VAKCINA
- Guest
- Post n°801
Re: VAKCINA
Da ali nije vreme za ovakve stvari, zbunjuju ljude a zbunjen čovek se uplaši i onda je tu plodno tle za konspirologiju.
- Post n°802
Ajeje Brazorf wrote:Da ali nije vreme za ovakve stvari, zbunjuju ljude a zbunjen čovek se uplaši i onda je tu plodno tle za konspirologiju.
Ако је то могло нама да се објасни у две реченице, што те две реченице фале у саопштењу?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°804
паће wrote:Ajeje Brazorf wrote:Da ali nije vreme za ovakve stvari, zbunjuju ljude a zbunjen čovek se uplaši i onda je tu plodno tle za konspirologiju.
Ако је то могло нама да се објасни у две реченице, што те две реченице фале у саопштењу?
Zato što CDC ne zna gde bije kada je komunikacija u pitanju, to su dosta puta pokazali u poslednje vreme.
- Post n°806
Judge found lead plaintiff's "likening the vaccination requirement to the Nazis' forced medical experimentation on concentration camp captives during the Holocaust to be 'reprehensible.'" https://t.co/rsWFVwNE5t
— Debbie Kaminer (@profkaminer) June 14, 2021
In a scathing ruling Saturday, U.S. District Judge Lynn Hughes of Houston deemed lead plaintiff Jennifer Bridges’ contention that the vaccines are “experimental and dangerous” to be false and otherwise irrelevant. He also found that her likening the vaccination requirement to the Nazis' forced medical experimentation on concentration camp captives during the Holocaust to be “reprehensible.”
Hughes also ruled that making vaccinations a condition of employment was not coercion, as Bridges contended.
“Bridges can freely choose to accept or refuse a COVID-19 vaccine; however, if she refuses, she will simply need to work somewhere else. If a worker refuses an assignment, changed office, earlier start time, or other directive, he may be properly fired. Every employment includes limits on the worker’s behavior in exchange for remuneration. That is all part of the bargain,” Hughes concluded.
- Post n°807
Ne pratim, kako uopste ide vakcinisanje kod nas lately?
- Post n°808
Веровали или не - као и обично.
Календар да наместиш.
Данас би требала да буде дата 5 милионити доза, као и досад половином месеца.
Календар да наместиш.
Данас би требала да буде дата 5 милионити доза, као и досад половином месеца.
- Post n°810
Од краја маја до 12. јуна су дали 454 хиљаде доза.
Тих 8 хиљада денвно је можда првих доза, других је било више.
Тих 8 хиљада денвно је можда првих доза, других је било више.
- Post n°811
Za zadnjih 7 dana broj vakcinisanih makar jednom dozom povećao se za oko 57.000, a za 7 dana pre toga za oko 97.000.
7.6. istekao je rok za vakcinisanje za one koji su hteli da uzmu 3000 dinara.
7.6. istekao je rok za vakcinisanje za one koji su hteli da uzmu 3000 dinara.
https://mfin.gov.rs/sr/aktivnosti-1/mali-do-7-sati-prijavljeno-milion-vakcinisanih-graana-za-3000-dinara-1On [ministar finansija Siniša Mali] je podsetio da pravo na 3.000 dinara imaju svi građani stariji od 16 godina, koji su primili bar jednu dozu vakcine, ili oni koji su se do 31. maja prijavili, a vakcinišu se do 7. juna.
- Post n°813
Baš sam išla provjeriti podatke za Hr
Računam da nas je 3,8 milijuna stanovnika u Hr, možda sam i puno reklaZaključno s 13. lipnja utrošeno je 2.139.816 doza cjepiva. Dosad su 1.413.933 osobe cijepljene s najmanje jednom dozom, među kojima su njih 725.833 primile obje doze.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°815
Talason wrote:ima 3.8 miliona samo ako ne računaš Kaštel Sućurac
- Post n°816
zar zvanična brojka nije nešto više od 4 miliona?
(kolike su procene za srbiju? meni onih zvaničnih 6,9 miliona zvuči besmisleno)
- Post n°817
Mislim da je 4,2 po zadnjem popisu stanovništva 2011. Demografi procjenjuju na ispod 4 sad.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°818
plachkica wrote:zar zvanična brojka nije nešto više od 4 miliona?
Srbija racunaj da je na max 6.5
- Post n°819
Coronavirus infections are dropping where people are vaccinated, rising where they are not, Post analysis finds https://t.co/670wqxqoxh
— The Washington Post (@washingtonpost) June 14, 2021
- Post n°822
sprečavaju zarazu i vrlo moguće da smanjuju broj slučajeva ali ne toliko koliko oni kažu, mi smo danas imali 8 slučajeva dnevno na mali broj vakcinisanih, države koje imaju 3 puta više vakcinisanih imaju rast zaraženih tako da matematika nije baš tako jednostavna
- Post n°824
pa ne, nego ne možeš da cherrypickuješ ono što ti odgovara jbg, tako mogu i ja da kažem da vakcine uzrokuju povećanje broja zaraženih i da izvučem bukvalno 30 država u kojima raste broj zaraženih al to nije tačno jbg
- Guest
- Post n°825
ja sam mislio da je potrebno da u analizu uključiš sve što je potrebno, kako bi dobio valjan rezultat
na primer
30 ljudi žive u 30 odvojenih kuća na 30 ostrva, nisu vakcinisani, broj slučajeva 0
30 ljudi žive u jednoj sobi, svi su vakcinisani, 12 AZ, 8 Sinofarm, 4 Pfizer i 6 Sputnjik, broj slučajeva 2
šta zaključujemo iz ova dva statistička podatka, ukoliko isključimo uslove u kojima žive?
na primer
30 ljudi žive u 30 odvojenih kuća na 30 ostrva, nisu vakcinisani, broj slučajeva 0
30 ljudi žive u jednoj sobi, svi su vakcinisani, 12 AZ, 8 Sinofarm, 4 Pfizer i 6 Sputnjik, broj slučajeva 2
šta zaključujemo iz ova dva statistička podatka, ukoliko isključimo uslove u kojima žive?