Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°201
Re: Antivakseri i ostale stetocine
Gle, Miša Đurković. Svaki put kad pomislim da ne može da padne niže, on me prijatno iznenadi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°202
Kako sopstvenu glupost predstaviti kao vrlinu: https://t.co/9Gt4nxJgLr
— Slobodan Joksimovic (@TooLateBloomer) October 23, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°203
Naš čovek u Torontu pic.twitter.com/q0wO6WMvEm
— Тица Ругалица - Поган Језик (@flusteredcooler) October 22, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°204
Stiglo tuširanje hladnom vodom, nek se spremi sunčanje mudaErős Pista wrote:Kako sopstvenu glupost predstaviti kao vrlinu: https://t.co/9Gt4nxJgLr
— Slobodan Joksimovic (@TooLateBloomer) October 23, 2021
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°205
Sunča se rč, a ne mooda, ali nikako u podne, nego kad je sunce nisko.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°206
ficfiric wrote:Naš čovek u Torontu pic.twitter.com/q0wO6WMvEm
— Тица Ругалица - Поган Језик (@flusteredcooler) October 22, 2021
kladim se da je pretio ono kasirki ili tako nesto
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°207
Види се да не пратиш западне алт заједнице дакле је стигло и туширање хладном водомNotxor wrote:Sunča se rč, a ne mooda, ali nikako u podne, nego kad je sunce nisko.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°208
a šta fali sunčanju čmara, molim lepo?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°209
1 potpuno normalna osopa.
https://borbazaistinu.rs/mi-smo-saterani-uz-logorsku-zicu-iza-koje-je-jasenovac-2-i-imamo-tri-opcije/1. Ми смо сатерани уз логорску жицу иза које је Јасеновац 2 и имамо три опције: 1) да уђемо у тај ковид логор погнуте главе и у њему умремо, 2) да останемо испред жице и супротставимо се ковид мафији и можда погинемо, 3) да останемо испред жице и супротставимо се ковид мафији и можда преживимо. У сваком случају, не желим да умрем са ковид пропусницом, желим или да живим или да умрем без усташког аусвајса. Могу да ме упуцају испред логора, али да ме виде како ћутке улазим у њихов логор – то неће гледати.
_____
- Post n°210
Ima previse ludaka oko nas
- Post n°211
A nemali broj su profesori doktori.
_____
- Post n°212
Erős Pista wrote:1 potpuno normalna osopa.
https://borbazaistinu.rs/mi-smo-saterani-uz-logorsku-zicu-iza-koje-je-jasenovac-2-i-imamo-tri-opcije/1. Ми смо сатерани уз логорску жицу иза које је Јасеновац 2 и имамо три опције: 1) да уђемо у тај ковид логор погнуте главе и у њему умремо, 2) да останемо испред жице и супротставимо се ковид мафији и можда погинемо, 3) да останемо испред жице и супротставимо се ковид мафији и можда преживимо. У сваком случају, не желим да умрем са ковид пропусницом, желим или да живим или да умрем без усташког аусвајса. Могу да ме упуцају испред логора, али да ме виде како ћутке улазим у њихов логор – то неће гледати.
Ja sam cuo da iz kafica izbacuju stotinu za jednog nevakcinisanog.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°213
Erős Pista wrote:A nemali broj su profesori doktori.
Pa ti su najludji.
- Post n°214
jel autor ovaj lik?
https://www.ips.ac.rs/researchers/marko-pejkovic/
https://www.ips.ac.rs/researchers/marko-pejkovic/
- Post n°215
Po svemu sudeći da.
_____
- Post n°216
užasni su i sve glasniji
(mene malo teši što mi se čini da su im ovi skupovi baš slabo posećeni, posebno ovj u beogradu)
(mene malo teši što mi se čini da su im ovi skupovi baš slabo posećeni, posebno ovj u beogradu)
- Post n°217
Šesta kolona ritvituje.
E, sad da mi neko objasni - šta bi ovo trebalo da dokazuje? Neko je 1956. planirao da izazove pandemiju 2020 (godina je bitna jer je bez nje koincidencija isuviše slaba čak i po konspirološkim kriterijumima; mada se u klipu kaže - do 2020, ne tokom 2020)? Čak i da neko to tada jeste planirao (a nije planirao, nego predviđao), zašto bi neki današnji zaverenici bili obavezani planovima iz 1956? I zašto je to bilo u filmu?
Nema teorije zavere...1956-a god. pic.twitter.com/AEv7dH3zBi
— VUJIČIĆ NOVICA (@VujicicNovica) October 23, 2021
E, sad da mi neko objasni - šta bi ovo trebalo da dokazuje? Neko je 1956. planirao da izazove pandemiju 2020 (godina je bitna jer je bez nje koincidencija isuviše slaba čak i po konspirološkim kriterijumima; mada se u klipu kaže - do 2020, ne tokom 2020)? Čak i da neko to tada jeste planirao (a nije planirao, nego predviđao), zašto bi neki današnji zaverenici bili obavezani planovima iz 1956? I zašto je to bilo u filmu?
_____
- Post n°218
Kakvi današnji? To su reptili koji žive 10 hiljada svetlosnih godina. Bajo.
- Post n°219
Da, izgleda da se podrazumeva nešto u tom smislu.
_____
- Post n°220
jeri si gledao sipsone?
- Post n°221
Erős Pista wrote:Šesta kolona ritvituje.Nema teorije zavere...1956-a god. pic.twitter.com/AEv7dH3zBi
— VUJIČIĆ NOVICA (@VujicicNovica) October 23, 2021
Ja bih rekao da je ovo fejk klip. Tj da je sniman sada, a da nije iz 56.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°222
Nije nemoguće, ali pod pretpostavkom da jeste, šta antivakseri misle da on dokazuje?
_____
- Guest
- Post n°223
Ovo napraviš od arhivskih klipova za pola sata a jezik je potpuno savremen argo fejsbuk kretena: "politička korupcija postaće blablabla". Verovatnoća da je klip lažan teži 100%.
- Post n°224
Летећи Полип wrote:Ja bih rekao da je ovo fejk klip. Tj da je sniman sada, a da nije iz 56.
https://www.reuters.com/article/factcheck-satire-not1956video-idUSL1N2LK20SA black and white video is being shared on social media that appears to have warned in 1956 about a future COVID-19 pandemic. Pointing to the purported date of creation, some users claim the footage is evidence that the outbreak, which has taken the lives of over 2.8 million people around the world, was planned. This is false: the compilation of footage was created in 2020 and was intended as satire.