Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

opozicija

Anonymous
    Guest

opozicija - Page 16 Empty Re: opozicija

Post by Guest Fri Oct 01, 2021 12:29 am

nakaza opet poredi sa konclogorima, umesto da se okupa

Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 01, 2021 11:29 pm

zar je ovo tako teško pitam ja vas 

opozicija - Page 16 243955519_841940039699046_2186732602684886161_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Yogs_aduVSEAX_9CCO_&_nc_ht=scontent.fbeg1-1
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 01, 2021 11:31 pm

ficfiric

Post by ficfiric Fri Oct 01, 2021 11:32 pm

Turul madár wrote:nakaza opet poredi sa konclogorima, umesto da se okupa

Gari na liniji

opozicija - Page 16 Stripformer_1549_stripformer-2021-09-28

_____

Uprava napolje!

zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Fri Oct 01, 2021 11:41 pm

ovo je uzasna lista.

boris tadic predsednik - lol

majic ne znam ko je, isto i zelenovic, mozda su okej mozda nisu, ne znam. dobronacelnik dobrica je dobro resenje gradonacelnika. dubravka stojanovic je isto okej ali nije strucna, u prosvetu mora dejan ilic. marko vidojkovic katastrofa, tu bi trebalo mia david il bjela.

a ko bi bio najbolji predsednik, a ko premijer, stvarno je dobra tema za razmisljanje i pitanje od milion dolara

_____
    ova zemlja to je to
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Oct 01, 2021 11:43 pm

Nema Nikole Samardzica, tako da eto, svaka vlada mora malo cetnikovati.

_____
    ????
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Fri Oct 01, 2021 11:51 pm

on moze u neku diplomatiju ali lik je budala.

ako sad mastamo bzvze, bilo bi lepo da se u toj vladi nadje mesta i za gocu matkovic

_____
    ova zemlja to je to
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Oct 01, 2021 11:54 pm

Mozda Vejvoda za ministra spoljnih poslova a Dusko Kovacevic za gradonacelnika

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Oct 02, 2021 12:57 am

jebo te masni govnar nejebičar
    паће

Post by паће Sat Oct 02, 2021 8:38 am

Добро, ајде, шта пиздиш одмах: за градоначелника Новог Сада. Сад боље?

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    boomer crook

Post by boomer crook Sat Oct 02, 2021 8:55 am

opozicija - Page 16 286371741

gari i NS stavlja u septicku jamu

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Oct 02, 2021 10:10 am

Turul madár wrote:zar je ovo tako teško pitam ja vas 

opozicija - Page 16 243955519_841940039699046_2186732602684886161_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Yogs_aduVSEAX_9CCO_&_nc_ht=scontent.fbeg1-1

Gari, ovaj lik se zajebava.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Sat Oct 02, 2021 2:33 pm

Немам речи за ову милогорску наказу.
    Замаже таблу па је после брише детерџентом.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Sat Oct 02, 2021 3:29 pm

Летећи Полип wrote:Šule, na monitoring™ listi si:

I faza: Vučić i njegova vlast upadljivo počinju da se ignorišu. Sve više se udara opoziciona javnost, svetina sa društvenih mreža, donekadašnji prijatelji i saveznici.

II faza: Pravi se neki sitan kompromis, na koji svi podozrivo reaguju. (Perin baner, spomenik, koalicija na lokalu). Kreće pravdanje. To se čini radi višeg cilja, i konačno u "našem" interesu. I dalje su oni naravno protiv Vučića, ali upadljivo se uvijaju da ga ozbiljno ne iskritikuju.

III faza: Vučić je manje zlo. Jeste on loš i to, ali i ne baš toliko. U svakom slučaju stvari idu u dobrom pravcu. Bolje nego da idu u suprotnom. Opoziciona javnost preterano sere. Prekida se sav kontakt sa njima.

IV faza: Full kolaboracija i otvoreno, besramno, samoponižavajuće botovanje. Vučić je snaga reda i razuma koju mračnjaci i šarlatani žele da unište. Gostovanje po komandi, u paketu sa sa ostalim Judama drugih političkih ubeđenja. Vučić nemislosrdno naplaćuje svaki uloženi dinar, i troši im lični integritet do poslednje kapi. Neke sigurno uvlači i u neki kriminal da bi ih lakše kontrolisao. Neki su već i bili u kriminalu, a ima im dosije u fijoci. Vidno postaju neurotični i fizički propadaju.

Janko Suvar wrote:moram sad da doing business pa cu se vratiti da odgovorim na to opozicija - Page 16 1143415371

opozicija - Page 16 2304934895

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sat Oct 02, 2021 4:18 pm

Ja ne ignorisem naprednjake, opozicija ignorise da je Aleksic bio u koaliciji sa naprednjacima, i njima na korist vracao Cedu i Canka u zivot.

Takodje ignorise i mnoge druge nacine na koji su mnogi drugi opozicioni akteri, saradjivali sa SNS.

