Rio Tinto
- Post n°726
Re: Rio Tinto
Naučnik u rangu Miće Megatrenda.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°727
Iskreno, meni ovo njihovo objasnjenje ne zvuci neubedljivo - bavi se primenjenom naukom, ne mora da ima akademski CV. Ne verujem da je ovde glavni problem u nestrucnosti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°728
Pitanje je njegovog legitimiteta da kritikuje mnogo bolje rangiranog naučnika.
Ukratko - za ovo Rio Tintu treba paradni, a ne tegleći konj.
Ukratko - za ovo Rio Tintu treba paradni, a ne tegleći konj.
- Post n°729
Ето колико цицијаше и са парадном науком. Мора да немају пара за бољег, јер све паре одоше на заштиту природе око копова.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°730
I šta kažu tamo u tekstu u kome se palančani po palanačkom običaju bave likom i delom, a ne temom, ovi naučnici koji rade u privredi, nista to ne valja, a do jaja su samo naucnici sa drzavne sise. Mora da zbog toga te firme sve do jedne propadoše.
- Post n°731
+1Erős Pista wrote:Iskreno, meni ovo njihovo objasnjenje ne zvuci neubedljivo - bavi se primenjenom naukom, ne mora da ima akademski CV. Ne verujem da je ovde glavni problem u nestrucnosti.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°732
Erős Pista wrote:Iskreno, meni ovo njihovo objasnjenje ne zvuci neubedljivo - bavi se primenjenom naukom, ne mora da ima akademski CV. Ne verujem da je ovde glavni problem u nestrucnosti.
+1
_____
ova zemlja to je to
- Post n°733
Vučić danas na telefonu sa izaslanikom Rio tinta
Dada, to je neki matori nebitbni roker, stvarno su to uradili. Zaista, tri puta smo proverili
Jesam vam obećao da će sve biti uredu, a niste mi verovali kada sam rekao da su mentalno hendikerani
Dada, to je neki matori nebitbni roker, stvarno su to uradili. Zaista, tri puta smo proverili
Jesam vam obećao da će sve biti uredu, a niste mi verovali kada sam rekao da su mentalno hendikerani
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°734
Јел 'рио тинто' стварно значи 'река мастила'?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°735
Prebaciti na Klačarizam.zvezda je zivot wrote:Erős Pista wrote:Iskreno, meni ovo njihovo objasnjenje ne zvuci neubedljivo - bavi se primenjenom naukom, ne mora da ima akademski CV. Ne verujem da je ovde glavni problem u nestrucnosti.
+1
- Post n°737
https://www.instagram.com/ekostraza/p/C_ARoAXMxf_/
Zakazali za 19h. Alo, kreteni, a "Slagalica"?!
Obaveštavamo vas da smo pomerili termin protesta za 24h zbog velikog broja ljudi koji su nam se javili da su kupili karte za Bajagin koncert, a ne bi hteli da bude ili-ili.
_____
Vidi ga, mali ker! Dođi, ker, mali ker!
- Post n°738
beatakeshi wrote:Prebaciti na Klačarizam.zvezda je zivot wrote:
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°739
kao sto je primeceno na ovom topiku, rio tinto je dobra tema, ali jos nije pocelo, pa nema ni neke hitnosti u tzv narodu pa bi u tom smislu bilo lose za protest da se poklapa sa jedinim velikim koncertom ovog leta u beogradu.
misim na kraju krajeva nije ni vazno, jer ova organizacija i ovaj narod prosto nemaju kapaciteta da izvuku masovni i kontinuirani otpor na ulicama, kamoli da ga pretoce u nesto sto bi licilo na politicku pobedu.
misim na kraju krajeva nije ni vazno, jer ova organizacija i ovaj narod prosto nemaju kapaciteta da izvuku masovni i kontinuirani otpor na ulicama, kamoli da ga pretoce u nesto sto bi licilo na politicku pobedu.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°740
Evo još jedne dobre teme. Stvarno, šta bi moglo da pođe po zlu?
_____
- Post n°741
samo da partije ne preuzmu proteste...x>0 wrote:https://www.instagram.com/ekostraza/p/C_ARoAXMxf_/
Obaveštavamo vas da smo pomerili termin protesta za 24h zbog velikog broja ljudi koji su nam se javili da su kupili karte za Bajagin koncert, a ne bi hteli da bude ili-ili.
_____
- Post n°742
Da se malo podružimo, proćaskamo, prošetamo, kao još jedan izlazak u grad (koji se ne kosi sa the koncertom) sa drugarima.
- Post n°743
x>0 wrote:Evo još jedne dobre teme. Stvarno, šta bi moglo da pođe po zlu?
Ako nista ne krene po zlu, onda smo i francuska kolonija, posto jel'te nemamo svoje gorivo a ne znamo ni da napravimo elektranu pa zavisimo od onih koji ce to da nam rade
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°744
Kopaj, Tintaro!x>0 wrote:https://www.instagram.com/ekostraza/p/C_ARoAXMxf_/
- Post n°745
ficfiric wrote:
Ako nista ne krene po zlu, onda smo i francuska kolonija, posto jel'te nemamo svoje gorivo a ne znamo ni da napravimo elektranu pa zavisimo od onih koji ce to da nam rade
Kinezi knjiže istočnu Srbiju. Nemcima zapadna Srbija. Rusima naftna industrija. Arapima BH20 i valjano parče Vojvodine. Francuzima nuklearke i u paketu mesto za odlaganje nuklearnog otpada.
Why the hell not!
- Post n°747
„Juče su ljudi masovno kukali za Bajagin koncert, sad amasovno kukaju za pomeranje. Prekinite. Visi nam 15 godine nad vratom. Prekinite da mlatite oko nebitnih stvari. Ako hoćete dođite, ako nećete nemojte. J*be mi se i za Bajagu i to što se neko pronašao razočaran. Svi protesti propadaju uvek i samo zbog ovakvih stvari“, navedeno je u objavi.
Posle ove, usledila je još jedna objava.
„Nemate pojma šta znači gubiti 16 sata dnevno oko dizanja buke kada vam je pet prijatelja uhapšeno i šta je potrebno uraditi da se organizuje protest. Cenite malo nečiji trud“, zaključuje se u objavi na profilu „Eko straže“.
„Ovaj protest će biti malo drugačiji od ostalih, organizuju ih aktivisti zajedno sa svojim porodicama“, saopšteno je iz organizacije.
Apelovali su na građane da na protest ponesu zastave Srbije i ekološke transparente a političare su pozvali da na skup dođu u svojstvu građana, „bez stranačkih transparenata“.
_____
- Post n°748
https://www.danas.rs/svet/ria-novosti-o-srbiji/
- Post n°749
Eko straža je jedna kretenska organizacija na mnogo načina, ali malo su mi ove primedbe bizarne. Napravili su grešku, skrenuta im je pažnja na nju i korigovali su je, kakav užas.
A ko očekuje da ova vrsta protesta mobiliše na petooktobarski način pa se zgražava nad ljudima koji biraju između koncerta i demonstracija, mislim da je prespavao četvrt veka.
A ko očekuje da ova vrsta protesta mobiliše na petooktobarski način pa se zgražava nad ljudima koji biraju između koncerta i demonstracija, mislim da je prespavao četvrt veka.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°750
Nije baš RT ali isti q.
_____