Овако да јавно напишем .
— Kentaur Wolf2 (@fragma_dia2) October 20, 2021
Свако без обзира на име и презиме , ко се буде усудио да ми затражи Ковид пропусницу или онемогући право на живот и кретање загарантовано Уставом Србије убићу га
Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°126
Re: Antivakseri i ostale stetocine
- Guest
- Post n°127
:kreće se 99,9% u krugu 300m u rodnom pičkovcu donjem:
- Post n°128
UMESTO KOVID PROPUSNICE SA SOBOM ĆU NOSITI USTAV REPUBLIKE SRBIJE I ZAKON O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI. SASVIM DOVOLJNO!
— teDkaMila (@dka_te) October 20, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°129
okej ovo je dovoljno za hapšenje
- Guest
- Post n°130
:radijus kretanja do maxija 14 metara od svoje zgrade, divlja pijaca na ćošku 32m od zgrade i do kontejnera da baci smeće:
- Guest
- Post n°131
neko je pominjao možda, treba sociološki fotorobot tih debilčina. izopšteni od sveta i stvarnosti, zatočeni u svojim šupetinama, socijalne i društvene nule, bez dodira sa stvarnim životom i realnošću
- Post n°132
eto ja sam protiv kovid propusnica a za obaveznu vakcinaciju.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°133
Pa i ja, ovo je sprdnja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°134
https://www.facebook.com/100016366156640/posts/970483506840512/
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°135
u sprdačini od kontejnera od države ni obaveznu vakcinaciju ne bi mogao sprovesti bez oružane prisile, tako da je ovde ipak sve džabe. seljana ostaje seljana
- Post n°136
Ovaj decko je ozbiljno bolestan.
ako podržavate fašizam,
— Šesta kolona (@haarppp) October 20, 2021
znajte da ni on ne traje doveka... pic.twitter.com/frP4UCWM7Y
https://t.co/yOF4HYioj6 pic.twitter.com/h7HI0VgOAm
— Šesta kolona (@haarppp) October 20, 2021
_____
- Guest
- Post n°137
pa ja to govorim od pocetka, da je u usa ili sl, vec bi imao dve automatske puske, a u garazi bi gurao kurac u auspuh dok redja metke u sarzer.
- Post n°138
Mada, i ova doktorka... kuzim da joj je dopizdelo i da ne zna sta da radi ali ovo zvocanje teskim bolesnicima pred kamerama
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°139
Treba poslusati ovaj klip kojim se sablaznjavaju antivakseri. Doktorka pita svog pacijenta (zna ga po imenu) zasto se nije vakcinisao i pita ga da li mu je zao i da li bi drugima preporucio vakcinaciju. To je za antivaksere isto sto i nacisticki cuvar logora koji puca Jevrejinu u glavu.
Sta je u tim ludim glavama?
Sta je u tim ludim glavama?
_____
- Post n°141
ficfiric wrote:Mada, i ova doktorka... kuzim da joj je dopizdelo i da ne zna sta da radi ali ovo zvocanje teskim bolesnicima pred kamerama
Brate, ovo je ono, Paton ide kroz poljsku bolnicu i kao kurci se pred vojnicima, trenira strogocu, a ustvari ih time hrabri.
Porediti ovo, lekarku ocigledno zabrinutu za svog pacijenta i za svoje pacijente, sa nacistima, je s onu stranu pameti. To je bolest mozga. To su ljudi koji ne razliku crno od belog, brigu od mrznje, dobro od zla.
_____
- Post n°142
Sad mi javlja drug da u centru Nisa protestuje oko 50ak antivaksera.
To je sila pred kojom drhti vrh drzave i ne usudjuje se da uvede mere.
To je sila pred kojom drhti vrh drzave i ne usudjuje se da uvede mere.
_____
- Post n°143
Erős Pista wrote:ficfiric wrote:Mada, i ova doktorka... kuzim da joj je dopizdelo i da ne zna sta da radi ali ovo zvocanje teskim bolesnicima pred kamerama
Brate, ovo je ono, Paton ide kroz poljsku bolnicu i kao kurci se pred vojnicima, trenira strogocu, a ustvari ih time hrabri.
Porediti ovo, lekarku ocigledno zabrinutu za svog pacijenta i za svoje pacijente, sa nacistima, je s onu stranu pameti. To je bolest mozga. To su ljudi koji ne razliku crno od belog, brigu od mrznje, dobro od zla.
Ma, poredjenje je nenormalno, ne treba ni komentarisati.
Ovo sto radi doktorka je izdrkavanje nad nemocnim, pa makar to bio i glupi antivakser. Nije zabranjeno biti glup. I budale imaju pravo na lecenje bez ponizavanja pred kamerama
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°144
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°146
ficfiric wrote:Erős Pista wrote:
Ma, poredjenje je nenormalno, ne treba ni komentarisati.
Ovo sto radi doktorka je izdrkavanje nad nemocnim, pa makar to bio i glupi antivakser. Nije zabranjeno biti glup. I budale imaju pravo na lecenje bez ponizavanja pred kamerama
Posle godinu i po dana smenskog rada u kovid odeljenjima nisam siguran da bi većina doktora uopšte prošlo psihološki pregled. Ne kažem da treba ovako, ali jebigica, puknu ljudi.
- Post n°147
to da
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°149
ficfiric wrote:
Kakva banda lumpenskih raspada.
_____
- Post n°150
ficfiric wrote:
Ne pise nigde to sto ti kazes. Pise samo da svi imaju pravo na lecenje. Lekari u Srbiji se free style izdrkavaju nad pacijentima oduvek, ne bi trebalo da antivakseri budu izuzetak od toga, naprotiv.
Ja sam ZA ponizavanje i ismevanje, svugde i u svakoj prilici. Eno ga danas onaj Mitrovcanin u roze kupacim gacama, fasovao koronu a da ga pitas sto se nisi vakcinisao ne ume da ti kaze. A zivi u kuci sa majkom koja bas i nije u cvetu mladosti a nije ni ona vakcinisana. I onda se zali sto mu neki na forumu, umesto da mu bezrezevno pozele brz oporavak, elegantno prebacuju sto se nije vakcinisao. Kao, pa jao gde vam je empatija. Pa gde je tebi bila empatija slepce jedan da se vakcinises jer zivis sa osobom koja je visokog rizika? E zato ih treba jebati u glavu, uvek i svugde.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”