Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Antivakseri i ostale stetocine

Erős Pista

Antivakseri i ostale stetocine - Page 23 Empty Re: Antivakseri i ostale stetocine

Post by Erős Pista Fri Nov 05, 2021 5:25 pm

Cousin Billy wrote:Antivakseri žive u sinhronijskoj stvarnosti, uvek je sve isto, događaji se odvijaju jednovremeno i to ne kao diskretni događaji u pojavnom svetu već kao εἰκών (predstava) njihovog tvrdog stava o pravom ustrojstvu vaseljene. Oni mogu da isto ovako komentarišu i smešni snimak kučeta koje laje na gumeno pile.

Evo još jednog primera. U međuvremenu su podignute samo tri nove kovid bolnice.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    rumbeando

Antivakseri i ostale stetocine - Page 23 Empty Re: Antivakseri i ostale stetocine

Post by rumbeando Fri Nov 05, 2021 6:03 pm

čak 15 lekara mogu izgubiti licencu.

Promenili na 18.
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Nov 05, 2021 6:06 pm

Arena je izašla iz kovid režima posle prošlog talasa tako da nema šta da opet izlazi.
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Fri Nov 05, 2021 10:08 pm

kovidom zarazen nfl superstar aron rodzers se obratio naciji i kazu ljudi sve je reko

plachkica

Post by plachkica Fri Nov 05, 2021 10:13 pm

mila javlja da je uhapšen direktor fajzera

Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 05, 2021 10:17 pm

Antivakseri i ostale stetocine - Page 23 3579118792

The police have ordered a media blackout, which was immediately approved by a judge. Conservative Beaver is based in Canada, and not subject to American law.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Nov 05, 2021 10:18 pm

Ne bojte se narode, FBI je pronasao svoju dusu
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Nov 05, 2021 10:18 pm

lol

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started

Post by MNE Fri Nov 05, 2021 10:18 pm

Dr sci jbm ti sunce
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Nov 05, 2021 10:20 pm

Cim kreno poso, odmah umirujuce objave. Slucajno?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Nov 05, 2021 10:58 pm

plachkica wrote:mila javlja da je uhapšen direktor fajzera

Cousin Billy wrote:Antivakseri i ostale stetocine - Page 23 3579118792

The police have ordered a media blackout, which was immediately approved by a judge. Conservative Beaver is based in Canada, and not subject to American law.

Oh, noes!

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

rumbeando

Post by rumbeando Sat Nov 06, 2021 12:56 pm

ficfiric

Post by ficfiric Sat Nov 06, 2021 4:45 pm

Hana u epizodi "Zasto dovlacite smece sa neta? Koga boli qrac za 77% vise mrtvih"

Antivakseri i ostale stetocine - Page 23 Hana10

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Nov 06, 2021 4:57 pm

Radule nikad ne bi napisao ovako nesto, jer je dovoljno lukav da ostavi sebi prostora za povlacenje ako ga nagaze. Npr, za ovu vest bi napisao nesto tipa - zbog korona histerije ljudi sa teskim bolestima ne dobijaju zdravstvenu pomoc itd.
    Ali njegovi sledbenici se redovno ispaljuju, jer zapravo eksoliciraju ono sto on implicira (a ne ono sto kaze) - da korona ne postoji, da se brojke povecavaju, itd. A kad ih nagazis, nemaju kud i onda lupe nesto kao sad Hanica.

Last edited by Erős Pista on Sat Nov 06, 2021 5:10 pm; edited 1 time in total

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Nov 06, 2021 4:59 pm

Nije to ispala. Voli Radule kad su njegovi svedoci luđi od njega, to je njemu milo i prvo će takvima dati Kool-Aid pričest kada dođe Dan.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Nov 06, 2021 5:04 pm

Moguce da si u pravu. Konacno, te ispale takodje salju signale radikalnijoj antivaks ekipi - ovo je ono sto stvarno mislimo, dok Radule glumi nekakvu just my freedoms ma'm pozociju za siru javnost.

Inace, kod jedne vrste antivaksera sam sretao upravo ovaj sentiment - zasto se o ovome prica, ne zanima me to, ne smarajte, dosta vise o tome. Jedan momak mi na pitanje zasto se nije vakcinisao kaze - ma mene to uoste ne zanima, ja to ne pratim uopste. Kao da je u pitanju serija ili sport.

_____

ficfiric

Post by ficfiric Sat Nov 06, 2021 5:11 pm

Erős Pista wrote:Inace, kod jedne vrste antivaksera  sam sretao upravo ovaj sentiment - zasto se o ovome prica, ne zanima me to, ne smarajte, dosta vise o tome. Jedan momak mi na pitanje zasto se nije vakcinisao kaze - ma mene to uoste ne zanima, ja to ne pratim uopste. Kao da je u pitanju serija ili sport.

