plachkica wrote:pretvorili ste se u antipod ekipi kojoj sve proteste u svetu organizuje soroš
rusi sa protestom nemaju veze, sem kao pomoć vučiću od zvanične rusije (one dojave o rušenju i slične gluposti), trolovi troluju i zajebavaju se, drže one koji su naklonjeniji rusiji u nadi da će oni da im pomognu i malo skreću pažnju sa svojih problema. tupava propaganda. a mi drugi dan pokušavamo da dokučimo koji je njihov plan.
nema ga, zabole ih dupe, uvek će imati dačića da im garantuje ono što je njima bitno i to je to.
nisam išla na blokadu, vratili smo se posle okupljanja i malo me je sramota jer sam ostavila onu decu narodnim patrolama
pa ne mislim da rusi ista organizuju (vidi pod kursk) ali mi je zanimljivo da su ga pustili niz vodu za manje od 48 sati. jednostavno na njihovim medijima je narativ promenjen (dok je na primer narativ o protestima u UK konzistentan - napaceni beli narode evo kako se to radi u velikoj rusiji) i suprotan s onim sto je zaharova izjavila. meni je to zanimljivo. kao sto mi je zanimljivo da malagurski pada u litijumski trans.
i nisam nista rekao dva dana ali ok necu se vise javljati na ovoj temi. ciao.