Erős Pista wrote:
Urnebes, placem.
Niste to vidjali? Cak sam i ja kacio tokom kampanje
Erős Pista wrote:
Urnebes, placem.
disident wrote:Што се тиче моје тек објављене књиге "СРБИЈА НА ПРВОМ МЕСТУ" - 400 страна на кунстдруку, са преко 250 илустрација, с тврдим корицама и златотиском, великог формата (30 пута 30 цм) - тек су одштампани први, пробни примерци.
За неких десет дана ће ова "монографија Српске идеје" моћи да се купи, у овом облику и коштаће 5.000 динара (плус поштарина).
Прављење овако раскошно опремљене "књиге за сва времена" је коштала много и зато не може да буде јефтинија у овом издању.
Ускоро ће бити урађени и примерци у:
а) доста јефтинијем и
б) много јефтинијем издању.
Све ове три варијанте имаће исте текстове, без скраћивања, али ће бити штампане на различитом папиру и са више или мање илустрација.
Па ће дословно свако моћи да има свој примерак ове јединствене, убеђен сам важне књиге.
Можете да у инбокс - на ВКонтакте, или на инстаграму srbijanaprvommestu, или на фејсбук профилу "Дневник Драгослава Бокана" - оставите своје податке за евентуално слање примерака ове најексклузивније варијанте књиге.
Драгослав Бокан
Pa sta bi drugo radili, znas ti kad je pola osam a kad 15 i 30Cousin Billy wrote:mislim uzalud se brinu, ali pčelica za trud.
Mór Thököly wrote:Ali koja je poenta?
disident wrote:oni biju druge, galaktičke bitke.
Koalicija NADA zatražila je danas zabranu festivala „Miredita, dobar dan“, jer ga smatra štetnim po interese Srbije zbog promocije secesije Kosova i Metohije.
Na ovom festivalu se na perfidan i podmukao način, pod velom kulturnih dešavanja u Beogradu, prestonici Srbije, promoviše secesija Kosova, čime se podriva naš ustavno-pravni poredak, izjavio je predsednik demokratske stranke Srbije i jedan od koalicije NADA Miloš Jovanović.
On je objasnio da je paralela dešavanja u Ukrajini i na Kosovu, što je tema jedne od debata, zlonamerna je i opasna, sa jasnim ciljem udaljavanja Srbije od svojih saveznika koji u Savetu bezbednosti UN.
Umesto dodvoravanja stranim ambasadama zbog organizovanja multietničkih manifestacija, vlast bi trebala da brani dostojanstvo srpskog naroda i države, smatra Vojislav Mihailović, dodaje s eu saopštenju koalicije.