Patriote srpske
- Post n°626
Re: Patriote srpske
Bogami, mene ne bi iznenadilo da jeste
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°627
ficfiric wrote:Bogami, mene ne bi iznenadilo da jeste
Зато је и добро, што делује као да би могло бити. Јер то су те вредности из програма им.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Korisnik
- Post n°628
#HappyPrideMonth pic.twitter.com/Hhy4TsAq8w
— peri the kljunar (@konceptualizam) June 1, 2021
- Post n°629
Срце с мудима, како су се добро досетили!
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°630
Ma kakvo srce s mudima, jasno se vidi da je to vanzemaljac koji gleda na Dveri i ne.moze da dodje sebi od čuđenja
- Post n°631
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°632
Jebo ih jun pederski
Kad sam vido ncr na linkedinu kako fura pedersku zastavu sto ne bi i dveri
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°633
Mr.Pink wrote:Jebo ih jun pederski
Да, каже ћерка, раде то и гугао и инстаграм и нема ко не ради... осим што то не раде ни они сами до краја. Например, њихове подручне јединице на блиском истоку.
_____
- Post n°634
ju, od autošovinista treba da saznam da je umro najznačajniji istoričar kraja xx i početka xxi veka
srram vas bilo (glasom saše raduloviča)
Јован Илић Деретић (Оровац код Требиња, 18. јануар 1939 - Београд, 6. јун 2021[1]) био је српски публициста[2], потцењени "псеудоисторичар" и истакнути представник српске аутохтонистичке школе.
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%88%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD_%D0%98._%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%9B
srram vas bilo (glasom saše raduloviča)
Јован Илић Деретић (Оровац код Требиња, 18. јануар 1939 - Београд, 6. јун 2021[1]) био је српски публициста[2], потцењени "псеудоисторичар" и истакнути представник српске аутохтонистичке школе.
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%88%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD_%D0%98._%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%9B
- Post n°635
Taj [1] vodi na https://nasahercegovina.info/index.php/2021/06/06/preminuo-jovan-i-deretic/
PREMINUO JOVAN I. DERETIĆ
Društvo, fokus
Jutros je u Beogradu preminuo publicista Jovan I. Deretić, javljeno je na njegovoj fejsbuk stranici
Jovan Ilić Deretić rođen je u Orovacu kod Trebinja, 18. januar 1939 . godine Bio je srpski publicista, pseudoistoričar i istaknuti predstavnik srpske autohtonističke škole.
Ne treba ga mešati sa pokojnim profesorom Filološkog fakulteta u Beogradu profesorom Jovanom Deretićem, istoričarem srpske književnosti.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°636
Evo i te fb strane. https://www.facebook.com/SlobodnaSrbijaSerbijana.Akademik.drJovan.Deretic
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°639
Ne klonimo duhom
Илија Џамић
Лака му земља! Сада је једно са Боговима... Али само на кратко... Знајући нашег Јована, знам да ће се он врло брзо вратити у новом телу својим Србима, пошто од нас никада није одустао...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°640
Najbolji teniser sveta Novak Đoković u ponedeljak igra meč na Rolan Garosu, gde su ga i sačekale vesti o smrti publiciste Jovana Deretića.
Đoković je neretko govorio inspirisan Deretićevim radom, poslednji put se prošle godine pohvalio kako proučava alternativnu verziju srpske istorije.
Tom prilikom Novak se pohvalio da proučava dela čiji je autor bio Deretić.
- Trenutno sam jako zainteresovan za alternativnu verziju srpske istorije. Kada kažem alternativnu mislim na onu verziju koja nije zvanična. Da smo mi...
- Nebeski narod - uskočila je Jelena.
- Ne, nego da smo došli sa Kavkaza u 7. veku na balkansko područje, nego da smo starosedeoci. Čitam knjige Deretića, evo da pokažemo i koja je i pozdravimo gospodina Deretića - pokazao je Nole.
Jelena je u međuvremenu prekinula Novakovo izlaganje, a potom su imali zanimljiv dijalog o Kosovskom boju, da bi se Đoković vratio sa knjigom Jovana Deretića u rukama.
- Serbi, narod i rasa! Veliki pozdrav za profesora kog lično poznajem. Vrlo je interesantno, ne bih ništa da govorim. Vidim da se i danas provlači kroz novine nešto što sam rekao.Svako od nas treba da bude otvorenog uma i da uradi svoje istraživanje. Da budemo svesni da je istina negde između. Ako pratimo jednu stranu informisanja, to teško može da nas učini realnim. Mene čitanja gospodina Deretića, Vidojevića i Damjanovića jako inspirišu. Ona izreka da smo nebeski narod nije slučajna. Tu ću završiti. Ja težim kao tome da smo starosedeoci, ima dosta dokaza. Veliki pozdrav za sve one koji se bore za istinu, jasan je bio Novak.
Kurir sport
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°641
Напустио нас је велики Приповедач нашег времена Јован И. Деретић, постмодерни уметник, прозни гуслар, и највећи митотворац нашег времена.
— Никола Танасић (@nikolatanasic) June 6, 2021
Помињали смо га најчешће подсмешљиво и погрдно, и више се бавили оспоравањем његових прича него њиховом шароликошћу, маштом, и лепотом. pic.twitter.com/lcFscE38vx
- Post n°642
Koja je to budaletina...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°643
Fićo, reci mi molim te da je ovo neki fake news?
Last edited by Solus_Rex on Sun Jun 06, 2021 10:58 pm; edited 1 time in total
- Post n°645
Odbijam da poverujem da neko može biti toliko glup i javno to isticati kao Đoko ili Tanasić...
Last edited by Solus_Rex on Sun Jun 06, 2021 10:56 pm; edited 2 times in total
- Post n°646
NDj bar zna nesto da radi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°647
ficfiric wrote:Ne klonimo duhom
Илија Џамић
Лака му земља! Сада је једно са Боговима... Али само на кратко... Знајући нашег Јована, знам да ће се он врло брзо вратити у новом телу својим Србима, пошто од нас никада није одустао...
Poznat nacos, znaci da je skrenuo ka paganizam struji, sad Deretic pije Medovinu sa Perunom, Odinom i Sv Savom na nebeskom Rtnju
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°648
Sad sam u neverici psovao naglas Boga pa se setio kako je nedavno gazda teretane krenuo krvnički da bije svoje dete, kaže: ne smeš psovat Boga al kad psuješ, psuj onda sunce!
- Post n°649
Иначе сам пре неки дан причао са ликом који мисли да mockumentary Houston, we have a problem - у ствари документарац. Још ми је објашњавао 5 минута шта се све дешава
- Post n°650
http://www.nspm.rs/hronika/mihailo-medenica-jel-crnja-ta-kafa-od-crnine-srpkinjine.html
wtf?
wtf?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!