opozicija
- Post n°576
Re: opozicija
Ma ja te pitao zbog ovog debelog u tregerima. Nije bas Teksas vise vuce na Nebrasku, ali se setih da si ti trebao u Teksas kad sam video tog cornhuskera.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°577
Del Cap wrote:Čto deljat?
Nisi učio ruski, je l' da?
- Post n°578
rumbeando wrote:Del Cap wrote:Čto deljat?
Nisi učio ruski, je l' da?
Виђицја из самаљота... ал' се изгледа разуме у дељање.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°579
Topli doček za Zeleni džihad:
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°580
ZELENOVIĆ DOVEO VIOLU FON KRAMON U LOZNICU, PA PROŠAO KAO BOS PO TRNJU! /VIDEO/
Glavna lobistkinja za otimanje Kosova i Metohije i najveća promoterka premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, Viola Fon Kramon danas je došla u Loznicu i Gornje Nedeljice da promoviše nezavisno Kosovo i pomogne da se spreči da narod Srbije dobije nove investicije i nova radna mesta
Naime, ona je došla da podrži lidera ZZS i Otvorene građanske platforme “Akcija” Nebojšu Zelenovića, ekološkog aktivistu Aleksandra Jovanovića Ćutu, kao i pokret "Ne davimo Beograd", koji se zalaže za saradnju između "nezavisnih država Srbije i Kosovo".
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°581
Neko je kačio vest o onim fejk zelenim pa evo dodatka
how it started vs how its going
— Platipus Griša 8 (@kazi_tibi) October 30, 2021
kakav uber hohstapleraj bokte komlovo pic.twitter.com/pSdLORLT7l
- Post n°582
Koriste Arvo font koji se koristi za sve materijale, osim za logo gde je Futura.
Bunch of fucking amateurs!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°583
U, vidim da im se prikljucio onaj Vlajic koji je radio sa Belim. Osnovao je pokret Zeleni presek pre mesec dana i pristupio S90ZS. Znaci, oni treba da poklapaju NDB?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°585
Ho's glasati za njih? Tu je Vlaja
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°587
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°588
A nekad si sekao vene na njega
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°590
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°591
Notxor wrote:Koriste Arvo font koji se koristi za sve materijale, osim za logo gde je Futura.
Пази, „fucking amateurs“, начело гласи „никад за паре, ми то волимо да радимо“ - јебући љубитељи, то смо сви ми.
Ови су гарант узели неке паре, а не бих рекао да су неки јебући професионалци. Него управо то што си приметио - стамбурај га како било, узми паре и бежи.
Елем, да не каљамо часно име аматера, ака љубитеља, који раде нешто (нпр јебање) зато што то воле да раде. Ово су дилетанти.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°592
Navodnici ukazuju da je reč o citatu. Poznavaoci su prepoznali Big Lebowski.
_____
- Post n°593
Тако је то кад ти је битније одакле је пренето него шта је речено.
_____
- Post n°594
Ne bih ja ta 2 odvajao.
_____
- Guest
- Post n°595
ficfiric wrote:A nekad si sekao vene na njega
dojebičar bilo kome nešto kenja pa lolčina
ja ću opet glasati za belog naravno
- Post n°596
Notxor wrote:Ne bih ja ta 2 odvajao.
Зато смо двојица, па осветлимо са више страна.
_____
- Post n°597
Turul madár wrote:dojebičar bilo kome nešto kenja pa lolčina
Dojebicar? Sto bas oni?
Turul madár wrote:ja ću opet glasati za belog naravno
To ti i kazem, sad se to zove S90ZS - Zeleni presek
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°598
ti si juče bio medijoslobodičar, danas si ekolog, prekosutra ćeš biti neki novi internet pristupničar za sviranje kurcu od danas do sutra.
idi gledaj marka vidojkovića
idi gledaj marka vidojkovića
- Post n°600
Sve je jasnije da će deo opozicije oko SSP, DS i NS izaći na izbore 3. aprila i to sa zajedničkom listom. Prema saznanjima lista “Nova”, ta koalicija će najverovatnije imati nestranačkog kandidata za gradonačelnika Beograda, dok se kao kandidat za predsednika pominje Zdravko Ponoš, potpredsednik NS.
Naš izvor navodi da bi funkcionerka SSP Marinika Tepić trebalo da bude nosilac liste na parlamentarnim izborima, navodi Nova.rs
klik
Naš izvor navodi da bi funkcionerka SSP Marinika Tepić trebalo da bude nosilac liste na parlamentarnim izborima, navodi Nova.rs
klik
_____
????