Na meti napada uglavnom nalaze oni koji se osmele da kažu stvari koje ne odgovaraju aktuelnom režimu, nakon čega „sledi kampanja čiji je kraj nepoznat“, kaže Vidojković. https://t.co/eG21prX1WS
— Dnevni list Danas (@OnlineDanas) September 30, 2021
opozicija
- Guest
- Post n°376
Re: opozicija
nakaza opet poredi sa konclogorima, umesto da se okupa
- Guest
- Post n°378
Posetili smo teškog bolesnika i obodrili ga pesmom.
— Pokret ujed. fantoma (@FantomiSRB) October 1, 2021
Bol boluje Vučić Aca, drugi deo, unplugged. pic.twitter.com/q4KVCOXlwc
- Post n°379
Turul madár wrote:nakaza opet poredi sa konclogorima, umesto da se okupa
Gari na liniji
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°380
ovo je uzasna lista.
boris tadic predsednik - lol
majic ne znam ko je, isto i zelenovic, mozda su okej mozda nisu, ne znam. dobronacelnik dobrica je dobro resenje gradonacelnika. dubravka stojanovic je isto okej ali nije strucna, u prosvetu mora dejan ilic. marko vidojkovic katastrofa, tu bi trebalo mia david il bjela.
a ko bi bio najbolji predsednik, a ko premijer, stvarno je dobra tema za razmisljanje i pitanje od milion dolara
boris tadic predsednik - lol
majic ne znam ko je, isto i zelenovic, mozda su okej mozda nisu, ne znam. dobronacelnik dobrica je dobro resenje gradonacelnika. dubravka stojanovic je isto okej ali nije strucna, u prosvetu mora dejan ilic. marko vidojkovic katastrofa, tu bi trebalo mia david il bjela.
a ko bi bio najbolji predsednik, a ko premijer, stvarno je dobra tema za razmisljanje i pitanje od milion dolara
_____
ova zemlja to je to
- Post n°381
Nema Nikole Samardzica, tako da eto, svaka vlada mora malo cetnikovati.
_____
????
- Post n°382
on moze u neku diplomatiju ali lik je budala.
ako sad mastamo bzvze, bilo bi lepo da se u toj vladi nadje mesta i za gocu matkovic
ako sad mastamo bzvze, bilo bi lepo da se u toj vladi nadje mesta i za gocu matkovic
_____
ova zemlja to je to
- Post n°383
Mozda Vejvoda za ministra spoljnih poslova a Dusko Kovacevic za gradonacelnika
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°385
Добро, ајде, шта пиздиш одмах: за градоначелника Новог Сада. Сад боље?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°386
gari i NS stavlja u septicku jamu
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°387
Turul madár wrote:zar je ovo tako teško pitam ja vas
Gari, ovaj lik se zajebava.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°388
Vandali koji su oskrnavili ime ulice nazvane po odlikovanju dodeljenom nekima od najhrabrijih srpskih vojnika još jednom su pokazali da im je mržnja jača od svakog znanja.
— Balša Božović (@Balshone) September 30, 2021
Albanska spomenica je dodeljivana najhrabrijim srpskim vojnicima koji su prošli albansku golgotu. pic.twitter.com/WbDHbUsZac
Немам речи за ову милогорску наказу.
Замаже таблу па је после брише детерџентом.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°389
Летећи Полип wrote:Šule, na monitoring listi si:
I faza: Vučić i njegova vlast upadljivo počinju da se ignorišu. Sve više se udara opoziciona javnost, svetina sa društvenih mreža, donekadašnji prijatelji i saveznici.
II faza: Pravi se neki sitan kompromis, na koji svi podozrivo reaguju. (Perin baner, spomenik, koalicija na lokalu). Kreće pravdanje. To se čini radi višeg cilja, i konačno u "našem" interesu. I dalje su oni naravno protiv Vučića, ali upadljivo se uvijaju da ga ozbiljno ne iskritikuju.
III faza: Vučić je manje zlo. Jeste on loš i to, ali i ne baš toliko. U svakom slučaju stvari idu u dobrom pravcu. Bolje nego da idu u suprotnom. Opoziciona javnost preterano sere. Prekida se sav kontakt sa njima.
IV faza: Full kolaboracija i otvoreno, besramno, samoponižavajuće botovanje. Vučić je snaga reda i razuma koju mračnjaci i šarlatani žele da unište. Gostovanje po komandi, u paketu sa sa ostalim Judama drugih političkih ubeđenja. Vučić nemislosrdno naplaćuje svaki uloženi dinar, i troši im lični integritet do poslednje kapi. Neke sigurno uvlači i u neki kriminal da bi ih lakše kontrolisao. Neki su već i bili u kriminalu, a ima im dosije u fijoci. Vidno postaju neurotični i fizički propadaju.
