Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Antivakseri i ostale stetocine

Janko Suvar

Antivakseri i ostale stetocine - Page 15 Empty Re: Antivakseri i ostale stetocine

Post by Janko Suvar Wed Oct 27, 2021 3:49 am

na koji nacin se od Katarine Maric trazi da " krsi ustav" kako ona tvrdi?

clan 54 ustava dozvoljava ovakvu meru.

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Antivakseri i ostale stetocine - Page 15 Empty Re: Antivakseri i ostale stetocine

Post by Guest Wed Oct 27, 2021 3:51 am

rumbeando wrote:
    Uncle Baby Billy wrote:

Na stranu pozivi na linč, ovaj slučaj je baš problematičan: dečak je bio na pregledu u ponedeljak, umro je u noći na utorak, pronađen ujutru. Meningitis nije konstatovan na pregledu, ali jeste obdukcijom. Lako je moguće da je taj lekar koji ga je pregledao u ponedeljak debelo zabrljao. Prema izjavama majke nije mogao ništa da guta ni jede - odmah bi povratio i bolela ga je glava neprekidno.

Dečakovo zdravstveno stanje menjalo se tokom prethodnog vikenda, povraćao je, bolela ga je glava, imao je povremeni kašalj, ali je u nedelju uveče igrao igrice na kompjuteru. Kod lekara ga je majka odvela u ponedeljak, kada je dobio terapiju.

- Ćerka je u utorak rano ujutru ustala i samo mi viknula: "Majko, Aca je pao s kreveta".
    https://www.novosti.rs/vesti/drustvo/1046761/majko-aco-samo-pao-kreveta-tragicni-detalji-smrti-decaka-16-koji-umro-korone

Lekari su nam dali terapiju, ali on nije mogao ništa da proguta. Kako bi nešto uzeo, odmah bi povratio. Samo mi je govrio da mu je muka i da ne može da spava. Zadnja tri dana mu se javljala i temperatura i kašljao je.
    https://nova.rs/vesti/drustvo/majka-preminulog-decaka-moj-sin-je-zavrsio-za-nekoliko-dana/

Kako nezvanično saznaju dopisnici RTS-a prilikom obdukcije tela šesnaestogodišnjeg učenika Hemijsko-tehnološke škole iz Kruševca, koji je u utorak preminuo u kućnoj izolaciji, primećeni su znaci meningitisa.
    Da li je ta bolest dovela do smrti dečaka kod koga je 16. oktobra potvrđen koronavirus, biće poznato kada budu završene dodatne analize koje je naložilo Više javno tužilaštvo.
    Od njih se očekuje da dodatno objasne uzročno-posledične veze upale mozga i kovida 19, koje su dovele do smrti tinejdžera.
    Pored preminulog dečaka, u porodici su koronavirusom zaraženi dečakova starija sestra i otac.
    https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/drustvo/4559318/obdukcija-preminuli-decak-krusevac-koronavirus-.html

Nije lako naterati naše lekare da pregledaju mlade i naoko zdrave ljude, postoji tendencija da se ignoriše njihova anamneza i da se prepiše najelementarnija terapija.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Wed Oct 27, 2021 3:56 am

meni se desilo, odnosno nije se meni desilo ali cuo sam, ljudima u mom okruzenju se desilo:

da zene imaju problem da ih se pregleda i ozbiljno uspostavi dijagnoza, kad dolaze sa nejasnim simptomima. Moja drugarica je imala prehladu koju nije mogla da preboli, generalno slabost, i smrsala je.  I isla je sa tim simptomima koji navodno ukazuju na neki problem sa imunitetom, kod doktora nekolko puta i on je odbijao da to ozbiljno shvati i da prepise neku terapiju nego je samo lecio tu prehladu.

