VAKCINA
- Guest
- Post n°626
Re: VAKCINA
baš mi je drago što su svi ti koji su trčali sebično preko reda dobili čajna sinofarm
- Post n°627
nek umru, đubrad.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°628
Turul madár wrote:baš mi je drago što su svi ti koji su trčali sebično preko reda dobili čajna sinofarm
a to su stariji od 70, zar ne
- Guest
- Post n°629
ne, svi koji su bili van tih najbitnijih i najugroženijih kategorija, mladi i zdravi. a posebino oni među njima koji glume velike solidarne partizane i partizanke, ali na internetu samo
- Post n°630
tako je, bolje da su umesto njih vakcinu dobili osamdesetogodišnjaci koji ne bi razvili imunitet
_____
- Post n°631
Samo sto niko nije preskakao starije u redovima, vec je drzava pustila sajam na pocetku usled niske zainteresovanosti i da se probije strah kod stanovnistva od neceg novogTurul madár wrote:ne, svi koji su bili van tih najbitnijih i najugroženijih kategorija, mladi i zdravi. a posebino oni među njima koji glume velike solidarne partizane i partizanke, ali na internetu samo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°632
ne znam za tebe, ja sam lično preko deset baba prešla, i to u štiklama!
_____
- Post n°633
Erzsébet Biszak wrote:tako je, bolje da su umesto njih vakcinu dobili osamdesetogodišnjaci koji ne bi razvili imunitet
- Guest
- Post n°634
disident wrote:Samo sto niko nije preskakao starije u redovima, vec je drzava pustila sajam na pocetku usled niske zainteresovanosti i da se probije strah kod stanovnistva od neceg novogTurul madár wrote:ne, svi koji su bili van tih najbitnijih i najugroženijih kategorija, mladi i zdravi. a posebino oni među njima koji glume velike solidarne partizane i partizanke, ali na internetu samo
pa zbog tih laznih solidarnih su posle samo par dana ukinuli vakcinaciju bez zakazivanja, jer su nagrnuli kao stoka. prvenstveni cilj je bio da sns za tih nekoliko dana vakcinise sve svoje ko je hteo, ali to manje vise, bila je ideja da se tako omoguci onima koji nisu u fazonu zakazivanja online, telefonima i sl. al jbg bahata marva uskocila pa za tri dana ugasili to.
nemam nista protiv, samo sto mnogo tih ovako inace glumi da su nekakvi solidarci empaticni sa okruzenjem drustvom, slabijima od sebe i slicno, kad ono eto ti malo sutra kad zagusti oko svoje bulje
- Guest
- Post n°635
Erzsébet Biszak wrote:ne znam za tebe, ja sam lično preko deset baba prešla, i to u štiklama!
ti si medju tim sto su trcali nezakazani? jbg
- Guest
- Post n°636
pa sns su gradjani, ne znam zasto razdvajas, da nisi i ti trcao preko reda, a nisi bio ni u jednoj posebno ugrozenoj kategoriji?
- Post n°637
Nisi ti bio na forumu tad...
- Post n°639
ja sam izbrojala šest do sad mrtvih baba koje nosim na duši
_____
- Guest
- Post n°640
pa ok, samo nema onda glume komunizma, to je libekovsko i ejnrandovsko ponašanje
- Post n°641
Da, ne živim u komunizmu, to mi je jasno, nisi mi otvorio oči.
Mislim, koristim i telefon i kompjuter napravljen u kapitalizmu. Jel sam i zbog toga licemer koji ne živi komunizam?
Da živim, cela zemlja bi se vakcinisala za deset dana i ne bi bilo potrebe da ljudi sami idu na vakcinaciju.
Mislim, koristim i telefon i kompjuter napravljen u kapitalizmu. Jel sam i zbog toga licemer koji ne živi komunizam?
Da živim, cela zemlja bi se vakcinisala za deset dana i ne bi bilo potrebe da ljudi sami idu na vakcinaciju.
_____
- Post n°642
Ja vakcine bacao svinjama
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°643
takođe ajnrajndovski živim sama u stanu umesto da ga ponudim još petorici beskućnika.
takođe, za sebe kupujem i hranu koja nije najjeftinija, i sama je jedem umesto da je doniram celu narodnoj kuhinji.
šokantno, znam.
takođe, za sebe kupujem i hranu koja nije najjeftinija, i sama je jedem umesto da je doniram celu narodnoj kuhinji.
šokantno, znam.
_____
- Post n°644
Erzsébet Biszak wrote:takođe ajnrajndovski živim sama u stanu umesto da ga ponudim još petorici beskućnika.
šokantno, znam.
Nije valjda da imas i kucnog ljubimca?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°645
Turul madár wrote:baš mi je drago što su svi ti koji su trčali sebično preko reda dobili čajna sinofarm
Nego, sta ce ti u partiji reci sto tako pricas o kineskoj vakcini?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°646
takođe na poslu radim samo sa onima koji mogu da plate, veoma ajnrajndovski od mene.ficfiric wrote:
nego gari, jel si se ti vakcinisao?
_____
- Post n°647
Erzsébet Biszak wrote:ne znam za tebe, ja sam lično preko deset baba prešla, i to u štiklama!
Da si bar prešla preko sredovječnih muškaraca
Turule, košer komunjaro, molim te solidariziraj se sa mnom i pošalji mi onaj dvorac što si kačio na topicu Vozovi.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°648
Erzsébet Biszak wrote:takođe na poslu radim samo sa onima koji mogu da plate, veoma ajnrajndovski od mene.ficfiric wrote:
nego gari, jel si se ti vakcinisao?
jesam, prijavio se i čekao da me pozovu, dobio sam poziv kad otprilike i svi ostali iz moje generacije
- Post n°649
Bleeding Blitva wrote:Erzsébet Biszak wrote:ne znam za tebe, ja sam lično preko deset baba prešla, i to u štiklama!
Da si bar prešla preko sredovječnih muškaraca
Bira slabije, normalno. 1 darvinizam
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°650
aha, znači veruješ snsovom sistemu?
ne znam, ja sam videla da pozive dobijaju i mlađi ljudi dok su stariji još čekali, a znam sigurno da još uvek ima gomila starijih ljudi koji nisu dočekali vakcinu.
nećemo tako dočekati komunizam gari. iskreno ne znam kako spavaš noću.
gde je moja vakcina gari?
ne znam, ja sam videla da pozive dobijaju i mlađi ljudi dok su stariji još čekali, a znam sigurno da još uvek ima gomila starijih ljudi koji nisu dočekali vakcinu.
nećemo tako dočekati komunizam gari. iskreno ne znam kako spavaš noću.
gde je moja vakcina gari?
_____