tonu
24 sata Vučić
- Post n°77
Re: 24 sata Vučić
[ulazi u prostoriju]
- U jebote, odakle ova tona marihuane ovde?
- Post n°78
„Испало с камиона“, чувени бренд.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°79
Mór Thököly wrote:[ulazi u prostoriju]
Usao u prostoriju? Prostorija je bila sakrivena. Neko je podmetnuo i sakrio podrum
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°80
Nego, sta je sa Alekom? Ranije je voleo decimale a sad zaokruzuje sekirom
Reč je o pripadnicima bezbednosnih službi koji su, prema optužnici tužioca Saše Drecuna, bili deo kriminalne grupe Predraga Koluvije na čijem imanju „Jovanjica“ je pronađeno 1,6 tona marihuane. Optužnica je potvrđena početkom prošle nedelje, a okrivljeni imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°81
možda je u vesti bila sveže pobrana, a predsednik je sračunao osušenu
- Post n°83
Па нек погледају у књигама, категорија КРКЛ, која ме одувек одушевљавала кад је спазим. Кад се стих нађе у књиговодству.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°84
rumbeando wrote:Molim? pic.twitter.com/ieRTEDVCCY
— alexaalexandar (@alexaalexandar1) October 2, 2021
Vučka je baš stiso neko ili nešto, pa je skroz pogubljen u nastupima. Ovo se nikad ne radi. Mislim, bolje mu je bilo da je izašao i rekao ne dam Koluviju, umesto ovo.
- Post n°85
Владимир Ђукановић рекао је током телевизијског гостовања да је директор полиције Владимир Ребић некоректан и да покушава да се "извуче из целе приче".
Аутор емисије на Објектив ТВ Владимир Ђукановић који је радио интервјуу са оптуженим у случају „Јовањице“ Предрагом Колувијом приликом гостовања одговорио је директору полиције Владимиру Ребићу који тврди да све што је Колувија испричао јесу, како је навео, бесмислице, а Ђукановић је упитао како неко може нешто тако да изјави, подвлачећи да Ребић лаже.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°86
faza "dala baba dinar d'uđe u kolo.." dostiže svoj vrhunacЛетећи Полип wrote:rumbeando wrote:Molim? pic.twitter.com/ieRTEDVCCY
— alexaalexandar (@alexaalexandar1) October 2, 2021
Vučka je baš stiso neko ili nešto, pa je skroz pogubljen u nastupima. Ovo se nikad ne radi. Mislim, bolje mu je bilo da je izašao i rekao ne dam Koluviju, umesto ovo.
- Post n°87
Meni to vise lici na fazu kuvanja zabe na 250 stepeni. Stalno se pomeraju granice. Sada je normalno da predsednik drzave na televiziji brani vlasnika najvece plantaze marihuane u Evropi. Sledeca faza je prenos klanja ljudi na tv-u dok Vucic smirenim glasom objasnjava zasto to treba da se radi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°88
"Nisam branio klanje ljudi, samo sam rekao da treba ispitati sve navode i odgovornost onih koji su zaklani. Pa ako prodju poligraf, ja cu prvi da kazem da sam pogresio".
https://www.politika.rs/scc/clanak/488965/Vucic-Nisam-branio-Koluviju-cemu-tolika-nervoza
https://www.politika.rs/scc/clanak/488965/Vucic-Nisam-branio-Koluviju-cemu-tolika-nervoza
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°89
Uzgred, jel moze neko da mi protumaci ovu izjavu, posto meni to ne polazi za rukom.
Он је истакао да ничим није бранио Колувију, нити ће то да чини, али да је важно да се испита и то што је он говорио.
„Ако кажете да је полицајац њему нешто рекао, а тај полицајац каже да није, оде на детектор лажи и покаже се да је Колувија лагао, онда ћемо да кажемо да је Колувија лагао, утолико лакше. И онда ћемо да знамо да је те лажи измишљао неко из бившег режима, а нећемо да верујемо да је о било увезано са некима из врха државе”, рекао је Вучић.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°90
Naglas razmišlja?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°91
Колико пута мисли да ће да му прође то да каже „бивши режим“ а ради се о случају који се кува краће него што је он на власти?
Очигледно мисли да може да му пролази неограничено.
Очигледно мисли да може да му пролази неограничено.
_____
- Post n°92
Ali jel ovde on taj koji to tvrdi ili optuzuje nekog drugog da ce to da tvrdi da prikrije da je kriv "neko iz vrha drzave"?
_____
- Post n°93
Najnovija vest: Srbija po prvi put u istoriji pocela da proizvodi cokoladu!!! pic.twitter.com/EsBuMWhlTR
— Mlad Max (@MladenMakis) October 7, 2021
- Post n°95
_____
- Guest
- Post n°96
majmunčina ide na otvaranje privatne firma koja nema ni 100 radnika.
- Guest
- Post n°98
i to 100 radnika preko sns veze, koji su već prošli sva motanja kablova u ostalim investitorskim smećima novog sada, pa se nadaju ovde će ih kao manje jebati.
- Post n°99
Turul madár wrote:majmunčina ide na otvaranje privatne firma koja nema ni 100 radnika.
Ali zato ima subvencija
_____
★
Uprava napolje!