Kaze da je to strasno frustrira i da joj je doslo da dodje kod lekara sa ocem ili deckom da bi je ozbiljno shvatili da joj nije dobro. Nikad nisam pomislio na takvu stvar, ali druge zene koje su bile tu prisutne su sve potrvrdile da im se slicno desavalo i da im je bilo lakse kad ne idu same kod dr. 

sve se u ovom veku desava pre par godina Antivakseri i ostale stetocine - Page 15 1399639816

_____
    ????
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Oct 27, 2021 3:59 am

Janko Suvar wrote:na koji nacin se od Katarine Maric trazi da " krsi ustav" kako ona tvrdi?

clan 54 ustava dozvoljava ovakvu meru.

Mani te budalastine, imam razumevanje samo za ono sto sam citirao

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 27, 2021 4:01 am

Ma naravno.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 27, 2021 4:02 am

Janko Suvar wrote:meni se desilo, odnosno nije se meni desilo ali cuo sam, ljudima u mom okruzenju se desilo:

da zene imaju problem da ih se pregleda i ozbiljno uspostavi dijagnoza, kad dolaze sa nejasnim simptomima. Moja drugarica je imala prehladu koju nije mogla da preboli, generalno slabost, i smrsala je.  I isla je sa tim simptomima koji navodno ukazuju na neki problem sa imunitetom, kod doktora nekolko puta i on je odbijao da to ozbiljno shvati i da prepise neku terapiju nego je samo lecio tu prehladu.

Kaze da je to strasno frustrira i da joj je doslo da dodje kod lekara sa ocem ili deckom da bi je ozbiljno shvatili da joj nije dobro. Nikad nisam pomislio na takvu stvar, ali druge zene koje su bile tu prisutne su sve potrvrdile da im se slicno desavalo i da im je bilo lakse kad ne idu same kod dr. 

sve se u ovom veku desava pre par godina Antivakseri i ostale stetocine - Page 15 1399639816

Kod žena pre svega treba razlikovati histeriju od melanholije. Histeriju izaziva putrefakcija humora, čemu su žene sklone jer su njihova tela fiziološki hladnija od muških. Melanholiju izaziva višak crne žuči.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Wed Oct 27, 2021 4:07 am

Antivakseri i ostale stetocine - Page 15 3579118792 Antivakseri i ostale stetocine - Page 15 3579118792 Antivakseri i ostale stetocine - Page 15 3579118792

_____
    ????
    bemty

Post by bemty Wed Oct 27, 2021 4:33 am

Janko Suvar wrote:Nikad nisam pomislio na takvu stvar, ali druge zene koje su bile tu prisutne su sve potrvrdile da im se slicno desavalo i da im je bilo lakse kad ne idu same kod dr. 

naravno. zenama cak ne daju anesteziju kod procedura koje su toliko bolne da se onesvescuju ili povracaju, kao sto je namestanje kontraceptivnih sredstava u grlic materice. istrazivanja o strukturi i funkciji placente su minimalna. ulaganje u ginekologiju i akuserstvo isto. pobacaji se tretiraju kao 'eto desava se' iako su prilicno burna i krvava iskustva. ja cak znam zene koje salju ili vode muzeve kod lekara kad im je dete bolesno, jer znaju da ni decije probleme lekar nece shvatiti ozbiljno ako ga vodi samo mama. 

jos je gore stanje sa nacionalnim ili rasnim ili drugim manjinama, njih tek ne uzimaju ozbiljno.

_____
    Warning: may contain irony.
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Wed Oct 27, 2021 5:09 am

Erős Pista wrote:
    Cousin Billy wrote:Istina je to za proteste, s tim što mi ni nemamo proteste u pravom smislu te reči već udbaške igrokaze. Mila i Srky svakako nisu sami iščeprkali adrese Teodorovića i Kona, nema tamo dovoljno moždanih ćelija za takvu operaciju. Sećam se 2008. kada sam iz vica pratio demonstrante koji su (prve večeri istinski spontano) protestovali zbog Kosova. Nisu umeli da pronađu albansku ambasadu, pa su otišli na staru adresu u Kneza Miloša i tek tamo saznali da je ambasada premeštena na Dedinje.

