VAKCINA
- Post n°426
Re: VAKCINA
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°427
Inace, zvao moje u utorak i strpljivo objasnio zasto bi bilo dobro da prime Fajzer. U prvoj turi su primili Sinofarn, pa jos cale imao neku alergijsku reakciju na nju. Rekoh, ne slusajte ove iz kriznig staba (misleci pre svega na Tiodorovica koji je caletov pajtos iz mladosti), nego Fajzer i gotovo.
I sinoc me zove cale da mi se pohvali da je primio Sinofarm, jos mi daje neke nebulozne rezone koji su ga do te odluke doveli.
I sinoc me zove cale da mi se pohvali da je primio Sinofarm, jos mi daje neke nebulozne rezone koji su ga do te odluke doveli.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°428
pazi ovde smo zaista u nekoj nedovoljno ispitanoj teritoriji i dobro je sto je primio bilo sta.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°429
Ma naravno, da je mladji, ne bi bio problem, ali on je vec dobrano preko 70, a tu Sinofarm generalno slabo fercera. A Tiodorovic vidno pokusava da uvalja zalihe s kojima ne znaju sta da rade.
_____
- Post n°430
ja stvarno ne znam sta bi bio problem da kazu fajzer & AZ za starce a za ostale sta ima
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°431
Mene nije pipno fajzer
Nisam ga osetio
Nisam ga osetio
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°432
На дајму нема реда и чекања, осим да се попуни формулар. Долази доста пензионера, мало младих.
Ја и мајка узели Фајзер после Синофарма.
Имају све вакцине.
Ја и мајка узели Фајзер после Синофарма.
Имају све вакцине.
- Post n°433
ja sam imao blago nemiran san, bilo je klackanje da li će da me sobali i sadžga ili neće ali so far so good, ništa. ruka se oseća, nebitno.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°434
Није то ништа. Има дана кад се цео осећам не... ау, види зарез. Ништа онда. Шта, да напишем да "се цео осећам, небитно"?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°435
evo polovina se oseca dobro. kako doslo tako proslo.
_____
- Post n°436
in other news kaze da joj je osecaj slomljenosti ISTI kao kada se vratila bolesna iz italije u februaru 2020 pa smo je zezali da patient zero.
_____
- Post n°437
inače u DZ savski venac juče na malom uzorku prisutnih većina hoće treću kineza, kao i prve 2.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°438
burundi dakle u fazonu:
Just had my 2nd Pfizer dose! Had my 3rd Moderna on Friday and tomorrow I’ll get my 8th AstraZeneca. I’m in a great deal of pain & can “hear” my blood.
— rob delaney (@robdelaney) April 18, 2021
_____
ova zemlja to je to
- Post n°440
ja mislim da svi treba da umremo da nas ne bi slučajno optužili da gazimo babe.
a ako i ne umremo onda barem da zarazimo po nekog starog u našoj okolini, pa nećemo se valjda gurati za vakcine.
a ako i ne umremo onda barem da zarazimo po nekog starog u našoj okolini, pa nećemo se valjda gurati za vakcine.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°441
samo je zabavno. podseca me na evrofanatike s pocetka veka, ako se neko seca toga
_____
ova zemlja to je to
- Post n°442
meni nije bilo zabavno kad sam sahranjivala sestričinu.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°443
zvezda je zivot wrote:samo je zabavno. podseca me na evrofanatike s pocetka veka, ako se neko seca toga
Secam se ja. Sve bili ljudi u pravu.
- Guest
- Post n°444
što reče jedan moj prijatelj u petak:
nepobitno je da korona postoji, ali ja i dalje mislim da je nema
- Post n°445
ili da parafraziramo onu staru zizekovu: naravno da ne verujem u koronu ali sam cuo da ubija i ako ne verujes u nju
_____
ova zemlja to je to
- Post n°446
SARS-CoV-2 variants technical briefing 21 was published today.
Hospitalisation and death rates are shown for people aged 50 plus with the Delta variant, split by vaccination status.
These rates are 11 times higher among the unvaccinated than in the fully vaccinated 1/3 https://t.co/LAT0IOfvuP
Hospitalisation and death rates are shown for people aged 50 plus with the Delta variant, split by vaccination status.
These rates are 11 times higher among the unvaccinated than in the fully vaccinated 1/3 https://t.co/LAT0IOfvuP
- Post n°447
Indijci odobrili trodoznu DNK vakcinu koja se daje bez igle i ima efikasnost 66 posto (ispitivana tokom delte).
https://www.indiatoday.in/amp/coronavirus-outbreak/story/expert-panel-recommends-zydus-cadila-three-dose-covid-vaccine-zycov-d-for-eua-1843331-2021-08-20?__twitter_impression=true
Whereas, no moderate case of Covid-19 disease was observed in the vaccine arm post administration of the third dose suggesting 100 per cent efficacy for moderate disease.
https://www.indiatoday.in/amp/coronavirus-outbreak/story/expert-panel-recommends-zydus-cadila-three-dose-covid-vaccine-zycov-d-for-eua-1843331-2021-08-20?__twitter_impression=true
- Post n°448
Za moju kevu stigao mail kaze za detalje da se obrati e upravi
- Post n°449
Talason wrote:što reče jedan moj prijatelj u petak:
moj komšo u selu:
ja sam komunista i ne verujem u boga ali ne dam migrantima da mi diraju moju pravoslavnu veru
_____
#FreeFacu
- Post n°450
ako je bez igle može i 5 dozarumbeando wrote:Indijci odobrili trodoznu DNK vakcinu koja se daje bez igle