I imam losu vest za mladje narastaje
Ako nemate 20 cm u steku tu je farmacija
Okupite se deco da vam pričam o Gibraltaru, zemlji koja je vakcinisala sve i svakog pic.twitter.com/8a8ZmntL70
— Ivan Stanojević (@cunnin6) August 5, 2021
Talason wrote:za 5 meseci sa 25000 na 2800, onaj test gde je granica 50
Avaxi izazovu pojavu varijante koja ubija svakog drugog, svet nastavlja da se ponasa kao i dosadaAjeje Brazorf wrote:Dvaput godišnje vakcine, problemi sa novim sojevima, maske, distanciranje, povremene komplikacije sa putovanjima, školama i radnim mestima, i tako to...Ništa što će baš da ti polomi život na deliće ali dovoljno da ti presedne. Sve mi se više čini da ćemo sad ovako veoma, veoma dugo, ne do sledeće ili one tamo godine, već dugo, dugo, baš dugo.
Janko Suvar wrote:tako izgleda za sad
Talason wrote:napraviće vakcine koje funcionišu nešto drugačije i ne ciljaju spajk protein, to je izlaz
a kada će to da se desi, ne bih znala
btw, ja mislim da je sinofarm kompletnija vakcina od fajzera i da izaziva plići, a širi imuni odgovor
My blog: I conclude the clinical trial for the Sputnik Vaccine in the Lancet is fraudulent.
— Kyle Sheldrick (@K_Sheldrick) August 6, 2021
Not only did the researchers get improbably lucky with homogeneity (as @NaudetFlorian saw), they knew in advance they were going to, before the trial started.https://t.co/QFDm51Dfjb
odjavljuju papire i beže glavom bez obzira u majčicu Srbiju, ili ovi što ostaju, drčni i "pametni" i pre podne mašu revolucionarnim parolama: "neće nas pokoriti eksperimentalnim vakcinama" a onda uveče saspu u sebe pola tone alkohola i droge po Pačevilu.
— Ljiljana (@Lilly_NS_MT) August 7, 2021
Šou!
Šta se nije desilo?
— Ljiljana (@Lilly_NS_MT) August 7, 2021
Bem ti Sunac!
— Vladimir Vučićević (@bachi83) August 7, 2021
Pa gde će onda ako i u Srbiji budu morali da se pelcuju? :-)
Nije valjda da se vracaju u Srbiju zbog vakcina ?
— Orso Bruno (@IvanIsa55913650) August 7, 2021
I oni su izracunali da im je bolje da se vrate u Srbiju gde ili nisu mogli da nadju pristojan posao ili su radili to isto za male pare.
— Orso Bruno (@IvanIsa55913650) August 7, 2021
Zanimljiva logika.
Ali dobro oslobodili su mesta za neke druge ljude.
Ajeje Brazorf wrote:lično poznajem ljude koji su zbog vakcine spremni da se isključe iz glavnog toka društva, u smislu da im ne pada na pamet da putuju u inostranstvo a navikli su da idu, recimo, u Grčku, ne žele više da idu na koncerte, festivale, i sve su tvrđi u tome, formirali su svoj paralelni svet i sad nema nazad jer je peer pressure suviše jak. više nisam siguran da taj otpor uopšte može da se slomi bilo kakvim merama. nikad ne treba potcenjivati ljudski ponos i inat, a oni sebe vide kao pobunjenike.
i pliz bez banalizovanja tipa "ma daj, to su budale". znam da su budale, ali nije o tome reč.
Ajeje Brazorf wrote:stereotipove o društvenim vs. prirodnim naukama