Nema ni trunke sumnje.

Verujem da duboko grešite. Evo ličnog primera: 2003. Vlada RS imenuje izvesnog Vladimira Vukčeviča kao tužioca za ratne zločine, 2011. on hapsi Maldića koga ubrzo šalje u Hag. Sledeće zime ja se doseljavam na 30 metara od Dobračinove 12. pored koje prolazim po više puta dnevno. I odmah primećujm da  između dva frizerska salona trotoar redovno preprečuju 2-3 lika i da je ispred njih parkirano najmanje jedno ternsko vozilo. Naravno, radi se o delu dvosmerne ulice kojom prlaze trole na kojom je  parkiranje zabranjeno, međutim pločnik u tom delu ulice je od tih vozila potpun propao. E sad, recimo da u tom okrugu Maxi u Čika Ljubinoj Maxi radi non stop, u Dositejevoj isto, u Zmaju od noćaja do 21. pa kad predveče kreneš u kupovinu eto ti u susretu slična tri hajlendera i jedan sedi, duplo niži između njih. Ne znam koliko  je ljudi tada stanovalo u tom delu gornjeg Dorćola ali verujem da je 4/5 znalo ko je Vukčević i gde stanuje. Meni je bilo potrebno dve nedelje. 

Sledećeg februrara Vukčeviću za rođendan iz Holandije stiže žuti paket. Poštar isporuku predaje Vukčevićevoj ženi koja potpisuje porudžbinu ali primećuje da nema adrese pošiljaoca i paket prosleđuje Kobrama. Nastupa smena u dežurstvu, neko od novih izvršilaca pita odakle paket u službenom vozilu, šefu obezbeđenja nije ništa prosleđeno sumnja se da je paket podmetnut u vozilo, traži se hitan povratak predhodne smene. Milorad Veljović šalje jedinicu PTJ da izoluje raskrsnicu Dobračinove i Dositejeve, sumnja se na eksploziv u najmanju ruku i produžetak "udbaškog igrokaza". Međutim, iz Holandije za Vučevića stigla je samo četnička propaganda u književnom obliku...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 27, 2021 5:12 am

Neka bude i tako. No, jedno je okupljanje na Trgu Nikole Pašića a nešto sasvim drugo ugrožavanje mira i bezbednosti ispred kućnog ulaza. Da je država htela, mogla je da bezbolno spreči okupljanja ispred zgrada jer nisu posredi hiljade već desetine ljudi, od kojih je trećina slaboumna, trećina su prevaranti a trećina žbirovi.

Poenta je da je država odobrila da se Konu viče "Mengele", isto kao što odobrava i podstiče antivakcinaške poruke na Hepiju. To su kao one kontrolne šipke u nuklearnim reaktorima, izvlačiš i uvlačiš u zavisnosti od toga koji ti je nivo fisije potreban.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Oct 27, 2021 5:19 am

Prvi put kad je bila setnja, policija im nije dala da odu na jedan most, pa na drugi i na kraju su ih vratili pred skupstinu

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 27, 2021 5:23 am

Antivakseri i ostale stetocine - Page 15 248666238_420840642931787_515886664373407694_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=TtEf5mJbsxMAX-kCPRR&_nc_ht=scontent.fbeg2-1
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 27, 2021 5:33 am

Moze i na VINJAK.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 27, 2021 5:36 am

Cousin Billy wrote:Neka bude i tako. No, jedno je okupljanje na Trgu Nikole Pašića a nešto sasvim drugo ugrožavanje mira i bezbednosti ispred kućnog ulaza. Da je država htela, mogla je da bezbolno spreči okupljanja ispred zgrada jer nisu posredi hiljade već desetine ljudi, od kojih je trećina slaboumna, trećina su prevaranti a trećina žbirovi.

Poenta je da je država odobrila da se Konu viče "Mengele", isto kao što odobrava i podstiče antivakcinaške poruke na Hepiju. To su kao one kontrolne šipke u nuklearnim reaktorima, izvlačiš i uvlačiš u zavisnosti od toga koji ti je nivo fisije potreban.

