Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Nektivni Ugnelj

Virus - Page 34 Empty Re: Virus

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 19, 2021 5:48 pm

Sto se ti uooste zanimas, ako znas da ce i kad se promeni vlast biti isto Virus - Page 34 2304934895
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 6:46 pm

pa kad prelivate tim zamaranjem o "biće ovde drugačije"

bukvalno je 33 godine isto, ali "sačekajmo još malo"
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 6:48 pm

nećeš doživeti drugačije govno od ovog što imaš, to je sigurno
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 19, 2021 7:10 pm

Realno, tebi je u Srbiji sve sranje, uvek i zauvek tako da je besmislen razgovor.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 7:19 pm

zapravo sam ti dao tačan termin od kada je srbija septička jama, a isto to je bila i u prethodnoj turi kapitalizma, ali možeš slobodno nastaviti da maštaš i da sanjaš drugačije i bolje u ovom društvenom uređenju.
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Oct 19, 2021 7:20 pm

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 19, 2021 7:53 pm

Turul madár wrote:zapravo sam ti dao tačan termin od kada je srbija septička jama, a isto to je bila i u prethodnoj turi kapitalizma, ali možeš slobodno nastaviti da maštaš i da sanjaš drugačije i bolje u ovom društvenom uređenju.

Mislim da ima veze sa jos necim, a ne samo sa kapitalizmom
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 8:03 pm

to sa kriminalom ima veze što i socijalistička država nije uspela da ga reši već ga gurala pod tepih, tj pod tuđe tepihe uglavnom, šaljući mafijaško smeće po evropi. stiglo je i to na naplatu, zato je sada srbija slepo crevo, otpad i đubrište sveta, bez šanse da prestane da bude.
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Oct 19, 2021 8:22 pm

Skoro 9% britanske populacije čeka na bolnički tretman nevezan za kovid zbog zauzetosti bolnica pacijentima obolelim od njega, a lista se povećava za 100.000 ljudi svakog meseca, kaže šefica britanskog zdravstvenog sistema NHS.

The UK is "in for a tough winter" with coronavirus cases surging and pressure on hospitals growing, the new boss of NHS England has said.

Amanda Pritchard, being grilled by MPs on what appears to be a resurgence of Covid-19 following early success in the vaccination programme, said England has "5,900 people with Covid in our [hospital] beds at the moment and that number is going up".

She said the increase in people becoming seriously ill with coronavirus, coupled with reduced capacity in the NHS and the need to carry out planned appointments, means hospitals are under a "lot of pressure".

The NHS waiting list is currently at the longest it has ever been, with 5.74 million people waiting for hospital treatment - recent figures showed the list is growing by around 100,000 a month.
    https://www.itv.com/news/2021-10-19/were-in-for-a-tough-winter-nhs-boss-issues-warning-as-covid-cases-rise
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 19, 2021 8:47 pm

rumbeando wrote:

Ovih hiljadu u Rusiji pomnoziti sa 3 otprilike.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 19, 2021 9:01 pm

N1 wrote:
    Vlasti glavnog grada Rusije naredile su obaveznu vakcinaciju za 80 odsto zaposlenih u sektoru usluga, u odnosu na sadašnjih 60 odsto do 1. januara 2022. godine, prema poruci objavljenoj na portalu gradonačelnika Sergeja Sobjanina.

Takođe se naređuje zatvaranje svih nevakcinisanih osoba starijih od 60 godina od 25. oktobra do 25. februara i rad na daljinu za „najmanje 30 odsto“ zaposlenih u firmama.

rumbeando

Post by rumbeando Tue Oct 19, 2021 9:39 pm

Stanje po školama:

Sandradjer tamo:
    Bas mnogo zarazenih ljudi. Rece mi koleginica danas Sto ne vrate II3 na nastavu u kompletu, svi su prelezali.

A drugo odeljenje (samo troje tu) kazu Taj, taj.taj i taj imaju koronu, a taj, taj, taj i taj nemaju ali su nesto bolesni.

Od muke da se smeje covek

Hermetico tamo:
    Pritisak je da se ne otvaraju bolovanja kod nas. Otvorili se ljudi u zbornici, pa tako čujem da je nekom tata na respiratoru i 'pozdravili su se već', nekom žena radi u Bataji umiru joj ko muve nije joj dobro... Naravno onda nije dobro ni kolegama. Mene su danas zvali da držim 6 časova a imao sam 3, nije to tolika novost nego nisu stigli da napišu ni koga menjam ni kome držim. Deca su srećom pristojna. Utišali se i oni, jadni.
    disident

Post by disident Tue Oct 19, 2021 9:43 pm

Svestan sam da ne mora da ima nikakve veze sa koronom, ali danasnji utisak dana su mi dva dogadjaja. 
    Prvo sam video na ulici putara koji place i rida dok mu poslovodje saopstavaju da je neko umro, desetak metara od ostalih putara koji to sve gledaju cuteci naslonjeni na lopate i vreo asfalt. Zatim 500 metara dalje nailazim na pogrebno preduzeće i ogroman kamion ispred njega, sa otvorenom zadnjom stranom prikolice u kojoj stoji beskrajano mnogo mrtvackih sanduka, maksimalno zbijenih i složenih. Nikad ih nisam video pre toliko i tako velikom kamionu, i mozda je to uobičajen nacin dovoženja i mozda je putaru neko preminuo od necega drugog osim korone ali moj utisak je bio samo Korona,Korona,Korona

