Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

opozicija

Erős Pista

opozicija - Page 5 Empty Re: opozicija

Post by Erős Pista Sat Jul 31, 2021 12:48 pm

U koje pare da će ovo biti tema Bikine sutrašnje kolumne.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Del Cap

Post by Del Cap Sat Jul 31, 2021 12:48 pm

Slobodan Stupid
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jul 31, 2021 1:25 pm

azdejković ne ćuti
    ficfiric

Post by ficfiric Sat Jul 31, 2021 1:27 pm

Ne cute ni Ana i Alek

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Sat Jul 31, 2021 2:39 pm

Tja, nista od kandidature na bg izborima

Đorđević je novi trener Fenerbahčea

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jul 31, 2021 2:51 pm

http://www.nspm.rs/hronika/dragan-djilas-poziv-gradjanima-na-mirni-protest-ako-ne-bude-poboljsanja-izbornih-uslova.html

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Aug 01, 2021 1:32 am

opozicija - Page 5 228855736_805788226647561_5731089272090995284_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=KREMWeKj6EQAX9w9e-W&_nc_ht=scontent.fbeg2-1
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Aug 01, 2021 1:58 am

opozicija - Page 5 225879856_10222797921834223_2653209474888650674_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=Z6Qat31yDmwAX9w40sa&_nc_oc=AQm55UjwJJGj4ohWRci7PdwuYr9ggfrb5MpIrXl4thDkQXjJK8Etnqa0RaAbyBt7lqI&_nc_ht=scontent.fbeg2-1
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Sun Aug 01, 2021 2:01 am

Ја сада мислим да ће ВУчића обарати опет неки нови ДОС, скупљен са коца и конопца, нека непринципијелна коалиција несолидних политичара формирана само да га смени.
    И то тек када му непопуларност неподношљиво нарасте, толико да никаква пропаганда и култ личности не успе да закрпи рупе.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Aug 01, 2021 5:39 am

to če biti samo ako i kada kolonizatori odluče da im ovaj bolid više ne treba. tada je moguće da će biti formiran skup nakaza koji će da pravi 5. oktobar 2.0, tj samo na terenu da izvede plan za smenu.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Aug 01, 2021 6:27 am

evo sudija Majic i novinari Krika misle da su vec oducili. Bice im gorko zao kad vide da nisu. Mislim mozda novinarima Krika, ne verujem da Majic ima ljudske kvalitete.

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Aug 01, 2021 7:09 am

pa dobro, "počelo je" i "gotov je" traje već jedno 5 godina. uostalom na takvim sastancima nemci holandđani i ostali njima otvoreno kažu šta je i kako je, poslednje što je bilo je ne nadajte se nikakvoj megapomoći i da ćemo ga rušiti
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Aug 03, 2021 7:36 am

ovo ti je prava opozicija

opozicija - Page 5 CJvsXJZu_normal

[size=15]Irena Živković

@IrenaBor1

[/size]
    [size=23]Želeći da od Đilasa naprave državnog neprijatelja i dežurnu babarogu, počeli su svakog ko digne glas protiv nepravde da nazivaju "Đilasovac" u pežorativnom smislu.
    Prvo se primilo u narodu, a onda preterali, kao u svemu ostalom.
    "Đilasovac" je postalo sinonim za bunt.
    Baš lepo.
    [/size]

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Aug 03, 2021 8:27 am

je suis đilas? ne kontam
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Wed Aug 04, 2021 1:23 am

to je neka kobila iz Djilasove stranke. Odseceni su od realnosti, ne znam sta im je.

Inace:

opozicija - Page 5 E75JdVlX0AUcsl3?format=jpg&name=900x900

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Aug 04, 2021 1:29 am

Videcemo sta je realnost. 

A na izbore mozda ne treba izlaziti. Ovaj put, mozda i ja budem 100% za bojkot.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Wed Aug 04, 2021 1:43 am

Ne moze biti da je realnost da ljudi idu okolo i govore sa ponosom "ja sam Djialasovac". Ako je to realnost, onda ne treba ziveti vise. 

