Srpski Svet
- Post n°503
Re: Srpski Svet
Znate koja je prava adresa za sutra? Brčko.
— Ibrahim Delić (@IbraahimDelic) January 9, 2022
Od jarana rodjak policajac kaze nikog nisu pustili sa smjene kuci
— Nihad (@NC19297) January 9, 2022
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°504
Radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova, formirana zbog slučaja pripadnika Uprave granične policije u Priboju, konstatovala je propuste i protiv 12 policajaca pokrenula je disciplinski postupak, saopšteno je danas.
Kako se navodi u saopštenju ministarstva, pripadnici granične policije protiv kojih je pokrenut postupak su „svojim ponašanjem van službe i uniforme vređali građane druge vere i nacionalnosti“, a detaljan izveštaj prosleđen je nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.
Na održanom sastanku radne grupe sa rukovodiocima i starešinama Regionalnog centra granične policije prema Crnoj Gori, naglašeno je da policijski službenici u svom svakodnevnom radu i ponašanju u službi i van službe „moraju da postupaju društveno odgovorno, uz puno poštovanje verskih i nacionalnih osećanja, te da su svi policijski službenici dužni da obavljaju policijske poslove u skladu sa zakonom, uz dosledno poštovanje Кodeksa policijske etike“.
Više pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova pre nekoliko dana na zabavi organizovanoj u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju pevali su pesmu koja veliča zločin u Srebrenici, koji je Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju označio kao genocid.
- Post n°505
https://eeas.europa.eu/headquarters/headquarters-homepage/109494/bosnia-and-herzegovina-statement-spokesperson-actions-undermining-stability-country_en
- Post n°506
Trenutno najveci izgledi da zaratimo sa Australijom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°507
Ali proksi. Mi podrzavamo Kinu, a oni Tajvan.
- Post n°509
^^ Mogu da uvedu sankcije Dodiku i možda drugima (ako skupe sve članice za to što je za sada isključeno), ili da ne odobre sredstva za ekonomsku pomoć za RS (što je moguće). To su dve mere mimo "is EU concerned" domena.
- Post n°510
Odlican.
https://pescanik.net/predizborna-kampanja-i-povratak-u-buducnost/
https://pescanik.net/predizborna-kampanja-i-povratak-u-buducnost/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°514
Pripadnik jedinice Škorpioni, osuđivan za ratne zločine na Kosovu, bio je “VIP” gost na obilježavanju Dana Opštine Srebrenica. Sjedio je u prvom redu, kada je 11. marta ove godine u velikoj sali Doma kulture u Srebrenici, svečano obilježen Dan Opštine u kojoj je počinjen genocid nad Bošnjacima. Škorpioni su u julu 1995. godine bili jedna od jedinica čiji su pripadnici, pred kamerama, ubijali zarobljene Srebreničane.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°517
Da, to je to.
_____
- Post n°518
Ime, prezime, presuda?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°519
https://www.sandzakdanas.rs/arhive/55288
Nije nikakva komandna odgovornost itd, hladnokrvni ubica i psihopata.
Nije nikakva komandna odgovornost itd, hladnokrvni ubica i psihopata.
_____
- Post n°520
Da, jasno.
Nego, to je rezervni sastav SAJ, a Cvjetan nije (tada) bio drzavljanin SRJ, sto se vidi iz optuznice. Kako je moguce da ga pozovu u rezervu SAJ ako nije drzavljanin?
Nego, to je rezervni sastav SAJ, a Cvjetan nije (tada) bio drzavljanin SRJ, sto se vidi iz optuznice. Kako je moguce da ga pozovu u rezervu SAJ ako nije drzavljanin?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°521
Kad su bili lokalni izbori u Srebrenici, autobus sabackih naprednjaka je otisao tamo. Ne znam da li su isli da glasaju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°523
srpski svet na RTS. Jebotebog sta je ovo? pic.twitter.com/NK3GMdjQHG
— Bojana Vatic (@vatic_bojana) June 12, 2022
_____
- Post n°524
Klaki uzbudjen.
Generalno, kako se bazično ne proveri nalog pre nego se krene na RT sa dalekosežnim i dramatičnim zaključcima? Da se to uradi npr, ovaj nalog bi se RT samo uoči šloga.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) June 12, 2022
_____