Janko Suvar wrote:moram sad da doing business pa cu se vratiti da odgovorim na to
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°390
Ja ne ignorisem naprednjake, opozicija ignorise da je Aleksic bio u koaliciji sa naprednjacima, i njima na korist vracao Cedu i Canka u zivot.
Takodje ignorise i mnoge druge nacine na koji su mnogi drugi opozicioni akteri, saradjivali sa SNS.
Rigorozni stav kad se sme saradjivati sa naprednjicima se dosta selektivno primenjuje. Jer obican covek ne moze da od naprednjaka da uzme ni sendvic kad ide na miting, da bi mogao da nastavi da bude perac ulica, ali je zato ovaj Dinkicev lopov (pleonazam) sasvim u redu, i sasvim je u redu sto za Vujosevica "Vucic ima sve osobine velikog drzavnika".
Jedino sto sam ja kriv, i zbog cega sam na monitoring listi je sto necu da se pravim da nisu sami krivi.
Takodje ignorise i mnoge druge nacine na koji su mnogi drugi opozicioni akteri, saradjivali sa SNS.
Rigorozni stav kad se sme saradjivati sa naprednjicima se dosta selektivno primenjuje. Jer obican covek ne moze da od naprednjaka da uzme ni sendvic kad ide na miting, da bi mogao da nastavi da bude perac ulica, ali je zato ovaj Dinkicev lopov (pleonazam) sasvim u redu, i sasvim je u redu sto za Vujosevica "Vucic ima sve osobine velikog drzavnika".
Jedino sto sam ja kriv, i zbog cega sam na monitoring listi je sto necu da se pravim da nisu sami krivi.
_____
????
- Post n°391
zasto se ovde uvrezilo misljenje da su Janko i gari naprednjaci? ja mozda ne pratim najpazljivije, ali nisam stekao utisak da podrzavaju vucica, naprotiv.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°393
Janko Suvar wrote:Ja ne ignorisem naprednjake, opozicija ignorise da je Aleksic bio u koaliciji sa naprednjacima, i njima na korist vracao Cedu i Canka u zivot.
ovo za vujosevica je ono blizu nivoa kada cetnici pocnu da pene oko martovskih pregovora.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°394
lol
kakvi sad cetnici i partizani? vujosevic je covek koga ne zanima politika sem kad treba da se ucari za sebe i svoj klub, sto vazi za veliku vecinu sportskih legendi. bio je normalizator vucica pa je ispusio, ali jos uvek voli vucelu. el je Janko kriv sto budale od njega prave figuru otpora vucicevom rezimu?
kakvi sad cetnici i partizani? vujosevic je covek koga ne zanima politika sem kad treba da se ucari za sebe i svoj klub, sto vazi za veliku vecinu sportskih legendi. bio je normalizator vucica pa je ispusio, ali jos uvek voli vucelu. el je Janko kriv sto budale od njega prave figuru otpora vucicevom rezimu?
_____
ova zemlja to je to
- Post n°395
Janko Suvar wrote:Ja ne ignorisem naprednjake, opozicija ignorise da je Aleksic bio u koaliciji sa naprednjacima, i njima na korist vracao Cedu i Canka u zivot.
Istina je da su mnogi saradjivali sa SNS - Jeremija je glasao za budzet kad je trebalo, Djilas je poklanjao medalje, Bota ih je napravio, itd. Retki su oni koji nisu saradjivali sa njima.
Jedan je...
- Spoiler:
... drugi je...
- Spoiler:
.. a moze i...
- Spoiler:
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°396
zvezda je zivot wrote:lol
tesko da je bio normalizator vucica zato sto mu vucic to nije dozvolio. bio je taj neki pokusaj sastanka ko u sopranosima i to je to. nije ispusio posto nije bas ni pusio.
mislim ne treba mu da se bavi opozicijom vec da pazi zdravlje da se posere na covicev grob.
_____
- Post n°397
boomer crook wrote:
da se posere na covicev grob.
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°398
ficfiric wrote:Janko Suvar wrote:Ja ne ignorisem naprednjake, opozicija ignorise da je Aleksic bio u koaliciji sa naprednjacima, i njima na korist vracao Cedu i Canka u zivot.
Istina je da su mnogi saradjivali sa SNS - Jeremija je glasao za budzet kad je trebalo, Djilas je poklanjao medalje, Bota ih je napravio, itd. Retki su oni koji nisu saradjivali sa njima.
Jedan je...
- Spoiler:
... drugi je...
- Spoiler:
.. a moze i...
- Spoiler:
Ko su prva dvojica?
- Post n°399
drugi je dobrica veselinovic, frontmen inicijative ne davimo beograd.
prvi je mislim zelenovic, ali nemoj da me drzis za rec.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°400
zvezda je zivot wrote:drugi je dobrica veselinovic, frontmen inicijative ne davimo beograd.
I ocekuju da dobiju glasove kad ih ja na prvu loptu i ne znam tj cuo o njima al ništa više?