Ne bih znao sta treba da se uradi. Moj osecaj je koliko god se ficfiric smejao da bojkot delegitimizuje vlast, i da je doveo do ovih pregovora i do prevremenih izbora. Takodje rascistio pomalo scenu, sklonio Seselja, Cedu, Canka iz politickog zivota. 

Duzi bojkot, odnosno duze drzanje opozicije van budzetskog finansiranja najvise pomaze Draganu Djilasu. 

Ja cu sigurno apstinirati.

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Aug 04, 2021 6:56 am

možeš da budeš i šolakovac
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Aug 04, 2021 7:39 am

Mór Thököly wrote:Videcemo sta je realnost. 

A na izbore mozda ne treba izlaziti. Ovaj put, mozda i ja budem 100% za bojkot.

Ja mislim da bi se negde trebalo boriti - ili na ulici ili na izborima.

Sedenje kuci (i eventualni odlazak na rafting) mislim da vise pogadja opoziciju nego vlast. Koristi imaju samo Djilas i Jeremic. Na kraju ce i politicka scena izgledati kao medijska - ili Telekom ili UM, nema treceg

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Aug 04, 2021 8:10 am

+1
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Aug 04, 2021 8:38 am

Mislim da se u ovim trenutku svi spremaju za izbore, a mislim i da ce biti i nekih ustupaka od strane rezima. Medjutim, ako ih ne bude, zaista nisam pametan sta raditi i nisam siguran da pametno resenje postoji - Srbija prestaje da bude demokratija i to je to. Onda, pretpostavljam, ostaju drugi nacini borbe koje pominje Fica, ali za to nam trebaju drugaciji subjekti, a ne ovi nastelovani na izbore.

Razmisljam ovih dana intenzivno sta bi bilo kada bi Vucic u nekom trenutku ukinuo izbore, trajnim vanrednim stanjem ili promenom Ustava. To se nece desiti, naravno, jer mu nije potrebno, ali eto igram se scenarijima. Kakve bi bile reakcije u svetu, a kakve u Srbjji?

One prve bi bile glasne, ali pitanje je koliko delotvorne. Ove druge bi se, bojim se iscrple u onome sto smo do sada videli - protestima. Bio bi mozda i neki grand gesture ili ispad nekog pojedinca. Ali masovna pobuna? Ne.

Srbija ima otvorena granice,ljudi bi masovno odlazili i to bi bilo to. Ove koje ostanu bi boleo kurac i to je to. Ustari bi se u svakodnevnom zivotu, bar u prvo vreme, malo toga promenilo, ako ista. Na duze staze je naravno druga prica.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Aug 04, 2021 9:43 am

do sada je bilo dovoljno razloga da se narod u srbiji pobuni

bilo je dovoljno razloga svaki dan od devedesete prošlog veka do danas, pa smo uvek imali razloge da to ne uradimo (ja dobre, za ostale ne verujem)

ovde da dođe na vlast đukanović, da mu doprijedsednik bude janša, a premijer glavaš, narod srbije se ne bi pobunio, mada priznajem da bi bilo besnih tviteraša, bar nekoliko

što se tiče smene vlasti na izborima, u nju ne verujem, bar ne da zavisi samo od glasova
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Aug 04, 2021 9:55 am

Talason wrote:ovde da dođe na vlast đukanović, da mu doprijedsednik bude janša, a premijer glavaš, narod srbije se ne bi pobunio, mada priznajem da bi bilo besnih tviteraša, bar nekoliko

Imamo coveka na vlasti o cijoj povezanosti sa mafijom ima vise dokaza nego za Mila. Za najdugovecnijeg ministra postoje ozbiljne sumnje da je za pare ubijao ljude. Premijer nije Glavas ali se ne zna ko ju je iskopao i postavio na najvisu funkciju u zemlji. Nije tu dosla ni preko stranke, niti kao ekspert.

_____

Uprava napolje!

Del Cap

Post by Del Cap Wed Aug 04, 2021 10:03 am

Došla je kao naledovski korporativni tip, dakle kao ekspert*.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Aug 04, 2021 10:08 am

Došla je kao burazer.

_____

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Sun Nov 17, 2024 11:02 pm