tobožnji levičari i antifašisti
— Šesta kolona (@haarppp) November 7, 2021
udarna pesnice korporacija i tehnototalitarizma.
najveći govnari današnjice. https://t.co/Mp8Hun0Ltq
Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°601
Re: Antivakseri i ostale stetocine
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°602
Лекарска комора Србије је по пријави здравствене инспекције, а по службеној дужности, покренула поступак пред судовима части ЛКС против 18 лекара за које постоји основана сумња да су саветовали и лечили пацијенте од Ковид 19 леком "ивермектин".
Након окончања поступка, јавност ће бити обавештена о донетој пресуди.
Лекарска комора Србије још једном апелује на грађане да здравствене услуге и савете траже искључиво у регистрованим државним и приватним здравственим установама.
- Post n°603
Алекс Берeнсон, некад звезда „Њујорк тајмса“ а после трајно избачен са твитера, сада може тек на podcast-у „Искуство Џоа Рогана“ да објави да су у септембру „преко 70 одсто смртних случајева од ковида 19 у Енглеској били потпуно вакцинисани“. И Берeнсон и Рогана би се, због третмана оваквих радова у јавности, могли погурати ка „теоретичарима завере“, али – изнесено је само чињеница!
ЕНГЛЕСКИ ИЗВЕШТАЈ И то из Извештаја о контроли вакцине против ковида 19, недеља 38 (COVID-19 Vaccine Surveillance Report Week 38) званичног органа Јавно здравље Енглеске (Public Health England – ПХЕ). „Морам то стално да говорим људима, јер они готово да не верују. То није теорија завере. То је у документима британске владе.“
И њих двојица су ту на лицу места ишчитавали табелу 4 из Извештаја. У Енглеској је у септембру било 3.158 смртних случајева од ковида. За ПХЕ то је смрт која се догоди „у року од 28 дана од позитивног узорка (тест на ковид-19) или смрт пријављена од ковида-19 у умрлици“. А потпуно вакцинисана особа је „14 дана или више после друге дозе вакцине од 2 дозе“. И – 2.284 умрлих од укупно 3.158 смртних случајева у Енглеској је – потпуно вакцинисано. Прецизно – 72,32%.
Табела 2 показује: да је, на укупно 256.686 случајева инфицираних а старијих од 40 година, њих 205.197 било потпуно вакцинисано. То је 79,94%! „У западном свету чињенице се више не рачунају“, написао је на ово Пол Крејг Робертс.
Закључак: јавни наратив који се одржава као „пандемија невакцинисаних потпуна је лаж“.
nisam ih pratio u poslednje vreme pa ne znam kolko su zalegli protiv belosvetskih farmakomafijaških srboždera, ali vidim da je prethodni broj imao prigodnu naslovnicu
- Guest
- Post n°604
- Post n°605
sva sreća da su nam ostali ti poslednji bastioni slobode i istine u Americi, inače bi nas Amerika odavno sve sterilisala i pobila.
- Post n°606
Кроз кампове у Србији је прошло око 100.000 миграната,од којих се њих око 100 заразило ковидом, 3 је хоспитализовано и нико није умро. 436 их је примило 1.дозу, а око 50 другу.Вест на @rts_vesti.Зашто је међу Србима велики број заражених и умрлих и поред вакцинације?Шта нам раде?
— Наталијина рамонда (@BwjHCXkOnVlowic) November 7, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°608
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°609
_____
- Post n°611
Srpski Death tribute.
_____
- Post n°612
pa nismo mi protiv vakcina, bar ja ne,
— Šesta kolona (@haarppp) November 8, 2021
svako neka slobodno odluči hoće li i koliko puta se vakcinisati, već protiv ludila i totalitarnog sistema koji se preko ove vakcinacije želi uvesti.
obaška što izgleda da te vakcine koje su promovisali kao bezbedne i nisu baš tako bezazlene. https://t.co/2axHoERTsJ
_____
- Post n°613
- Post n°614
Мигранти су познати по томе да су гојазни, имају више коморбидитета, плус су у позним годинама.Erős Pista wrote:Sesta kolona ritvituje.Кроз кампове у Србији је прошло око 100.000 миграната,од којих се њих око 100 заразило ковидом, 3 је хоспитализовано и нико није умро. 436 их је примило 1.дозу, а око 50 другу.Вест на @rts_vesti.Зашто је међу Србима велики број заражених и умрлих и поред вакцинације?Шта нам раде?
Шалу на страну, нема шансе да их је само 1 промил оболео.
- Post n°615
Sotir wrote:Овај Лик Добар је кад каже да је 'заклети присталица вакцина" уверљив колико и Вуцо у Ноћној мори кад каже" што је најбоље нисам пијан".
Bas tako.
_____
- Post n°616
Sotir wrote:Мигранти су познати по томе да су гојазни, имају више коморбидитета, плус су у позним годинама.Erős Pista wrote:Sesta kolona ritvituje.Кроз кампове у Србији је прошло око 100.000 миграната,од којих се њих око 100 заразило ковидом, 3 је хоспитализовано и нико није умро. 436 их је примило 1.дозу, а око 50 другу.Вест на @rts_vesti.Зашто је међу Србима велики број заражених и умрлих и поред вакцинације?Шта нам раде?
Шалу на страну, нема шансе да их је само 1 промил оболео.
Nema, naravno. Budalesanje.
_____
- Post n°617
parental control od sad da znači odrasla deca svojim roditeljima da ograničavaju pristup internetu.
- Post n°619
raspiratori ubijaju!
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°621
- Post n°622
_____
- Post n°623
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°624
_____
- Guest
- Post n°625