Toeto.

_____

ficfiric

Post by ficfiric Wed Oct 27, 2021 8:01 am

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Wed Oct 27, 2021 9:14 am

Ned Ludd - Pfizer@NikolaMikesic
    Ivermektinovci su najjači ljudi na svetu.

Radomir Martin™@radomir_martin
    daj link za vajber

Ned Ludd - Pfizer@NikolaMikesic
    https://t.co/orQHom19zL?amp=1

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 27, 2021 9:55 am

KaKo?

_____

Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Wed Oct 27, 2021 10:09 am

Au jebote ovi svakog dana otkrivaju carolije sveta u XXI veku. Vec ih vidim kako se zivopisno raspravljaju kako to da avion leti kad je tezi od ptice a i ne mase krilima.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    lalinea

Post by lalinea Wed Oct 27, 2021 10:17 am

bemty wrote:
    Janko Suvar wrote:Nikad nisam pomislio na takvu stvar, ali druge zene koje su bile tu prisutne su sve potrvrdile da im se slicno desavalo i da im je bilo lakse kad ne idu same kod dr. 

naravno. zenama cak ne daju anesteziju kod procedura koje su toliko bolne da se onesvescuju ili povracaju, kao sto je namestanje kontraceptivnih sredstava u grlic materice.
    Brate...jedno od najgorih iskustava ikad, definitivno gore od dva carska reza.

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
    lalinea

Post by lalinea Wed Oct 27, 2021 10:22 am

bemty wrote:ovo je bas pocelo da izgleda opasno, ovako meni iz daleka. osecaj da se sprema pogrom (ma sta sprema) i da nema ko da zaustavi. najezila sam se citajuci, zastranili su mnogo vise nego sto ocekujes ludaka da zastrani. kao da je neka psiholoska granica probijena.
    Napisala si upravo ono sto se.meni vrzma.po glavi poslednjih dana. Ove vesti i ponasanja/misljenja u Srbiji deluju odavde kao da ce svakog casa neki mad max scenario. I jako, jako me rastuzi kad god mi se u glavi sklopi poredjenje ovoga sto se desava u Ontariju i ovoga u Srbiji. Jbt, ovde kovid propusnice funkcionisu bez problema, svuda gde moras da skines masku mozes samo ako si vakcinisan..tipa, ti mozes da ides da kupujes u ikei (sa maskom, naravno) ali ako hoces u ikein restoran, lik na ulazu pregleda vakc sertifikate. I niko se ne tripuje da nosi zutu traku, da to naziva konc logorima (oni koji se tripuju ne dobijaju gomilu prostora u medijima) - zivot ide normalno, za trenutnu situaciju. Zasto u Srbiji ne moze normalno, majkumu.

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
    bela maca

Post by bela maca Wed Oct 27, 2021 10:33 am

tako deluje i odavde Antivakseri i ostale stetocine - Page 15 3363120308

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Wed Oct 27, 2021 10:53 am

:Cirjakovicevim glasom:

Turci...

(to je bio odgovor na ovo zasto u Srbiji ne moz nista normalno)

_____
    ????
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 27, 2021 2:09 pm

_____

Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Wed Oct 27, 2021 2:27 pm

zdrava priča, zdrava logika.

ali ovi likovi koji posle 20 meseci i dalje misle da maske nose kukavice da bi se zaštitile od virusa, pa pronalaze by your logic nedoslednosti... znači hirurzi pičke najveće, nose maske i u sali sa anesteziranim pacijentom.

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 27, 2021 2:32 pm

Bukvalno na sva pitanja koja je postavio može da nađe odgovore za dva minuta guglanja, ako mu već nije dovoljna zDrAvA LoGiKa. Ali ne, fora je što reče Ana Dragović, da sve mora da se uklopi u moj aktuelni nivo (ne)znanja. Ako se ne uklapa, tim gore po činjenice.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 8:48 pm