Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rio Tinto

boomer crook

Rio Tinto - Page 21 Empty Re: Rio Tinto

Post by boomer crook Sun Aug 11, 2024 2:26 pm

plachkica wrote:pretvorili ste se u antipod ekipi kojoj sve proteste u svetu organizuje soroš

rusi sa protestom nemaju veze, sem kao pomoć vučiću od zvanične rusije (one dojave o rušenju i slične gluposti), trolovi troluju i zajebavaju se, drže one koji su naklonjeniji rusiji u nadi da će oni da im pomognu i malo skreću pažnju sa svojih problema. tupava propaganda. a mi drugi dan pokušavamo da dokučimo koji je njihov plan.
    nema ga, zabole ih dupe, uvek će imati dačića da im garantuje ono što je njima bitno i to je to. 

nisam išla na blokadu, vratili smo se posle okupljanja i malo me je sramota jer sam ostavila onu decu narodnim patrolama

pa ne mislim da rusi ista organizuju (vidi pod kursk) ali mi je zanimljivo da su ga pustili niz vodu za manje od 48 sati. jednostavno na njihovim medijima je narativ promenjen (dok je na primer narativ o protestima u UK konzistentan - napaceni beli narode evo kako se to radi u velikoj rusiji) i suprotan s onim sto je zaharova izjavila. meni je to zanimljivo. kao sto mi je zanimljivo da malagurski pada u litijumski trans.

i nisam nista rekao dva dana ali ok necu se vise javljati na ovoj temi. ciao.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Sun Aug 11, 2024 2:29 pm

Званична кремаљска пропаганда каже да су ово про-НАТО протести са циљем да се обори влада путем "обојене револуције".

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    boomer crook

Post by boomer crook Sun Aug 11, 2024 2:31 pm

Јанош Винету wrote:Званична кремаљска пропаганда каже да су ово про-НАТО протести са циљем да се обори влада путем "обојене револуције".

ajd jos ovo - tacno ali blurred lines

https://stanjestvari.com/2024/08/10/emir-kusturica-nevinost-bez-zastite/

mislim da ga svi polako pustaju niz vodu

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Thomas Sankara

Post by Thomas Sankara Sun Aug 11, 2024 3:30 pm

Ja bih rekao da ga niko ne pusta niz vodu nego da se sprema teren da on kao spasilac otera Rio Tinto. Onda ce za par godina doci neka ruska ili kineska firma da kopa i sve ce biti bajno i sjajno sa najboljim mogucim uslovima za kopanje i ni 5% ovih rudnik gradom nece setati nece doci na neke hipoteticke proteste, kao sto ih zabole vec za zidjin i linglong jer braca kinezi a ne siptari sa zapada
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Aug 11, 2024 3:32 pm

Ma nije to realno. Ovo mu resava neke probleme koje Rusi i Kinezi ne mogu i kupuje mu milost tamo gde mu treba.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Thomas Sankara

Post by Thomas Sankara Sun Aug 11, 2024 3:33 pm

Mislim da je realno, s tim sto tad postajemo full Belorusija
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Aug 11, 2024 3:42 pm

Pa ne moze full Belorusija ako nisi fizicki naslonjen na Rusiju. Nema od toga nista.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

ficfiric

Post by ficfiric Sun Aug 11, 2024 3:51 pm

Meni lici na ponasanje crkve - uz Vucica ali postoji i poneki pop koji podrzava proteste, tako da su svi zadovoljeni.

_____

Uprava napolje!

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Aug 11, 2024 4:17 pm

boomer crook wrote:

Jezivo kako ovaj sere.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Aug 11, 2024 4:42 pm

boomer crook wrote:
    Јанош Винету wrote:Званична кремаљска пропаганда каже да су ово про-НАТО протести са циљем да се обори влада путем "обојене револуције".

ajd jos ovo - tacno ali blurred lines

mislim da ga svi polako pustaju niz vodu

не знам да ли треба тражити од Руса да нам дају те двије милијарде да се ратосиљамо Рио Тинта

Rio Tinto - Page 21 3579118792

Idi traži Rio Tinto - Page 21 1861198401
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Sun Aug 11, 2024 4:44 pm

Ovo “od 1941 nas nisu ovako ponižavali”, sam ja čuo od lika koji je glasno razmišljao na punom peronu koji čeka voz u unuttašnjosti Srbije, dan posle dolaska Šolca. Prosto, deo naroda baš ovako misli, a konkretan povod je baš Rio Tinto.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Del Cap

Post by Del Cap Sun Aug 11, 2024 6:41 pm

Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Sun Aug 11, 2024 7:23 pm

Opa, klima se. Jel prije hapsio?

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    ficfiric

Post by ficfiric Sun Aug 11, 2024 7:44 pm

Jeste zimus onu studentariju

_____

Uprava napolje!