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Oct 19, 2021 10:08 pm

Širenje nove podvarijante delte u Engleskoj po regionima:

Virus - Page 34 FCAJrErX0AQhMxT?format=jpg&name=medium
    https://twitter.com/chrischirp/status/1450170379675316230
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 10:23 pm

disident wrote:Svestan sam da ne mora da ima nikakve veze sa koronom, ali danasnji utisak dana su mi dva dogadjaja. 
    Prvo sam video na ulici putara koji place i rida dok mu poslovodje saopstavaju da je neko umro, desetak metara od ostalih putara koji to sve gledaju cuteci naslonjeni na lopate i vreo asfalt. Zatim 500 metara dalje nailazim na pogrebno preduzeće i ogroman kamion ispred njega, sa otvorenom zadnjom stranom prikolice u kojoj stoji beskrajano mnogo mrtvackih sanduka, maksimalno zbijenih i složenih. Nikad ih nisam video pre toliko i tako velikom kamionu, i mozda je to uobičajen nacin dovoženja i mozda je putaru neko preminuo od necega drugog osim korone ali moj utisak je bio samo Korona,Korona,Korona

da, postoji rast u prometu premaza za sanduke

i da, tako se prevoze, to nije neobično
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Oct 20, 2021 12:46 am

Vrlo tužan niz:

U svakom spoileru je po 4-5 tvitova:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Oct 20, 2021 1:14 am

To je prica hiljada, ako ne sad i desetina hiljada.
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Oct 20, 2021 3:45 am

Bulgaria makes COVID 'health pass' obligatory for leisure activities
    Bulgaria will make a COVID-19 "Green Certificate" mandatory for indoor access to restaurants, cinemas, gyms and shopping malls, the health minister said on Tuesday, as the country struggles with a rising number of coronavirus infections.

The health pass - a digital or paper certificate showing someone has been vaccinated, tested negative or recently recovered from the virus - was originally conceived to ease travel among European Union states.

As of Oct. 21, people who want to visit indoor public spaces including cafes, hotels, concert halls, museums and swimming pools should show such a health pass, interim Health Minister Stoicho Katsarov told reporters.

"The number of new infections and deaths is rising. That forces us to impose additional measures. All activities indoors should be carried out with a green certificate," he said as he appealed to vaccine-sceptical Bulgarians to get inoculated.

Bulgaria is the EU's least vaccinated country and has had the highest mortality rate in the bloc in the past two weeks.

Only 25% of Bulgaria's seven million people have had at least one COVID shot, well below the EU average of nearly 80%.

On Tuesday, it reported 4,979 new coronavirus cases, the highest daily tally since late March, and 214 deaths in the past 24 hours.

Katsarov said all medical personnel and care home workers must present a health pass in order to work.

It will not be obligatory for teachers, but schools in regions where more than 750 people per 100,000 inhabitants are infected will have to switch to online classes.

Katsarov said failure to curb the spread of the disease could trigger tougher restrictions and even a full lockdown.
    https://www.reuters.com/world/europe/bulgaria-makes-covid-health-pass-obligatory-leisure-activities-2021-10-19/?taid=616f15c17778c400018e67e9

Last edited by rumbeando on Wed Oct 20, 2021 3:52 am; edited 1 time in total
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Oct 20, 2021 10:21 am

UČENIK (16) Hemijsko-tehnološke škole iz Kruševca preminuo je juče u kućnoj izolaciji, saznaju “Novosti”.

Kako je za Novosti ispričala majka preminulog učenika, on je bio testiran i pozitivan na koronu. U porodici je bio kovid pozitivan i dečakov otac. Očekuje se da više podataka i preciznije informacije o uzroku smrti budu poznate tokom dana.
    novosti.rs/vesti/drustvo/1046475/tragedija-krusevcu-decak-16-godina-preminuo-kucnoj-izolaciji
    bemty

Post by bemty Wed Oct 20, 2021 10:35 am

rumbeando wrote:Vrlo tužan niz:

ali "sin je odlucio da se vakcinise". pa jebem ti mater, sine.

_____
    Warning: may contain irony.
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Wed Oct 20, 2021 10:55 am

Mór Thököly wrote:To je prica hiljada, ako ne sad i desetina hiljada.
    da. juče mi je bliska osoba pričala o porodici u kojoj je majka upravo umrla od korone, otac je u bolnici sa upalom pluća, a kod kuće im je dvoje maloletnih tinejdžera. svi nevakcinicani. izdaju me reči kad čujem za takve slučajeve a nema ih malo.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 20, 2021 11:23 am

Umrla kod mene u kraju dva legendarna lika, blizanci šahisti, sredovečni ljudi. Umrla i njihova majka. Nisu verovali u vakcinu.

Post by MNE Wed Oct 20, 2021 11:26 am

ovo mi nije jasno, kao šahista bi morao da imaš neke analitičke sposobnosti jbmu mater
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 20, 2021 11:28 am

Pa svakako, ali ako imaš loše inpute biće ti i prognoze loše. Garbage in, garbage out.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 20, 2021 11:31 am

Opa mićo

Na današnjoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da se u Srbiji uvedu kovid propusnice. Prema saznanjima Blica uredba o uvođenju kovid sertifikata trebalo bi da bude usvojena na sutrašnjoj sednici Vlade.

Uskoro opširnije...

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 12:06 pm