Rigorozni stav kad se sme saradjivati sa naprednjicima se dosta selektivno primenjuje. Jer obican covek ne moze da od naprednjaka da uzme ni sendvic kad ide na miting, da bi mogao da nastavi da bude perac ulica, ali je zato ovaj Dinkicev lopov (pleonazam) sasvim u redu, i sasvim je u redu sto za Vujosevica "Vucic ima sve osobine velikog drzavnika". 

Jedino sto sam ja kriv, i zbog cega sam na monitoring listi je sto necu da se pravim da nisu sami krivi.

_____
    ????
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Sat Oct 02, 2021 4:28 pm

zasto se ovde uvrezilo misljenje da su Janko i gari naprednjaci? ja mozda ne pratim najpazljivije, ali nisam stekao utisak da podrzavaju vucica, naprotiv.

_____
    ova zemlja to je to
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sat Oct 02, 2021 4:38 pm

opozicija - Page 16 1399639816 opozicija - Page 16 1399639816 opozicija - Page 16 1399639816

_____
    ????
    boomer crook

Post by boomer crook Sat Oct 02, 2021 4:44 pm

Janko Suvar wrote:Ja ne ignorisem naprednjake, opozicija ignorise da je Aleksic bio u koaliciji sa naprednjacima, i njima na korist vracao Cedu i Canka u zivot.

Takodje ignorise i mnoge druge nacine na koji su mnogi drugi opozicioni akteri, saradjivali sa SNS.

Rigorozni stav kad se sme saradjivati sa naprednjicima se dosta selektivno primenjuje. Jer obican covek ne moze da od naprednjaka da uzme ni sendvic kad ide na miting, da bi mogao da nastavi da bude perac ulica, ali je zato ovaj Dinkicev lopov (pleonazam) sasvim u redu, i sasvim je u redu sto za Vujosevica "Vucic ima sve osobine velikog drzavnika". 

Jedino sto sam ja kriv, i zbog cega sam na monitoring listi je sto necu da se pravim da nisu sami krivi.

ovo za vujosevica je ono blizu nivoa kada cetnici pocnu da pene oko martovskih pregovora.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Sat Oct 02, 2021 4:55 pm

lol

kakvi sad cetnici i partizani? vujosevic je covek koga ne zanima politika sem kad treba da se ucari za sebe i svoj klub, sto vazi za veliku vecinu sportskih legendi. bio je normalizator vucica pa je ispusio, ali jos uvek voli vucelu. el je Janko kriv sto budale od njega prave figuru otpora vucicevom rezimu?

_____
    ova zemlja to je to
    ficfiric

Post by ficfiric Sat Oct 02, 2021 5:14 pm

Janko Suvar wrote:Ja ne ignorisem naprednjake, opozicija ignorise da je Aleksic bio u koaliciji sa naprednjacima, i njima na korist vracao Cedu i Canka u zivot.

Istina je da su mnogi saradjivali sa SNS - Jeremija je glasao za budzet kad je trebalo, Djilas je poklanjao medalje, Bota ih je napravio, itd. Retki su oni koji nisu saradjivali sa njima.

Jedan je...

Spoiler:

... drugi je...

Spoiler:

.. a moze i...

Spoiler:

_____

Uprava napolje!

boomer crook

Post by boomer crook Sat Oct 02, 2021 5:33 pm

zvezda je zivot wrote:lol

kakvi sad cetnici i partizani? vujosevic je covek koga ne zanima politika sem kad treba da se ucari za sebe i svoj klub, sto vazi za veliku vecinu sportskih legendi. bio je normalizator vucica pa je ispusio, ali jos uvek voli vucelu. el je Janko kriv sto budale od njega prave figuru otpora vucicevom rezimu?

tesko da je bio normalizator vucica zato sto mu vucic to nije dozvolio. bio je taj neki pokusaj sastanka ko u sopranosima i to je to. nije ispusio posto nije bas ni pusio.

mislim ne treba mu da se bavi opozicijom vec da pazi zdravlje da se posere na covicev grob.

_____
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Sat Oct 02, 2021 5:50 pm

boomer crook wrote:

da se posere na covicev grob.

opozicija - Page 16 1f64f

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    kapetanm

Post by kapetanm Sat Oct 02, 2021 6:16 pm

ficfiric wrote:

Istina je da su mnogi saradjivali sa SNS - Jeremija je glasao za budzet kad je trebalo, Djilas je poklanjao medalje, Bota ih je napravio, itd. Retki su oni koji nisu saradjivali sa njima.

Jedan je...

Spoiler:

... drugi je...

Spoiler:

.. a moze i...

Spoiler:

Ko su prva dvojica?
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Sat Oct 02, 2021 6:19 pm

drugi je dobrica veselinovic, frontmen inicijative ne davimo beograd.

prvi je mislim zelenovic, ali nemoj da me drzis za rec.

_____
    ova zemlja to je to
    kapetanm

Post by kapetanm Sat Oct 02, 2021 6:26 pm

zvezda je zivot wrote:drugi je dobrica veselinovic, frontmen inicijative ne davimo beograd.

prvi je mislim zelenovic, ali nemoj da me drzis za rec.

I ocekuju da dobiju glasove kad ih ja na prvu loptu i ne znam tj cuo o njima al ništa više?

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Sun Nov 17, 2024 9:38 pm