VAKCINA
- Guest
- Post n°701
Re: VAKCINA
takvo zatečeno zatucano pećinsko stanje je jugoslovenska vojska puškama menjala prvih 15 godina posle rata, prateći lekare svuda gde su se uvodile nove medicinske procedure. ovo je samo vraćanje na zaostala kraljevina srbija podešavanja.
- Post n°702
predavac cirjakovic jeste bot i debil ali u jednom je u pravu: ovaj narod je katastrofa
_____
ova zemlja to je to
- Post n°703
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°704
vakcinacija je u knezevini Srbiji obavezna od 1839e godineTurul madár wrote:ovo je samo vraćanje na zaostala kraljevina srbija podešavanja.
_____
????
- Post n°705
ja sam iso u nedelju nesto pre podneva da se vakcinisem (uzo fajzera, prve 2 doze bile kinez), bilo je ljudi, cak i penzionera koji idu na prvu dozu (penzioneri imaju celu nedelju da ne uzimaju red radnom svetu a idu u nedelju, eto kakav smo narod!), kaze mi doktorka da sam jubilarni 100ti koji se tog dana vakcinisao kod njih, ja kazem juhu el dobijam neku nagradu, ona kaze ne. ja se mislim dovoljna mi je nagrada sto sam vas nasmejao.
druga stvar: i medju maskerima ima ludaka, nisam u fazonu *obe strane*ali ima. moja devojka srela komsinicu kuckarku koja je pita el prati vesti. ne gledam nesto tv ali pratim. pa el znate zasto je ovoliko zarazenih. pa delta soj, malo vakcinisanih, skole, nikakve mere itd. na to ce komsinica da je nju zvala drugarica iz banjaluke inace lekarka ne znam cega da joj kaze da nas zaprasuju koronom iz vazduha i da mora da se nosi maska i na ulici.
druga stvar: i medju maskerima ima ludaka, nisam u fazonu *obe strane*ali ima. moja devojka srela komsinicu kuckarku koja je pita el prati vesti. ne gledam nesto tv ali pratim. pa el znate zasto je ovoliko zarazenih. pa delta soj, malo vakcinisanih, skole, nikakve mere itd. na to ce komsinica da je nju zvala drugarica iz banjaluke inace lekarka ne znam cega da joj kaze da nas zaprasuju koronom iz vazduha i da mora da se nosi maska i na ulici.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°706
ja se mislim dovoljna mi je nagrada sto sam vas nasmejao.
Idiukurac.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°707
Nisu ni lekar ni maskeri, just boomers.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Guest
- Post n°708
Janko Suvar wrote:vakcinacija je u knezevini Srbiji obavezna od 1839e godineTurul madár wrote:ovo je samo vraćanje na zaostala kraljevina srbija podešavanja.
permutovao si, od 1389, ali vakcinacija debilizmom u mozak
- Post n°709
ne kacim da ubedjujem ovog konkretnog idiota, nego zato sto je zanimljivo, moze i na istorijske fragmente
pre svinjarskog jezika je , al je razumljivo.
edit: omasio sam godinu ocigledno, ali ipak.
pre svinjarskog jezika je , al je razumljivo.
edit: omasio sam godinu ocigledno, ali ipak.
_____
????
- Guest
- Post n°710
možeš to da natakneš komotno, zlatnom viljuškom boc fore, danas ljudi ne znaju da bace smeće u kantu u toj srbiji, a leče se brojanicom
- Post n°712
Hehe, nemas slican papir za KuK pa bacas buzdovane i brojanice
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°713
Obrenovici su ubijali ako neko izadje i sela u karantinu. Ja ne znam sta Gari ima protiv toga
- Guest
- Post n°714
pa zato što nacoš aludira da je to što su postojale mere značilo da srbalj kulturno odlazi na vakcinaciju, a ne da su ih sabijali kao stoku u torove.
- Post n°715
Nacos ti jebo mater.
A ja ne aladuriram nego kazem da su te stvari starije od hrvatskog diktatora i njegove zle zemlje
A ja ne aladuriram nego kazem da su te stvari starije od hrvatskog diktatora i njegove zle zemlje
_____
????
- Post n°716
Kad bude admin brisao ova sranja, nek ostavi tekst zakona, pokriva celu gejts/soroe/crni papa agendu
_____
????
- Guest
- Post n°717
i šta si tačno time pokazao? i sada na papiru ima super uredbi i pravila, a u stvarnosti srbija smeće
- Post n°718
Pokazao sam da nije tačno da je ovo "vraćanje na zaostala kraljevina srbija podešavanja".
Kraljevina Srbija je vrsila prinudnu imunizaciju
A ova sad bivša jugoslovenska republika Srbija, ne vrši.
Ne znam naravno sta je podanik knezevine Srbije mislio o tome al neko "praviteljstvo" je očigledno postojalo i radilo svoj poso
Kraljevina Srbija je vrsila prinudnu imunizaciju
A ova sad bivša jugoslovenska republika Srbija, ne vrši.
Ne znam naravno sta je podanik knezevine Srbije mislio o tome al neko "praviteljstvo" je očigledno postojalo i radilo svoj poso
_____
????
- Guest
- Post n°719
fnrj i sfrj su vršile još kako, a četnička pećina koja skriva zločince i toleriše govnarluk ne vrši
- Post n°720
zar janko ono nije crnorukas? otkud sad to pozitivno o obrenovicima.
otpor vakcini je uvek postojao. ono sto je novost danas i kod nas i u svet je sro je to danas jedan pokret (hvala ti gejcu) i sto su u njemu jaka urbana jezgra
otpor vakcini je uvek postojao. ono sto je novost danas i kod nas i u svet je sro je to danas jedan pokret (hvala ti gejcu) i sto su u njemu jaka urbana jezgra
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°721
ovde je otpor pravilima i regulaciji uvek postojao, ne samo vakcinama. tzv kurčevitost debila.
- Post n°723
boomer crook wrote:zar janko ono nije crnorukas? otkud sad to pozitivno o obrenovicima.
+1
Kao, klanja se Aci Karadjoki a ovamo - bam, Obrenovici su carevi i legende
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°724
Do ro, to sam više bio ja
Obrenovići su držali crkvu na dugačkom štapu od državnih poslova, jedan od razloga zašto je zemlja sporo i uz 1000 problema kako tako šepala napred. Ovo shvatiti u najširem smislu.
Obrenovići su držali crkvu na dugačkom štapu od državnih poslova, jedan od razloga zašto je zemlja sporo i uz 1000 problema kako tako šepala napred. Ovo shvatiti u najširem smislu.
- Post n°725
Nije više bitno, ta podela je izletela kroz prozor
_____
????