, bukvalno naopaki sistem vrednosti promoviše i nagrađuje.
Monkey see, monkey do.
Monkey see, monkey do.
_____
- Post n°796
To je vrlo neubedljiva teza o tome kako se ljudi odnose prema onome sto gledaju na TVu, a cela moralisticka kritika rijalitija zasniva se upravo na njoj. Jednako je ubedljiva kritika da ljubitelji horora ubijaju ljude motornim testerama jer su to videli na TVu.
_____
- Post n°797
Notxor wrote:
Zadruge i Parovi rade goru stvar. Oni različite tipove patološkog ponašanja promovišu i nagrađuju i time ih čine društveno prihvatljivim. Izbegavanje vakcine je samo jedno od takvih ponašanja.
Inače, upitanim i začuđenim prijateljima i familiji uvek preporučim da pola sata nedeljno (ili manje, ali nikako više) odvoje na gledanje pomenutih emisija.
Čisto da bi bolje shvatili svet i ljude oko sebe.
+1
Ovaj rezim stoji na tim emisijama.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°798
@Erős Pista
Ti si upravo uporedio igrani film, koji se kao takav prodaje i moderisani realiti program?
Ozbiljno?
Ti si upravo uporedio igrani film, koji se kao takav prodaje i moderisani realiti program?
Ozbiljno?
Last edited by Notxor on Mon Nov 22, 2021 10:37 am; edited 1 time in total
_____
- Post n°799
Dobro, i rijalitiji imaju svoju ulogu da se od drzave napravi majmunarnik gde se sve svodi na tucu i urlanje. Normalnog dijaloga nema nigde, ni na mrezama, ni na ulici, ni na televiziji - nigde. Publici je ostalo samo da navija da njihova strana rokne onu drugu.
Ali, sve to nema veze sa nadrilekarima. Oni su stariji od rijalitija i cenim da su forsirani i devedesetih da srn-ovu publiku potpuno odvoji od obrazovanih strucnjaka, da bi mogli da ih mrze
Ali, sve to nema veze sa nadrilekarima. Oni su stariji od rijalitija i cenim da su forsirani i devedesetih da srn-ovu publiku potpuno odvoji od obrazovanih strucnjaka, da bi mogli da ih mrze
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°800
Inace, popularni antivakserski refren je da su zagovornici vakcinacije ljubitelji Zadruge i rijalitija - tj, da su deo nemisleceg stada.
_____