24 sata Vučić
- Post n°101
Re: 24 sata Vučić
Први пут у историји повијести, ако не рачунамо Соко, Штарк, Соко Штарк, Таково...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°102
Potrebno nam je još malo vremena da u potpunosti pobedimo koronu
- Post n°103
паће wrote:Први пут у историји повијести, ако не рачунамо Соко, Штарк, Соко Штарк, Таково...
Pionir, Banat, Toma Kostić...
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°105
Па не, то што су они правили није била чоколада... него, онако, чоколада. А није се ни звало на страњском.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°106
Meni se nijedna Callebout čokolada nije dopala, probao sam pet-šest raznih. Nije moj tip, previše su mliječne zagorelomliječne. Frey mi je bolji od Cb, a valjda su to čokolade iz iste klase po onoj keksi krem klasifikacfiji.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°107
Шта 10, барем 20.Mór Thököly wrote:Bukvalno uvreda za 10 firmi
По БГ нико није чуо за нпр Nelly чоколадице, а они имају баш велик асортиман. Има и неких на југу Србије, заборавио име, праве и манч мелоу у пет укуса. Али нема их по већим ланцима, само по мањим у локалу.
А има и гомила оних малих крш произвођача које купиш једном и никад више. Деца купила рум плочице из Суботице (није пионир наравно). Нисмо могли да поједемо.
- Post n°110
Keksi!
Da li je Keksi stvarno jebo one kurave s fotografija - jedna od antologijskih diskusija s PPPa.
Da li je Keksi stvarno jebo one kurave s fotografija - jedna od antologijskih diskusija s PPPa.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°111
Ja zelim da verujem u sve njegove price makar bile lazne. Toliko bogatstvo detalja je nemoguce konstruisati. Ali zlice se uhvatile za plasticni upaljac ispred rava. Dva vidjenija forumasa
- Post n°112
kapetanm wrote: Ali zlice se uhvatile za plasticni upaljac ispred rava. Dva vidjenija forumasa
bas ih je dobro pogodio keksi
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°113
Летећи Полип wrote:Keksi!
Najbolji omaz Keksi Kremu je dao Hella kada je onog Mitrovcanina iz teretane u roze kupacim gacama zvao Seksi Srem.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°114
Malopre u Dnevniku Vucic se pojavio nula puta, a Brnabic tri puta. Oni su u kurcu totalnom, on se danima ne pojavljuje u medijima, ili se pojavljuje na kasicicu, sa Instagrama itsl. Ne znaju sta da rade, da li zbog korone ili zbog Jovanjice, ne znam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°115
Jebe mu se tacno za koronu i mrtve kmetoveErős Pista wrote:Malopre u Dnevniku Vucic se pojavio nula puta, a Brnabic tri puta. Oni su u kurcu totalnom, on se danima ne pojavljuje u medijima, ili se pojavljuje na kasicicu, sa Instagrama itsl. Ne znaju sta da rade, da li zbog korone ili zbog Jovanjice, ne znam.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°116
disident wrote:Jebe mu se
...а можда се најзад досетио и с ким би то могло, па тера н'уме да стане?
_____
- Post n°117
Aleksandar Vucic 09.10.2021.
— Marko M. Dragoslavic (@DragoslavicM) October 9, 2021
"Nasa partija preuzima odgovornost u znacajnim istorijskim trenucima, nasa stranka gura zemlju napred poput buldozera."
pic.twitter.com/ri81hEH0AW
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°118
Сад дође фотка булдожера на депонији.
_____
- Post n°119
Erős Pista wrote:Aleksandar Vucic 09.10.2021.
— Marko M. Dragoslavic (@DragoslavicM) October 9, 2021
"Nasa partija preuzima odgovornost u znacajnim istorijskim trenucima, nasa stranka gura zemlju napred poput buldozera."
pic.twitter.com/ri81hEH0AW
Preko stanovništva
- Post n°120
Ovakvo poniženje građani Srbije nisu doživeli ni od najgorih neprijatelja u svojoj slavnoj istoriji i nažalost dočekali smo da nas predsednik naše zemlje javno vređa i ponižava samo zato što mislimo drugačije od njega.
— Zoran Nemanjic (@NemanjicZoran) October 9, 2021
ON MORA DA ODE. pic.twitter.com/9fDpO6qdmR
- Post n°121
reko im pickousti peder da su kreteni, ispao mi monokl u caj
_____
????
- Post n°123
Doduse, istina je da bi to vrv i dalje bila najpovoljnija cena
- Post n°125
Kupio danas tonu peleta. Posle 60 godina u kuci instaliram cg i nestasica goriva🤪