jeste i meni je to uvek bila asocijacija na djilasaCousin Billy wrote:Dobrica izgleda kao normalno ljudsko biće, nego smo mi navikli na političare ogromnih, kvrgavih glava, na džinovske stomake, na bezbojne, blede gole listove na nogama, nalik na bića iz Postojnske jame, na posledice nelečenih kožnih bolesti, na promene u kapilarima usled hroničnog alkoholizma, na somatizovane neuroze i iluzije veličine koje vode u patološki promenjene fizionomije...
Patriote srpske
- Post n°901
Re: Patriote srpske
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°902
Помислио сам да не мож да буде јадније од оног билборда, али као и много пута досад био сам у криву.
Ту је и видео спот!
Ту је и видео спот!
- Post n°903
Вахаха јеботе
Али секретарица Милица!
Али секретарица Милица!
- Post n°904
И даље ми је смешно.
Сетио сам се кад му водитељка није дала воде па је цвилио. Ево и сутра ће неком јачем од баба сере да одбруси, хоће то...
А супер је што у споту има ову белу позадину, као да је сан и да замишља како би одговорио свима
Сетио сам се кад му водитељка није дала воде па је цвилио. Ево и сутра ће неком јачем од баба сере да одбруси, хоће то...
А супер је што у споту има ову белу позадину, као да је сан и да замишља како би одговорио свима
- Post n°905
Cousin Billy wrote:Dobrica izgleda kao normalno ljudsko biće, nego smo mi navikli na političare ogromnih, kvrgavih glava, na džinovske stomake, na bezbojne, blede gole listove na nogama, nalik na bića iz Postojnske jame, na posledice nelečenih kožnih bolesti, na promene u kapilarima usled hroničnog alkoholizma, na somatizovane neuroze i iluzije veličine koje vode u patološki promenjene fizionomije...
Може ли ово да уђе у проширену дефиницију збитоглава? Мада је и постојећа већ добра, ал' рецимо као фуснота, а? а?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°907
Meni Dobrica lici na ove bezlicne i beskrvne slim fitove. Sto je i logicno, jer jeste.
- Post n°908
Cousin Billy wrote:Na zbitoglave sam i mislio kad sam pisao.
Допунио.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°909
Што се тиче моје тек објављене књиге "СРБИЈА НА ПРВОМ МЕСТУ" - 400 страна на кунстдруку, са преко 250 илустрација, с тврдим корицама и златотиском, великог формата (30 пута 30 цм) - тек су одштампани први, пробни примерци.
За неких десет дана ће ова "монографија Српске идеје" моћи да се купи, у овом облику и коштаће 5.000 динара (плус поштарина).
Прављење овако раскошно опремљене "књиге за сва времена" је коштала много и зато не може да буде јефтинија у овом издању.
Ускоро ће бити урађени и примерци у:
а) доста јефтинијем и
б) много јефтинијем издању.
Све ове три варијанте имаће исте текстове, без скраћивања, али ће бити штампане на различитом папиру и са више или мање илустрација.
Па ће дословно свако моћи да има свој примерак ове јединствене, убеђен сам важне књиге.
Можете да у инбокс - на ВКонтакте, или на инстаграму srbijanaprvommestu, или на фејсбук профилу "Дневник Драгослава Бокана" - оставите своје податке за евентуално слање примерака ове најексклузивније варијанте књиге.
Драгослав Бокан
За неких десет дана ће ова "монографија Српске идеје" моћи да се купи, у овом облику и коштаће 5.000 динара (плус поштарина).
Прављење овако раскошно опремљене "књиге за сва времена" је коштала много и зато не може да буде јефтинија у овом издању.
Ускоро ће бити урађени и примерци у:
а) доста јефтинијем и
б) много јефтинијем издању.
Све ове три варијанте имаће исте текстове, без скраћивања, али ће бити штампане на различитом папиру и са више или мање илустрација.
Па ће дословно свако моћи да има свој примерак ове јединствене, убеђен сам важне књиге.
Можете да у инбокс - на ВКонтакте, или на инстаграму srbijanaprvommestu, или на фејсбук профилу "Дневник Драгослава Бокана" - оставите своје податке за евентуално слање примерака ове најексклузивније варијанте књиге.
Драгослав Бокан
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°910
Ако је прављење коштала, добро је што је књиго изађила.
_____
- Post n°911
— Gromche (@VKVMetaloglodac) March 25, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°912
Spektakl.
https://standard.rs/2022/03/24/misa-djurkovic-konspirologija-kao-naucni-izazov/
https://standard.rs/2022/03/24/misa-djurkovic-konspirologija-kao-naucni-izazov/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°913
Misi Djurkovicu je bolje islo dok je igrao rukomet
- Post n°915
evo ja ne znam..... imam uvek refleks da se smejem, ali ovo je bas onespokojavajuce.
https://www.facebook.com/groups/619096258285568/posts/1811634035698445/
https://www.facebook.com/groups/619096258285568/posts/1811634035698445/
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°916
Urnebes, placem.
_____
- Post n°917
Kad je bio klinac davali su mu samo da izvodi aute
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°918
Misa zakasnio na oredstavljanje na RTSu, i sav zadihan se zali na guzvu u gradskim prevozu. Can't make this shit up.
_____
- Post n°919
Kaze, dosta sam jurio kroz vase hodnike, ja nisam kao oni iz NATO opozicije koji su upadali u vasu zgradu, pa da znam tacan raspored prostorija...
_____
- Post n°920
Pa ovo nema nigde svega mi pic.twitter.com/g05I2WBDdg
— Bačka Kulen Zmija (@Slaba_Vajda) March 27, 2022
_____
- Post n°921
baš deluje ono kao ozbiljna zgrada
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°922
to je najbolje
_____
- Post n°923
Ja se samo nadam da oni koji mu rade kampanju snimaju sve ovo. Ono sutiranje trojki, gubljenje po zgradi i ko zna sta jos - vrh materijal za film.
Za to vreme RT prenosi njegove izjave na repeat
Za to vreme RT prenosi njegove izjave na repeat
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°924
Jovanović (DSS): Da budemo deo evropskog ekonomskog prostora, bez članstva u EU https://t.co/RnVLU95o7q
— nova.rs (@novarsonline) April 27, 2022
- Post n°925
jovanovic sada ko guster zatvorenik koga krupni cimer tera na oralni seks recima "mozes i preko kese dok se ne naviknes"
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started