Pominjao sam nesto slicno. Mene to podseca na bombardovanje gde je kod nekih ljudi bio veliki strah u pocetku a onda je doslo do zamora od straha pa su mnogi od njih reagovali sa "jebe mi se, neka poginem, ne mogu vise da se sklanjam"

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Nov 06, 2021 5:12 pm

E, ali ovo nije ni to, to tvoje je vise fatalizam, premorenost, ovo je kao - necu da se igram korone i onda za mene pravila ne vaze, vaze za one koju hoce da se igraju.

_____

ficfiric

Post by ficfiric Sat Nov 06, 2021 5:15 pm

Jos malo radulara

Antivakseri i ostale stetocine - Page 23 FDhdeGhXMAACTqU?format=jpg&name=medium

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Nov 06, 2021 5:25 pm

kordun i seljobanija
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Nov 06, 2021 5:27 pm

Može tim lekom da leči virus tho
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Nov 06, 2021 6:09 pm

ficfiric wrote:Hana u epizodi "Zasto dovlacite smece sa neta? Koga boli qrac za 77% vise mrtvih"

Antivakseri i ostale stetocine - Page 23 Hana10

Antivakseri i ostale stetocine - Page 23 3137070404
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Nov 06, 2021 6:21 pm

Da Se iStRaZi zAstO

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Nov 06, 2021 7:01 pm

Sjajno zakljucivanje.

_____

rumbeando

Post by rumbeando Sat Nov 06, 2021 11:17 pm

Jedan od administratora grupe o ivermektinu pedijatar prof. dr Bojko Bjelaković novinarki Blica nakon što je u članku u tim novinama objavljeno ko su administratori:

Antivakseri i ostale stetocine - Page 23 Image

Pre pisanja teksta pozvali smo lekare, s tim što profesor Bjelaković nije želeo da razgovara sa novinarkom koju je nakon objavljivanja teksta, u subotu i zvao telefonom, pretio tužbom, a kasnije nastavio da šalje poruke i vređa.
    Podsetimo, dr Bojko Bjelaković je pedijatar, i jedan je od potpisnika peticije Stop diskriminaciji i prinudi oko Kovid 19 vakcinacije dece – Lekar i roditelji za nauku i etiku (LRNE).
    Kako je "Blicu" rečeno na Medicinskom fakultetu u Nišu, danas je održan sastanak Dekanskog kolegijuma na kojem je odlučeno da se pokrene pravna procedura povodom istupanja prof. Bjelakovića. Kada smo pitali da li se to odnosi na istupanje u grupi gde se preporučuje lečenje ivermektinom, odgovoreno nam je potvrdno.
    Takođe u KC Niš danas je održan kolegijum, na kome je kako nam je rečeno, jednoglasno odlučeno da prof. dr Bojko Bjelaković bude smenjen sa funkcije načelnika Odeljenja za kardiologiju na Klinici za pedijatriju.
    Kada smo pre pisanja teksta nazvali, dr Bjelaković odbio je da odgovori na naša pitanja, uz neprihvatljiva obrazloženja „da ne zna da zaista razgovara sa novinarkom, da ne može da govori o 'ivermektinu' sa osobom koja nema medicinskog znanja“, da bi razgovor završio tako što bi prekinuo vezu.
    Tek nakon naše objave teksta u kome je označen kao jedan od administratora, a kako on sam niti je potvrdio niti demantovao, ova priča dobila je svoj nastavak. Pojedini lekari su se povukli iz grupe, pa samim tim i dr Bojko Bjelaković.
    U drugom telefonskom razgovoru, sa našom novinarkom, osim pretnji tužbom, tek tada je progovorio o grupi.
    - Mene vi ne možete da propitujete. Mene kada zovu novinari pitaju me da li mogu i kada mogu, a ne preko telefona. Zbrzali ste me. Gospođo, ja ne znam ko ste vi. Možda sam želeo u toj grupi da vidim šta lupaju.  Antivakseri i ostale stetocine - Page 23 1336943286   Možda nisam ni otvarao. Ja imam toliko obaveza. Mene je neko ubacio ja ne znam u koliko sam grupa. Iz nekih grupa ne možete da izađete. Ništa nisam učestvovao, zašto bi meni neko zabranio da gledam? Jel zabranjeno da se bude član grupe. Jesmo li mi demokratsko društvo - rekao je, između ostalog, dr Bjelaković.
    blic.rs/vesti/drustvo/zla-i-lazljiva-zeno-lekar-iz-ivermektin-grupe-porukama-vredao-novinarku-blica-dok-se/gb7wcns

Last edited by rumbeando on Sat Nov 06, 2021 11:24 pm; edited 1 time in total

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 5:50 am