Thomas Sankara

Post by Thomas Sankara Sun Aug 11, 2024 7:45 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:Ovo “od 1941 nas nisu ovako ponižavali”, sam ja čuo od lika koji je glasno razmišljao na punom peronu koji čeka voz u unuttašnjosti Srbije, dan posle dolaska Šolca. Prosto, deo naroda baš ovako misli, a konkretan povod je baš Rio Tinto.

Šta nam rade na Turbo Max
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Aug 11, 2024 7:48 pm

boomer crook wrote:da sada ne kacim slike ali je izuzetno zanimljivo kako je gomila ruskih & desnicarskih twitter globalnih trolova okrenula curak za doslovce 48 sati. od PAZI VUCKO OBOJENA REVOLUCIJA do JEZUITSKI BLACK ROCK OKUPIRA SRBIJU, HEROJSKI NAROD USTAO.

ne kapiram sta to znaci. sto kaze zvezda treba neko pametniji time da se bavi ali nagadjam da ili im je jasno da AV nekako ispada iz igre (ja to ne vidim) pa se spremaju da se pozicioniraju u onome sto ce doci nakon njega ili mu okrecu ledja zbog neceg drugog.

Mozda je i infiltracija radi zadobijanja poverenja i kasnijeg verodostojnijeg stvaranja zabune oko vec necega
    ficfiric

Post by ficfiric Sun Aug 11, 2024 8:30 pm

_____

Uprava napolje!

Solus_Rex

Post by Solus_Rex Mon Aug 12, 2024 12:35 am

Rio Tinto - Page 21 Gut4iu10

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    Del Cap

Post by Del Cap Mon Aug 12, 2024 4:14 pm

U vezi sudskog postupanja veleuvaženog sudije Gorana Milutinovića

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Aug 12, 2024 4:22 pm

Kastinski sistem
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Mon Aug 12, 2024 4:39 pm

želim da pozdravim sve u studiju i da kažem da je Bokan, čovek bez ličnih svojstava, kičme i integriteta,  vlasništvo svake vlasti, jedna sluz od čoveka i ništarija, podržao Kusturičin tekst o Rio Tintu i stavio se na stranu jednog zdravog, patriotskog promišljanja o budućnosti Srbije, naravno bez obojenih revolucija i sličnih prozapadnih zamki. 

slutim vrlo zeznut razvoj događaja. nećemo imati rudnik litijuma ali ćemo zato imati Vučića spasioca. može da se ispostavi da, nasuprot uvreženom mišljenju, niko neće bombardovati Srbiju kao 1941. ako ne damo Nemcima litijum, već će slegnuti ramenima i reći "ach, Serbien nepousdan partner, ja? pa to ja znala od pre".

_____
    Gdje punac drži pive?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Aug 12, 2024 4:46 pm

Daj skrinsot, pliz

_____

disident

Post by disident Mon Aug 12, 2024 4:48 pm

One Eyed Bob wrote:želim da pozdravim sve u studiju i da kažem da je Bokan, čovek bez ličnih svojstava, kičme i integriteta,  vlasništvo svake vlasti, jedna sluz od čoveka i ništarija, podržao Kusturičin tekst o Rio Tintu i stavio se na stranu jednog zdravog, patriotskog promišljanja o budućnosti Srbije, naravno bez obojenih revolucija i sličnih prozapadnih zamki. 

slutim vrlo zeznut razvoj događaja. nećemo imati rudnik litijuma ali ćemo zato imati Vučića spasioca. može da se ispostavi da, nasuprot uvreženom mišljenju, niko neće bombardovati Srbiju kao 1941. ako ne damo Nemcima litijum, već će slegnuti ramenima i reći "ach, Serbien nepousdan partner, ja? pa to ja znala od pre".

Nisam stigao da okacim ,ali hteo sam da pišem ovde da se pogleda gostovanje bokana na Pinku u jutarnjem za vikend, gde je potkacio kako kaže neke iz SNS, bizonsku veprinu i njen siledzejski pristup AKA kopaće i ko neće .

Mislim da je samo upitanju nova strategija,pristup rešavanju krize i smirivanje strasti, ali vreme će pokazati.

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Aug 12, 2024 4:51 pm

Ne, moze da se desi sledece: ponovo privremeno povlacenje uz plakanje zapadnjacima za jos malo vremena, pa izbori. Sa idejom da se posle njih ponovo sve aktivira
    disident

Post by disident Mon Aug 12, 2024 5:03 pm

Nektivni Ugnelj wrote:Ne, moze da se desi sledece: ponovo privremeno povlacenje uz plakanje zapadnjacima za jos malo vremena, pa izbori. Sa idejom da se posle njih ponovo sve aktivira

Fool me once Rio Tinto - Page 21 2304934895

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 07, 2024 8:46 am