opozicija
- Post n°703
Re: opozicija
Tačno se vidi da uživa.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°704
Sledece, Djilas u wc-u: dok predsednik resava probleme, Djilas...
- Post n°705
Ponoš: Ostanak u vrhu NS mi više nije prihvatljiv
Potpredsednik Narodne stranke (NS) Zdravko Ponoš izjavio je da su se „desile neke stvari zbog kojih mu ostanak u vrhu NS više nije prihvatljiv“.
„Ima prostora da se čovek izrazi i pokuša da politički utiče snagom svoje reči i ugleda, a bez formalne funkcije koja zahteva neprihvatljive kompromise“, rekao je Ponoš za Nedeljnik od četvrtka.
On je, na pitanje o kandidaturi za predsednika Srbije, rekao da „nije isticao nikakvu kandidaturu“.
„Moje ime se sporadično pominjalo, prvo na Tviteru, kasnije i u novinama. Nije me iznenadilo kad se, medju ostalim imenima, ponovo pojavilo u septembru“, rekao je Ponoš.
Kako je istakao, „privatno mu tako nešto ne treba“, kao i da je to rekao kada su ga novinari pitali.
„Politikom se ne bavim ni iz karijernih ni iz lukrativnih razloga. Rekao sam da bih razmislio da, ako se opozicija ujedini, onda možda pristanem da moje ime bude jedno od onih koja se analiziraju. Nečasno je odbiti tu mogućnost. I na tome je ostalo“, rekao je Ponoš.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°706
https://pescanik.net/magijski-legalizam/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°707
Skupština slobodne Srbije na listi sa Đilasom, Jeremićem i Lutovcem
Skupština slobodne Srbije odlučila je da izađe na izbore na listi Stranke slobode i pravde, Demokratske i Narodne stranke, kaže za Nova.rs članica SSS Biljana Stojković. Njima će pripasti pet sigurnih poslaničkih mesta, a članovi SSS će u parlamentu činiti poseban poslanički klub, nezavisno od političkih stranaka.
“Tri četvrtine članstva Skupštine slobodne Srbije glasalo je da se ide na listu ujedinjene opozicije i mi smo ovu demokratski donetu odluku dužni da ispoštujemo. Nastupaćemo kao nezavisna grupa intelektualaca. Dakle, to nije Đilasova lista, to su ljudi koji su članovi SSS a ne Đilasovi. U skladu sa tim, dogovor je da naši ljudi odmah po ulasku u parlament osnuju poseban poslanički klub”, kaže za Nova.rs Stojković i dodaje:
“Jasno je da smo mi posebna grupacija, nezavisna od stranačke politike”.
Kad je reč o broju mandata, Skupštini slobodne Srbije pripalo je pet sigurnih poslaničkih mesta.
“Biće još mesta u zavisnosti od broja osvojenih mandata, ističe Stojković”.
Još jedan uslov koji je SSS postavila pred opoziciju, jeste da prihvate programski i vrednosni dokument koji je u pripremi.
“Ovaj dokument biće gotov do kraja nedelje, a naš uslov da se dogovor ispoštuje, jeste da ga opozicija prihvati. Taj dokument zapravo predstavlja naše viđenje onoga kako bi budućnost i funkcionisanje vlasti trebalo da izgleda ukoliko opozicija pobedi”, kaže Stojković.
Takođe, odlučeno je i da Skupština slobodne Srbije nastavi da funkcioniše kao pokret, koji će i dalje sarađivati sa sličnim pokretima i organizacijama.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°708
Neka ih.
_____
- Post n°709
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°710
Kakvo li ce biti ime grupe? Poslanicka grupa Skupstina?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°711
SSS u Otadzbini!
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°712
wat
http://www.nspm.rs/hronika/dusan-radosavljevic-zika-gojkovic-iskljucen-iz-clanstva-poks.html
http://www.nspm.rs/hronika/dusan-radosavljevic-zika-gojkovic-iskljucen-iz-clanstva-poks.html
_____
- Post n°713
Kolju se vec par dana. Prethodnu rundu sam kacio na poxovoj temi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°714
Zaboravio sam da imamo poksovu temu
_____
- Post n°715
Procitah ovu vest i pomalo se iznenadih sto Jeremija jos uvek postoji. Desava mi se tako u zadnje vreme da potpuno zaboravim na njegovo postojanje
https://nova.rs/vesti/politika/jeremic-albanija-u-sb-ujedinjenih-nacija-zato-sto-srbija-nije-htela-da-spreci/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me
https://nova.rs/vesti/politika/jeremic-albanija-u-sb-ujedinjenih-nacija-zato-sto-srbija-nije-htela-da-spreci/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me
_____
- Post n°716
Savez 90/Zelenih Srbije: Podrška Manojloviću, on je "trn u oku režima" https://t.co/CDbhpT8j68
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) January 9, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°717
Kvalitetno.
_____
- Post n°718
hahaha
Demostat: Dejan Šoškić potencijalni kandidat opozicije za predsednika Srbije
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) January 10, 2022
https://t.co/QYbLfw6t5Y
- Post n°719
wtf
_____
- Post n°721
Vrv, nije prvi put.
_____
- Post n°722
https://rs.n1info.com/vesti/stojanovic-bez-ikakve-dileme-bih-glasao-za-soskica-bio-je-guverner-bez-afere/
_____
- Post n°723
Ako nekako ubede Memedovića, to bi bila prava stvar.
- Post n°724
+1
(stvarno to i ja mislim)
Mislim nacelno sam protiv da opozicija pokusava da predstavi sebe kao nesto sto nije i mislim da ne moze da obmane glasace. Izgubice i zasluzuje da izgubi, ali ako bi to bio cilj, Memedovic bi bio najbolji izbor u tim pravcu.
(stvarno to i ja mislim)
Mislim nacelno sam protiv da opozicija pokusava da predstavi sebe kao nesto sto nije i mislim da ne moze da obmane glasace. Izgubice i zasluzuje da izgubi, ali ako bi to bio cilj, Memedovic bi bio najbolji izbor u tim pravcu.
_____
????
- Post n°725
Šoškić
Ili je trolovanje Vucica
Ili su odustali unapred od borbe za predsednika
Ili su poludeli
Ili je trolovanje Vucica
Ili su odustali unapred od borbe za predsednika
Ili su poludeli