VAKCINA
- Post n°102
Re: VAKCINA
Avaksi ne lažu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°103
Khm, avaksi i ne treba da lažu u ovom slučaju.
- Post n°104
Misliš da bi vakseri slagali da uđu u avaks leglo?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°105
Što da ne, ima ljudi koji su u tripu da vakcine štite 100%.
Poenta mog pisanja je u tome da je takva zabrana ulaska besmislena jer nemaju način da to provere.
Zapravo je vlasnik radi promocije restorana na ovaj način bombastično oglasio da je on avax.
Poenta mog pisanja je u tome da je takva zabrana ulaska besmislena jer nemaju način da to provere.
Zapravo je vlasnik radi promocije restorana na ovaj način bombastično oglasio da je on avax.
- Guest
- Post n°106
Dakle ništa od treće doze za ljude koji nemaju oslabljen imunitet. Pa dobro, od septembra ponovo u izolaciju.
- Post n°107
Sranje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°108
Ma na drugi pogled to mi liči i na pogrešnu interpretaciju, tj da je za ugrožene grupe snažno preporučeno a ostali po savesti. Videćemo narednih dana
- Post n°109
Mada mislim da ce se ta odluka jos menjati do septembra.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°110
Ajeje Brazorf wrote:Ma na drugi pogled to mi liči i na pogrešnu interpretaciju, tj da je za ugrožene grupe snažno preporučeno a ostali po savesti. Videćemo narednih dana
Pa to. Mislim, nemaju razloga da ne dozvole trecu dozu onima koji hoce. To je i politicki dobra odluka, a ne kosta ih (skoro) nista jer nije kao da imamo manjak vakcina.
_____
- Post n°111
80% of vaccinated COVID carriers didn’t spread virus in public spaces — report https://t.co/DYidCGYYY7
— The Times of Israel (@TimesofIsrael) July 24, 2021
- Post n°112
Ajeje Brazorf wrote:Dakle ništa od treće doze za ljude koji nemaju oslabljen imunitet. Pa dobro, od septembra ponovo u izolaciju.
Gde si video takvu odluku? Ja sam video samo preporuceno i oni kojima nije.
- Guest
- Post n°113
Klizni štap zasedao danas, neki mediji su interpretirali odluku kao "treća doza samo za imunokompromitovane". Videćemo.
- Post n°114
Erős Pista wrote:Ajeje Brazorf wrote:Ma na drugi pogled to mi liči i na pogrešnu interpretaciju, tj da je za ugrožene grupe snažno preporučeno a ostali po savesti. Videćemo narednih dana
Pa to. Mislim, nemaju razloga da ne dozvole trecu dozu onima koji hoce. To je i politicki dobra odluka, a ne kosta ih (skoro) nista jer nije kao da imamo manjak vakcina.
Ma da bre, pa nije jos ni avgust. Kad za mesec dana shit hits the fan bice - ko god oce kome je proslo 6 meseci. Ja sam inicijalno to prognozirao za 1. oktobar i mislim da nema sanse da se to ne desi do tada. Imaju milione vakcina, koje, sa sve eventualnim preprodajama, nemaju kome da daju.
- Post n°115
Ajeje Brazorf wrote:Klizni štap zasedao danas, neki mediji su interpretirali odluku kao "treća doza samo za imunokompromitovane". Videćemo.
Ja sam video samo "prioritetne grupe". Ta prioritetna grupa o kojoj su govorili ce se potrositi za tipa dve nedelje. Opusteno.
- Post n°117
Deo o trećoj dozi počinje na 1:17:28.
Po onome što je rekla, ispada da zasad nema vakcinisanja trećom dozom po želji.
Budale, na kraju će biti vakcinisanje svih zainteresovanih navrat-nanos da ne bi propale vakcine.
Po onome što je rekla, ispada da zasad nema vakcinisanja trećom dozom po želji.
Budale, na kraju će biti vakcinisanje svih zainteresovanih navrat-nanos da ne bi propale vakcine.
- Post n°118
Ma nema govora da ne bude po zelji vec za najvise 2 meseca. MMW. Iskljuceno.
- Post n°119
Meni je misterija zašto su odustali. Nesto im se nije svidelo od reakcija posle pustanja probnog balona i najave trece doze za sve, ili nemaju dovoljno doza ili nesto trece
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°120
Stvarno ne kapiram zasto bi, ako nista drugo, sebi pravili problem akumulirajuci nezadovoljstvo onih koji hoce da prime trecu, a ne mogu.
_____
- Post n°122
Erős Pista wrote:Stvarno ne kapiram zasto bi, ako nista drugo, sebi pravili problem akumulirajuci nezadovoljstvo onih koji hoce da prime trecu, a ne mogu.
Zato sto, ruku na srce, to su uglavnom ionako opozicioni glasaci ili u svakom slucaju vecinom ne njihovi, pa ih nije preterano briga. Matters not, kad krene panika, sve ce to pasti u vodu.
- Post n°123
disident wrote:Meni je misterija zašto su odustali. Nesto im se nije svidelo od reakcija posle pustanja probnog balona i najave trece doze za sve, ili nemaju dovoljno doza ili nesto trece
Pada mi na pamet da nije mozda to sto najava trece doze ppvecava skepticizam kod jos nevakcinisanih. Znam da antivakseri maksimslno igraju na tu kartu - kao dokaz da su vakcine bezvredne i da nema kraja vakcinaciji.
_____
- Post n°124
Ali imaju taj communication failure da su se prvo istrcali da mogu svi pa sad kao videcemo, to je zaista primer kako ne treba raditi, ali prepeglace ako bude neophodno. Ali nece biti neophodno.
- Post n°125
MogućeErős Pista wrote:disident wrote:Meni je misterija zašto su odustali. Nesto im se nije svidelo od reakcija posle pustanja probnog balona i najave trece doze za sve, ili nemaju dovoljno doza ili nesto trece
Pada mi na pamet da nije mozda to sto najava trece doze ppvecava skepticizam kod jos nevakcinisanih. Znam da antivakseri maksimslno igraju na tu kartu - kao dokaz da su vakcine bezvredne i da nema kraja vakcinaciji.
A i moguce da mu ta ideja ne ide u situaciji kada imas 50 posto nevakcinisanih punoletnih gradjana,tj pola glasackog tela koje naginje antivakserstvu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete