Ekologija
- Post n°201
Re: Ekologija
Cekaj koja je uloga bila onog lika cale ovo je za tebe? On napravi karujeru od toga svud ga ima
- Guest
- Post n°202
Ma pretpolitička idolatrija. Taj lik je niko i ništa.
Nego Uspeh Petrović je dosta beskompromisan za nekog ko je uspeo da Milu oprosti i jače stvari od lupanja na mitinzima.
Nego Uspeh Petrović je dosta beskompromisan za nekog ko je uspeo da Milu oprosti i jače stvari od lupanja na mitinzima.
- Guest
- Post n°204
Летећи Полип wrote:Turul madár wrote:hahaha, ove nedelje su srbi bili ekoloziEkologiju smo izjebali, ajmo dalje...
— Uspeh Petrović :fish_cake: (@UspehPetrovic) September 11, 2021
Sledeća tema?
pic.twitter.com/wqZRv5g7VQ
Istini za volju, ovaj tip nije bio nešto naročito primljen međ publikom, koja je bila mahom građanerska. Drugo, odmah posle je išla Aj, Karmela, u izvođenju nekog kud ansambla. Dosta se forsiralo to kako je ovo zajednički problem, koji treba da bude iznad svakodnevnih podela levo - desno, vakcinaš - antivakcinaši itd.
ne postoje zajednički problemi, svaki protest mora da bude politički
- Guest
- Post n°206
protesti koji prvo izbace floskuletinu "NiJe oVo PoLiTiČki" bez baze i infrastrukture, bez smišljene strategije i fokusa, su golo govno, jedna šetnja na takvom protestu ima efekat kao lajk i onlajn peticija, i stvara kod onog ko ode utisak da se žestoko potrudio da nešto uradi, a ustvari je odsvirao u kožnu frulicu. danas su ti pištaljkaši bili ekolozi, sutra opet naci šabančine koje brane neku crkvu, prekosutra već nešto treće. sad kao svi treba da se klanjamo do zemlje jer je tema ekologija. rio tinto nije ni među prvih 100 problema ove raspale nakazne tvorevine.
- Post n°207
Turul madár wrote:protesti koji prvo izbace floskuletinu "NiJe oVo PoLiTiČki" bez baze i infrastrukture, bez smišljene strategije i fokusa, su golo govno
Jbg, velikom broju ljudi je ogadjena politika posto im neki vise od deset godina ponavljaju kako su svi isti.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°208
nisam 100% siguran, tema mi nije preterano interesantna, ali mislim da je najveći ekološki problem srbije ulje, ali to ne znači da je ulje veliki % problema
ako se posmatra van liste, najveći problem je primena postojećih zakona, doduše tako je vazda bilo ovde
kome je do ekologije nek ide na novi beograd na zlatiboru
ako se posmatra van liste, najveći problem je primena postojećih zakona, doduše tako je vazda bilo ovde
kome je do ekologije nek ide na novi beograd na zlatiboru
- Guest
- Post n°209
ficfiric wrote:Turul madár wrote:protesti koji prvo izbace floskuletinu "NiJe oVo PoLiTiČki" bez baze i infrastrukture, bez smišljene strategije i fokusa, su golo govno
Jbg, velikom broju ljudi je ogadjena politika posto im neki vise od deset godina ponavljaju kako su svi isti.
ideologija iz koje se svi obraćaju je naravno ista, i tu zbora nema.
ne radi se uopšte o tome, nego je u pitanju elementarno nerazumevanje da je i pojedinačna ili kolektivna akcija za regulisanje parkiranja ili bacanja smeća u kvartu ili ulici, bavljenje politikom. uostalom politička pismenost se teško može očekivati od nepismenog i polupismenog sveta.
- Post n°210
Da, svisuonisti je upravo pasivizacija koju spominješ na drugoj temi, a najgore je kad dođe od opozicionog biračkog tijela.ficfiric wrote:Turul madár wrote:protesti koji prvo izbace floskuletinu "NiJe oVo PoLiTiČki" bez baze i infrastrukture, bez smišljene strategije i fokusa, su golo govno
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°211
x puta jadnije od svisuistizma kao opšteg mesta je "samo da ode ....." kao što je već jasno potpuno, vučić i prateća kamarila su 5% problema ovog septičkog sranja.
- Post n°212
Bleeding Blitva wrote:Da, svisuonisti je upravo pasivizacija koju spominješ na drugoj temi, a najgore je kad dođe od opozicionog biračkog tijela.
I urodilo je plodom. Da su protest zakazali Djilas, Jeremic i ova ista ekipa, dosli bi samo ona baba sa spricevima i monah Antonije. Govornike bi poklapao Sima Spasic
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°213
Najjači su mi đilasovci koji razočarano odmahuju rukom i pišu "ja od sada idem samo na proteste samo ako ih budu organizovale stranke i ako Đilas i Marinika budu govorili"
Pa idi rođače na njihove proteste...OH WAIT
Pa idi rođače na njihove proteste...OH WAIT
- Post n°214
protest mi je bio mnjax, dok nisam videla ko ga sve i kako napada
Леја Келер
rendom hrvatska curka, "grinpisova aktivistica" opsovala na govornici, rekla "kurac" i da su srpske reke hrvatske, a četnikuša što je kenjalla o draži vrv prevezena u urgentni. posle nje je nastupio onaj muškarac sa sisicama iz ndbgd što se drao o guranju reke u cevi, a publika smor. onda je on vikao bre tri puta, rekao da su publici rodjaci, rekao nisam ja glup, oni hoče na foru, moramo da zaustavimo sve projekte, jer naša je reka, proučio je govore killer mikea sa skupova bernija sandersa, pa onda iskopirao foru - gledaj čoveka levo i desno i ponavljaj za mnom. samo što je killer majk car, a ovaj ima sise.
Леја Келер
brate mili, sad su rekli da je organizator ovog četničkog matinea je djordje miketić. šta se ljudima desi da tako padnu.
Леја Келер
organizuješ protest gde ti vredjaju djindjića, slave dražu i protive se medicini. i ti ne skočiš s mosta. i još pročitaš govor koji niko ne sluša, jer koristiš višesložne reči: nešto o svecima, marketingu, oreolima, čistoj energiji, pranjanima, kapitalizmu, makišu, dilerima, zarobljene institucije, protiv bojkota izbora, procesi oslobadjanja, oluk, ptica, ulica, politika, kandidatura, herojstvo, ludost, uklljučite se u izborni proces, združeni zeleni protest, ok su stranke, ali gradjani, kontrolni mehanizam, kreativni potencijal, kvartovi, manjak stručnih kadrova, integritet, ovako ne može, makiš opet, nećemo metro, iskrene patriote, rodooljubi, prirodoljubi, varvari, radni čovek, dragi prijatelji. izuzetan doprinos velikom ludilu.
Леја Келер
brte, bilo je i vostani srb. tuga.
Леја Келер
rendom hrvatska curka, "grinpisova aktivistica" opsovala na govornici, rekla "kurac" i da su srpske reke hrvatske, a četnikuša što je kenjalla o draži vrv prevezena u urgentni. posle nje je nastupio onaj muškarac sa sisicama iz ndbgd što se drao o guranju reke u cevi, a publika smor. onda je on vikao bre tri puta, rekao da su publici rodjaci, rekao nisam ja glup, oni hoče na foru, moramo da zaustavimo sve projekte, jer naša je reka, proučio je govore killer mikea sa skupova bernija sandersa, pa onda iskopirao foru - gledaj čoveka levo i desno i ponavljaj za mnom. samo što je killer majk car, a ovaj ima sise.
Леја Келер
brate mili, sad su rekli da je organizator ovog četničkog matinea je djordje miketić. šta se ljudima desi da tako padnu.
