opozicija
- Post n°176
Re: opozicija
DĐ isto to govori i privatno, u zatvorenom krugu.
- Guest
- Post n°179
pobeđivaće govno radikalsko sve dok ne prizna kosovo, mada priznao ne priznao kosovo je albansko nikad više srbijansko.
- Post n°180
Demokratska stranka godinama ukazuje na povezanost Aleksandra Vučića i njegovog najbližeg okruženja sa kriminalnim krugovima. Rezultat te saradnje je enormno bogaćenje porodice Vučić, njihovih kumova i saradnika, dok su mu kriminalci, poput grupe Veljka Belivuka, čuvali vlast.
Danas, kada bezbednosne službe nekoliko država poseduju materijalne dokaze saradnje režima i kriminalaca u vidu njihove međusobne prepiske i snimaka najmonstruoznijih krivičnih dela, postavlja se pitanje da li je Vučić time ucenjen i čije je naloge, na štetu nacionalnih interesa, prinuđen da ispunjava.
Demokratska stranka poručuje da Vučić zbog svega navedenog nije dostojan da i dalje obavlja funkciju predsednika države, jer zbog povezanosti režima sa mafijom može biti ugrožena čak i državnost Srbije. Hitna ostavka Vučića je jedini čin koji Srbiju može bar delimično izvući iz kriminalnog blata i sramote u koju nas je uvukao režim.
Informativna služba Demokratske stranke
Danas, kada bezbednosne službe nekoliko država poseduju materijalne dokaze saradnje režima i kriminalaca u vidu njihove međusobne prepiske i snimaka najmonstruoznijih krivičnih dela, postavlja se pitanje da li je Vučić time ucenjen i čije je naloge, na štetu nacionalnih interesa, prinuđen da ispunjava.
Demokratska stranka poručuje da Vučić zbog svega navedenog nije dostojan da i dalje obavlja funkciju predsednika države, jer zbog povezanosti režima sa mafijom može biti ugrožena čak i državnost Srbije. Hitna ostavka Vučića je jedini čin koji Srbiju može bar delimično izvući iz kriminalnog blata i sramote u koju nas je uvukao režim.
Informativna služba Demokratske stranke
_____
????
- Post n°181
Glupi ds kasni 3 decenije sa impicmentom
Bolje su ga napali po liniji da je belivuku pusio karu na vencu
Bolje su ga napali po liniji da je belivuku pusio karu na vencu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°184
Lik ima rezultate. Radio je kampanju za lika koji je uzeo 350K glasova (ukljucujuci i Garija)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°186
Nije neko iznenadjenje, mada se sad Parovic izdaje za velikog opozicionara.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°187
Jer ovo levo: Glišić?!
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°188
Jesteda
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°189
Bitno da Danilo više ne pije i da je uvek u dobrom društvu.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°191
kapetanm wrote:Kako nikad neka slika s nekom ribom?
Рекли му да, што се тиче риба, може да се слика. Онда испало да не може ни то.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°192
Predlažemo dogovor o nenapadanju opozicije, da se koordinišu i objedine napori da se unaprede izborni uslovi, zatim da se opozicija dogovori o zajedničkoj kontroli izbora i da se na izbore izađe u optimalnom broju predizbornih kolona. https://t.co/8CVA9r2sPz
— Ne davimo Beograd (@nedavimobgd) August 20, 2021
Đorđević pozvao na dogovor o napadanju vlasti i lažne opozicije
Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević pozvao je danas na dogovor o napadanju režima Aleksandra Vučića, njegove lažne opozicije i stranih pomagača.
Đorđević je u saopštenju naveo da je taj poziv uputio zbog „lažnih opozicionara“ i naglasio da on i njegov pokret nikada nisu napadali „istinske borce“ protiv Vučićevog režima.
Po Đorđevićevom mišljenju, političke opcije bliske Vučiću, poput Boška Obradovića, ili Ne davimo Beograd, gotovo u tempiranim vremenskim intervalima daju slične izjave da se u opoziciji moraju dogovoriti da jedni druge ne napadaju.
Prema njegovim rečima, vetar u ledja u tome daju im i kojekakvi EU posrednici.
„Pokret Oslobođenje i ja, nikada nismo i nećemo napadati istinske borce protiv Vučića i njegovih pomagača u izdaji i kriminalu, koji su pogazili svoju reč kada su na prošlim izborima gradjane pozivali na bojkot i potpisali Ugovor sa narodom“, naveo je Đorđević.
On je ocenio da bi usvajanje dogovora o nenapadanju, trebalo da bude novi ugovor, ali, kako je dodao, ovoga puta sa djavolom, a sve zarad postizborne podele plena.
„Upravo zbog ovakvih lažnih opozicionara, kojima su apetiti veći od poštenja, pozivamo sve koji zaista žele da sruše izdajnički i kriminalni režim, da nam se pridruže u inicijativi donošenja dogovora o napadanju“, rekao je on.
„To znači da će se na stubu srama naći ne samo Vučić i njegova sektopartija, već i svi koji glumatajući lažnu opoziciju stavljaju ličnu korist iznad državnog i svenarodnog interesa“, rekao je Đorđević.
On je naveo i da su izbori u Srbiji regulisani zakonima.
„Svaki navodni dogovor o izbornim uslovima kršenje je zakona na snazi i dalje urušavanje države i vladavine prava, te podržavanje Vučića u izdaji i pljački“, rekao je on
Po njegovom mišljenju, o tome nema i ne može biti dogovora, a svako ko pristane na dogovore o izbornim uslovima sa Vučićem, prodao je Srbiju i dušu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°193
Dobro mu odgovorio Samofalov - "Ko je Mladja Djordjevic?"
_____
- Post n°195
Bukvalno.
_____
- Post n°196
Ali je na liniji sa Jeremijom i Djilasom. Najstetnija stvar koju opozicija moze da uradi pred izbore je da se medjusobno popickaju i lepo je videti da Jeremija i Molodja rade na tome.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°197
Mislim da nije neka tajna da je Djilasov projekat u pitanju.
_____
- Post n°199
На данашњи дан, 23.августа 1939. нацистичка Немачка и Совјетски савез потписале су споразум Молотов- Рибентроп.Овај споразум је обележио почетак једног од најмрачнијих периода у новијој историји нашег комтинента који је донео протеривање,мучење и смрт неколико десетина милиона pic.twitter.com/As4Mfp4uVi
— Demokratska stranka Novi Beograd (@priDruziSe) August 23, 2021
- Post n°200
Taj NB odbor vec neko vreme igra na svoju ruku i tako objavljuju razna ludila.
_____