Naprednjakluk
- Post n°426
Re: Naprednjakluk
Sad sam prošao pored SPS odbora, gori svetlo, radi se
_____
????
- Post n°427
I ja pomislih svasta kad sam oko 21h video guzvu ispred sns u K.milosa. Ali moša
- Post n°428
Erős Pista wrote:Sta pa on mulja. Kao da mu jos nije jasno da je ispao iz kombinacije. Svaki dan je na tv, kao da je u kampanji.
Hehe, neko mu je zauzeo sicve011, zato je ubacio O11
Hvala za najavu! pic.twitter.com/ZvhvT81lwh
— Književnik iz Beograda (@sicve011) February 15, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°429
plachkica wrote:ja pomislila da nije crko glavni od uzbuđenja
u drugim vestima, vesić kupio neki tviter nalog sa 7K+ pratilaca
Izgleda od Bazdulja.
Моја сетра Јована као и ја обожава Азру, а ако ме питате која ми је омиљена песма: https://t.co/1kRoq9l1oO
— Горан Весић (@sicveO11) February 15, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°430
Preminuo ambasador Srbije u Portugaliji Oliver Antić
Ministarstvo spoljnih poslova je saopštilo da je ambasador Srbije u Portugaliji Oliver Antić, preminuo u Lisabonu od posledica nesrećnog slučaja.
„Pamtićemo ga kao vrsnog profesora, velikog patriotu i pravnika oštrog uma i britke reči. Ostaće upamćeni njegova profesionalnost i posvećenost kao ambasadora naše zemlje, kao i doprinos unapređenju odnosa Srbije i Portugalije. Ministarstvo saučestvuje u bolu porodice, prijatelja i kolega ambasadora Antića“, navodi se u saopštenju.
U utorak, 22. februara, od 10 do 14 časova biće otvorena Knjiga žalosti u zgradi Ministarstva spoljnih poslova, a biće otvorena i elektronska Knjiga žalosti na adresi: protocol@mfa.rs.
Detalji o datumu održavanja komemoracije i sahrane biće naknadno saopšteni.
Oliver Antić je rođen u Beogradu 1950. godine, gde je završio osnovnu školu, gimnaziju i diplomirao na Pravnom fakultetu. Odbranio je magistarsku tezu 1978. i doktorsku raspravu 1983. na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Antić je počeo da drži nastavu na beogradskom Pravnom fakultetu, kao stručni saradnik i asistent, od 1975. godine. U zvanje docenta biran je 1984, u zvanje vanrednog profesora 1990, a za redovnog profesora izabran je 1996. godine.
Školske 1987/88 godine dobio je Fulbrajtovu stipendiju i boravio je u SAD na Pravnom fakultetu mičigenskog Univerziteta, piše u njegovoj biografiji na sajtu ministarstva.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°431
Kako dalje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°433
Ovo i mene sad zabrinjavaće mnogo zanimaplachkica wrote:šta je nesrećan slučaj?
padaju mi na pamet sumanuti scenariji
- Post n°434
mozda cijalis ili vijagra
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°435
Sapleo se i pao na cakiju. I tako jedno 5-6 puta.
_____
- Post n°436
Bokte
The ambassador of the Republic of Serbia in Portugal died after having thrown himself into the sea in Boca do Inferno, in Cascais, in the early afternoon of this Friday.
— Milan Brkljac (@milan_symbol) February 18, 2022
The news was confirmed by an official source.
_____
- Post n°437
haha
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°438
sto mu neko nije rekao sta znaci Boca do Inferno
ahahahaha
ahahahaha
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°439
Google Translate:
Према Цорреио да Манхау, Оливер је замолио возача да заустави аутомобил, изашао је и бацио се са литице.
https://www.wort.lu/pt/portugal/embaixador-da-servia-em-portugal-morre-ao-saltar-para-o-mar-em-cascais-620fbacfde135b9236ff26b0
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°440
Naprednjak kad se docepa funkcije i na samoubistvo ide sluzbenim autom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°441
Afogamento znaci udavio se u ustima pakla
Ahahahhaha
Ahahahhaha
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°442
Заиста несрећан случај... обично ту има душека доле, екипа за реанимацију, заштитна мрежа... али баш тог дана сви добили слободно, опрема на ремонту...
ЈЕботе, убије се човек и „несрећан случај“.
ЈЕботе, убије се човек и „несрећан случај“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°443
ficfiric wrote:Naprednjak kad se docepa funkcije i na samoubistvo ide sluzbenim autom
Idiukurac
_____
- Post n°444
Ovaj scenario mi nije pao na pamet.ficfiric wrote:Google Translate:
Према Цорреио да Манхау, Оливер је замолио возача да заустави аутомобил, изашао је и бацио се са литице.
https://www.wort.lu/pt/portugal/embaixador-da-servia-em-portugal-morre-ao-saltar-para-o-mar-em-cascais-620fbacfde135b9236ff26b0
Žao mi Antare, ima u njegovom i životu i smrti nešto jezivo paradigmatično.
- Post n°445
Sta?
_____
- Post n°446
iskreno nije mi ga zao ni zeru. u trecem rajhu bi pisao rasne zakone. to je taj profil oportunistickog zlikovca.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°447
Zasto bi ikome bilo zao 1 consigliereja 1 tome nikolica
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°448
Јел консиљереј јачи од протојереја?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°449
Mr.Pink wrote:Zasto bi vam bilo zao 1 consigliereja 1 tome nikolica
to mu je jos najmanji greh. bio je dekan pravnog kada su sa njega terani ljudi. radikal, poltron, uzgajivac poltrona i zlikovaca...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°450
_____