On je objasnio da je paralela dešavanja u Ukrajini i na Kosovu, što je tema jedne od debata, zlonamerna je i opasna,
Pa nek se žale Putjinu i Mjedvjedjevu
On je objasnio da je paralela dešavanja u Ukrajini i na Kosovu, što je tema jedne od debata, zlonamerna je i opasna,
Janko Suvar wrote:horor, treba NED i norveska ambasada da napravi hotline da deca pozovu ako su se traumatizovala
Eto i Protic da jednom bude u pravu pic.twitter.com/FNYpA4gC26
— Alan Smithee (@AlanSmitheeChi) June 15, 2022
Mi to naravno ne znamo. Šta?Solus_Rex wrote:A šta je pisao slikar Adolf o Slovenima?
Cousin Billy wrote:A ovo je npr. petparački whataboutism koji takođe odlikuje tu retoriku, pošto, ako nisi za komadanje Ukrajine i sravnjivanje gradova, automatski si za ubijanje Iračana.
boomer crook wrote:mislim postoji ta mala razlika sto zagovornike neintervencionizma na zapadu ne truju novicokom al to je vec stvar licnog komfora.
Notxor wrote:Cousin Billy wrote:A ovo je npr. petparački whataboutism koji takođe odlikuje tu retoriku, pošto, ako nisi za komadanje Ukrajine i sravnjivanje gradova, automatski si za ubijanje Iračana.
potpuno si u pravu, ali mi je i dalje jako zanimljiva selektivna memorija aktivista (slava i čast izuzecima), mislim, ovde smo uglavnom komentatori, a ne aktivisti.boomer crook wrote:mislim postoji ta mala razlika sto zagovornike neintervencionizma na zapadu ne truju novicokom al to je vec stvar licnog komfora.
ne baš na zapadu, ali u nato paktu novinara su udavili kesom i isekli na komade. da li se i to računa?
Cousin Billy wrote:A ovo je npr. petparački whataboutism koji takođe odlikuje tu retoriku, pošto, ako nisi za komadanje Ukrajine i sravnjivanje gradova, automatski si za ubijanje Iračana.
boomer crook wrote:
zasigurno i zemlja koja je to narucila je trenutno neutralna za putina. cuj svaki dan cu izabrati licemerje pre otvorenog gangsterizma.