Hrvatska
- Post n°76
Re: Hrvatska
E, ali Plenkovic prva recenica - ovo se ne sme pretvoriti u epizodu Malog mista Jok, nego u sta ce
- Post n°77
I like the way that in Serbo-Croatian if you want to say “I don’t feel like it” you say “it hates me.”
— Eric Gordy (@EricGordy) July 27, 2021
Pa, sad. Ne znam da li sam baš “razbjesnio Hrvate.” Možda tu i tamo ponekog nacoša. https://t.co/4PabAnoSvd
— Eric Gordy (@EricGordy) July 28, 2021
The Croatian language is the official language in the Republic of Croatia and has been one of the official languages of the European Union since 1 July 2013. The term Serbo-Croatian was a term of convenience used in the context of former Yugoslavia.
— Croatia in the UK (@CROinUK) July 29, 2021
To relate Nazism to people who speak out about the fact that their language is Croatian and not Serbo-Croatian is inappropriate and offensive.
— Croatia in the UK (@CROinUK) July 29, 2021
- Post n°78
Jebote kurac.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°79
ok, konačno je neko iz regiona potisnuo šutanovčevu reakciju na lupetanje neke voditeljke iz usa.
dugo se čekalo
- Post n°80
It doesn't give itself to me
Saće Lompar - eto kako Hrvati brane svoj jezik!
Saće Lompar - eto kako Hrvati brane svoj jezik!
- Post n°81
Mór Thököly wrote:It doesn't give itself to me
To!
"A ne da mi se..."
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°82
E, al čime se bavi ambasada, londonska branša uhljebarija:fantom:
A inače volim reć, kad nešto žicam, 'ako te ne mrzi...'
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°84
Davno, negde, čuo sam da biblioteka kongresa latinične knjige stavlja pod hrv a ćirilične pod srp.
It hates me da proveravam, ali možda neko ima više vremena.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°85
Notxor wrote:Davno, negde, čuo sam da biblioteka kongresa latinične knjige stavlja pod hrv a ćirilične pod srp.
Was it not commanded to him.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°86
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nacional-skoro-morao-otici-zbog-bliske-mlade-suradnice-dobila-je-skupe-poklone/2294785.aspx
Obitelj svetinja desničar
Ali ovo kokošarenje s vinima = uspješni poduzetnik
Obitelj svetinja desničar
Ali ovo kokošarenje s vinima = uspješni poduzetnik
_____
- Guest
- Post n°87
Škoro...Pa njemu je Krauthaker napravio jednu odličnu graševinu, ta priča je mogla da uspe da nije ovakav, što kažeš, kokošar, i da nema ludačku politiku cena.
- Post n°88
Bar nije umro s mladom saradnicom ko Bandić.
- Post n°90
Nije jos.
_____
- Guest
- Post n°91
hahaha kakvi pećinari
https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-dalmaciji-vlasnici-otkazuju-jeftine-covidrezervacije-apartmana/2295012.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-dalmaciji-vlasnici-otkazuju-jeftine-covidrezervacije-apartmana/2295012.aspx
- Post n°92
Ne žele dopustit da i Rvacka sklizne u masovni turizam...
- Guest
- Post n°93
pa preko airbnb apartmanije adriatica i tih sličnih proliv sajtova, nema nikakve zaštite, prepušten je svako volji kozojebnog domaćina iz pećine
- Post n°94
Realpolitika i sve al brate :
U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza, izaslanstvo Grada Zagreba, predvođeno zamjenikom gradonačelnika Lukom Korlaetom, položilo je danas vijence na zagrebačkom groblju Mirogoj, ispred spomen–obilježja Zida boli, Središnjeg križa u Aleji Hrvatskih branitelja, groba prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana te na Krematoriju ispred zajedničke grobnice neidentificiranih žrtava iz Domovinskog rata.
_____
- Post n°95
A vidi ovom caru brkove. Pa jbt.
https://rs.n1info.com/region/bivsi-komandant-hos-a-ponovo-u-kninu-uzvikivao-ustaski-pozdrav-za-dom-spremni/
_____
- Guest
- Post n°96
"Na današnji dan, prije 26 godina je započela vojno-redarstvena operacija Oluja koja je označila kraj rata u Hrvatskoj. Danas slavimo pobjedu i prisjećamo se svih poginulih i stradalih u Domovinskome ratu.
Sjećanje na ove važne događaje, na pobjedu, na žrtvu i na sve stradale neka nam bude inspiracija u izgradnji društva bez ratova, ali i poticaj za zajedničko stvaranje pravednije, solidarnije i tolerantnije Hrvatske. Izgradnja mira kroz dijalog, ulaganje u obrazovanje i izgradnja društva u kojem smo pred zakonom svi jednaki, trajna je obveza naše generacije.
Svim Zagrepčanima i Zagrepčankama i svim braniteljima čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja!
Gradonačelnik Grada Zagreba
Tomislav Tomašević"
Sjećanje na ove važne događaje, na pobjedu, na žrtvu i na sve stradale neka nam bude inspiracija u izgradnji društva bez ratova, ali i poticaj za zajedničko stvaranje pravednije, solidarnije i tolerantnije Hrvatske. Izgradnja mira kroz dijalog, ulaganje u obrazovanje i izgradnja društva u kojem smo pred zakonom svi jednaki, trajna je obveza naše generacije.
Svim Zagrepčanima i Zagrepčankama i svim braniteljima čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja!
Gradonačelnik Grada Zagreba
Tomislav Tomašević"
- Post n°97
A to je Skejo, naše dežurno strašilo koje iskoči jednom godišnje, ajde možda i dvaput, i onda odgmiže natrag u svoju rupu.Erős Pista wrote:
A vidi ovom caru brkove. Pa jbt.
https://rs.n1info.com/region/bivsi-komandant-hos-a-ponovo-u-kninu-uzvikivao-ustaski-pozdrav-za-dom-spremni/
_____
- Guest
- Post n°98
to nije nikakvo strašilo skriveno u nekoj rupi, već od hrvatske države podržano ustaško govno, isto kao što četničko zločinačko smeće podržava srbijanska država
- Post n°99
Gle, ja ne znam gdje ode, ali po svim parametrima trebao bi živit kod Bujanca u studiju, a nema ga. Pojavi se jednom do dva puta godišnje sa svojim ustašlukom kojeg država ignorira, ali ga drži kao strašilo koje nas podsjeti da je trenutni hdz kao fina kulturna stranka koja je kao počistila ustašluk u svojim redovima, a nemaju ni šatoraške ispade koje je sdp imao dok je bio na vlasti, a ispod svega toga caka je da upravlja novcima i dijeli lovu od eu mimo ikakvih natječaja. Plus sa Skejom zaboraviš na nestašluke ostalih generala i njihove djece. win-win što bi se reklo.
_____
- Post n°100
Skoro odgovara
Jedva cekam da se Bujanec vrati sa pauze da vidim hoce li menjati spicu, ili bar muziku
Jedva cekam da se Bujanec vrati sa pauze da vidim hoce li menjati spicu, ili bar muziku
_____
★
Uprava napolje!