Srpska pravoslavna crkva
- Post n°601
Re: Srpska pravoslavna crkva
Pobediti nije isto sto i leciti. Cela rasprava je pocela kad je Mor Thokoly rekao da je pop rekao da pederi treba da se lece. Prva asocijacija na to je da ce da te pop (u Srbiji) leci letvom, a ne molitvom.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°602
У исто време потсећам да Црква Христова поштује богомдаровану слободу сваког људског бића и зато је против сваког облика насиља, јавног жигосања и прогона било кога. Зло се не лечи и не побеђује насиљем, него се на тај начин само умножава.
Rekao je jasno i glasno da je Prajd zlo, ne postoji nijedan drugi način da se tumači ova izjava.
Sledeći put dajte korumpiranog senilca, će poginemo od ovolikih reformi.
- Post n°604
Opa, popa za prajd, rispekt.Cousin Billy wrote:У исто време потсећам да Црква Христова поштује богомдаровану слободу сваког људског бића
- Post n°605
Nije rekao glasno i jasno da je prajd Zlo. Rekao je okolo naokolo, to jest ostavio odstupnicu da moze da se tumaci vako i nako.Cousin Billy wrote:У исто време потсећам да Црква Христова поштује богомдаровану слободу сваког људског бића и зато је против сваког облика насиља, јавног жигосања и прогона било кога. Зло се не лечи и не побеђује насиљем, него се на тај начин само умножава.
Rekao je jasno i glasno da je Prajd zlo, ne postoji nijedan drugi način da se tumači ova izjava.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°606
Naravno da je ostavio prostora za dinajabiliti, ali je isto tako ostavio puno prostora da se tumaci ovako, sto je sramno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°607
Nije pozvao kler da leči bolest, rekao pastvi da ne bije, the glass is half full.
_____
- Post n°608
Pa pohvalio zabranu Prajda, a onda reko da se ne bije zabranjeni Prajd.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°609
https://rs.n1info.com/vesti/spc-odlikovala-i-vojislava-seselja-oreden-mu-urucio-vladika-irinej/
_____
- Post n°611
Оређен?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°612
Ništa ovde nije za čudjenje, stanje redovno.
- Post n°613
Jedva čekam da o ordenu Šešelju prodiskutuje otvoreno o svemu sa prijateljima na kružoku u svojoj drugoj domovini
- Post n°614
Patrijarh Porfirije je vanbračni sin Vučiča i vladike Nikolaja reče prije par dana.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°616
I ja se čudim ovom čuđenju.
Čudo je kad najviši crkveni menadžeri urade ili kažu nešto normalno.
Čudo je kad najviši crkveni menadžeri urade ili kažu nešto normalno.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°617
Ciji je ovo kandilomobil? Crkvin?
Brate izađi ispred sam pic.twitter.com/7XRK3tvdgD
— Мидо95 (@wurthlog) September 11, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°618
„Ti si čoveka stvorio kao muško i žensko“: Tekst molitve koju je uveo patrijarh Porfirije, a koja će se služiti od danas u svim manastirima i hramovima https://t.co/9DRVHLWU9B
— Danas (@OnlineDanas) September 12, 2022
Ti Sâm, Gospode čovekoljubivi, Jedini, u Svetoj Trojici slavljeni, održi i umnoži ljubav Svoju, blagodat Svoju i blagoslov Svoj u svakome braku i u svakoj porodici, u rodu našem i u vascelom svetu Tvome, osobito u dane naše, kada se nevidljive sile zlobe podnebeske i vidljive, svesne i nesvesne, sluge njihove, upinju da obesvete svetinju braka i oskrnave čistotu porodice namećući bogoprotivne i protivprirodne zajednice kao zamenu za brak i porodicu.
_____
- Post n°619
Ja ne znam - je l oni mogu da fristajluju sa molitvama?
Mislim, može, svako se moli iz svoje glave, nego kad pošalje uredbu za celu crkvu, to može tako?
Mislim, može, svako se moli iz svoje glave, nego kad pošalje uredbu za celu crkvu, to može tako?
- Post n°621
Margit Savović wrote:Ja ne znam - je l oni mogu da fristajluju sa molitvama?
Колико ја разумем, спасење је индивидуална ствар али молитва није.
Молити се можемо сами, али боље је у саборном друштву верника и клирика који воде ритуал молитве.
Садржај молитве такође може да буде уједначен, ваљда да би Бог боље чуо и услишио молитве.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°622
Šta je to Porfirije lupetao oko granica?
- Post n°623
Lupeta on i unutar granica :pace:
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°625
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...