Леја Келер
organizuješ protest gde ti vredjaju djindjića, slave dražu i protive se medicini. i ti ne skočiš s mosta. i još pročitaš govor koji niko ne sluša, jer koristiš višesložne reči: nešto o svecima, marketingu, oreolima, čistoj energiji, pranjanima, kapitalizmu, makišu, dilerima, zarobljene institucije, protiv bojkota izbora, procesi oslobadjanja, oluk, ptica, ulica, politika, kandidatura, herojstvo, ludost, uklljučite se u izborni proces, združeni zeleni protest, ok su stranke, ali gradjani, kontrolni mehanizam, kreativni potencijal, kvartovi, manjak stručnih kadrova, integritet, ovako ne može, makiš opet, nećemo metro, iskrene patriote, rodooljubi, prirodoljubi, varvari, radni čovek, dragi prijatelji. izuzetan doprinos velikom ludilu.
Леја Келер
brte, bilo je i vostani srb. tuga.
- Guest
- Post n°216
Uopšte, dosta je indikativan nivo agresije prema svemu što ne dolazi iz etablirane opozicije, one sa kojom u svakom trenutku znaš na čemu si, znaš da neće praviti sranja, lomiti grad, znaš da se neće mešati u režimske izbore, znaš da nikada i ni po koju cenu neće odstupiti od proverenih metoda političke borbe...
- Post n°217
Ah, brate, nisu ni ovi juče bili nešto bolji. Odveli nas kao na blokadu mosta, a panduri nisu preusmerili saobraćaj, pa smo zapravo stvarno zablokirali saobraćaj. Kad eto ga Ćuta, moli nas da se pomerimo sa te trake i da propuštamo saobraćaj. Pa mislim jebote. Srećom, onaj narod iz provincije ne jebe beograđane i njihov saobraćaj, pa su nastavili da blokiraju. Još ovi blokirani taksisti hteli kao da se tuku, al oš kurac na seljane. Nismo ih propustili, i komplet saobraćaj je morao nazad.
Ništa mi nećemo uraditi bez čex kozplejera iz Ljiga.
Ništa mi nećemo uraditi bez čex kozplejera iz Ljiga.
- Post n°219
i mene bi bio blam da odem na skup koji organizuje djordje miketic i na kojoj se pusta vostani srb
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°220
da je recimo sad 2001. bio bih u fazonu ko su ovi sektasi krv ti jebem i sta oce
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°221
mislim jebiga ali sve se slazem sa lejlom
osim za vredjanje djindjica
osim za vredjanje djindjica
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°222
Летећи Полип wrote:Ah, brate, nisu ni ovi juče bili nešto bolji. Odveli nas kao na blokadu mosta, a panduri nisu preusmerili saobraćaj, pa smo zapravo stvarno zablokirali saobraćaj. Kad eto ga Ćuta, moli nas da se pomerimo sa te trake i da propuštamo saobraćaj. Pa mislim jebote. Srećom, onaj narod iz provincije ne jebe beograđane i njihov saobraćaj, pa su nastavili da blokiraju. Još ovi blokirani taksisti hteli kao da se tuku, al oš kurac na seljane. Nismo ih propustili, i komplet saobraćaj je morao nazad.
Ništa mi nećemo uraditi bez čex kozplejera iz Ljiga
Koalicija Beograd-Sumadija-Zapadna Srbija, to je ono cega bi svaka SRN vlast trebalo najvise da se plasi. Sad, jeste malo komplikovano povezati limunanu i gibanicu, al oni se potrude da toliko dokurce ljudima po raznim osnovama da se u nekom momentu prestanu postavljati ta pitanja. Ali općenito, nije jednostavno vladati Srbijom kad izgubis prostor izmedju Morave i Drine.
- Post n°224
Prvo da kaze dal bi Kamalu, a ne da se cimamo bez veze
- Korisnik
- Post n°225
Летећи Полип wrote:Ništa mi nećemo uraditi bez čex kozplejera iz Ljiga.
chad?