VAKCINA
- Post n°101
Re: VAKCINA
Ono sto je dobro je sto ce se Sputnik sipati ovde i do ro je sto su vec shvatili da treba da narucuju Modernu. Samo jos da shvate da sinofarm treba polako da phase out.
- Post n°102
Sinofarm je dobra vakcina kome treba potvrda za putovanja(i ko baš nema nijednu drugu dostupnu).
- Post n°103
Ma individualno ona moze da zavrsi posao more often than not (pogotovu mladjima), ne samo za putovanja, ali nema nista od kolektivnog imuniteta ako se drzava prevashodno nasloni na nju. Pogotovu kad stignu, a stici ce, brazilci, juznoafrikanci i ostali u vecem procentu
- Post n°104
Banjo tamo FWIW:
Sad sam sedeo sa drugarom koji radi u labaratoriji koja proverava kolicinu antitela posle vakcinacije, i sve sam ga detaljno propitao.
Njihov aparat meri od 0 do 50.
Fajzer stvara najvise antitela.. cifre su oko 42-43, jedna doktorka je imala cak 45.
Sputnik stvara oko 35, gore dole 1-2.
Kineska je katastrofa.. kaze da su njihovi rezultati oko 1-2 do 3, i preko toga nije izmerio ni jedan rezultat.. to se smatra da i nemas antitela.
Kaze da su prvo pricali da treba sacekati 3 nedelje da se stvore antitela, pa kad ih nije bilo onda su produzili na 6 nedelja, ali ni tada se nista nije promenilo.. antitela nema.
Oni rade antitela samo na S protein.. a sad kao pricaju da antitela postoje u M proteinu.. Drugar sumnja u tu pricu zato sto su u pocetku pricali da antitela treba da se pojave na S proteinu, koji je prvi zastitni omotac celije.
Tako da dragi prijatelji, svima koji ste se cepili Kinezom bih preporucio da sto pre potrazite drugu vakcinu, pogotovo ko nije prelezao.
Jos veli da Fajzer ima bolje rezultate od Sputnuka, ali krace traju i krace se zadrzavaju od Sputnika.
- Post n°105
rumbeando wrote:Banjo tamo FWIW:
Sad sam sedeo sa drugarom koji radi u labaratoriji koja proverava kolicinu antitela posle vakcinacije, i sve sam ga detaljno propitao.
Njihov aparat meri od 0 do 50.
Fajzer stvara najvise antitela.. cifre su oko 42-43, jedna doktorka je imala cak 45.
Sputnik stvara oko 35, gore dole 1-2.
Kineska je katastrofa.. kaze da su njihovi rezultati oko 1-2 do 3, i preko toga nije izmerio ni jedan rezultat.. to se smatra da i nemas antitela.
Kaze da su prvo pricali da treba sacekati 3 nedelje da se stvore antitela, pa kad ih nije bilo onda su produzili na 6 nedelja, ali ni tada se nista nije promenilo.. antitela nema.
Oni rade antitela samo na S protein.. a sad kao pricaju da antitela postoje u M proteinu.. Drugar sumnja u tu pricu zato sto su u pocetku pricali da antitela treba da se pojave na S proteinu, koji je prvi zastitni omotac celije.
Tako da dragi prijatelji, svima koji ste se cepili Kinezom bih preporucio da sto pre potrazite drugu vakcinu, pogotovo ko nije prelezao.
Jos veli da Fajzer ima bolje rezultate od Sputnuka, ali krace traju i krace se zadrzavaju od Sputnika.
Toeto. Ako ne bude bas velikog sranja za putovanje sa vakcinama koje nije odobrila EMA, sledeci put - Sputnik. Nek se nose sa "trecom dozom" Sinofarma u majcinu
- Post n°106
Brt za 3 soma cu ga primim
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°107
Ma taj je bre šarlatan.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Korisnik
- Post n°108
Kakvih ovo dodatnih 50e Vučić spominje za penzionere, kad je to najavljeno?
Vučić je izjavio da će osim pomoći od 30 evra, odnosno 50 evra za penzionere, oni koji su vakcinisani dobiti još po 3.000 dinara.
- Post n°109
Erős Pista wrote:Ma taj je bre šarlatan.
Mozda, ali licno sad vec znam troje ljudi u 30tim i 40tim koji dobrano posle 2.doze sinofarma ili nemsju antitela dovoljno ili tik iznad granice, sto ce vrv opasti ispod za mesec-dva.i zato progresivno pizdim
- Guest
- Post n°110
ja znam nekoliko slučajeva gde su antitela s protein 3500 - 8000, na testu gde je donja granica 50, sinofarm
- Post n°111
Možda su ljudi preležali a da nisu znali.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°113
Ma da bre.
_____
- Guest
- Post n°114
Iz prve ruke znam da to što piše nije istina i bukvalno bi ga trebalo išamarati za to što piše, kad već nema zakona protiv toga.
- Guest
- Post n°115
S protein "prvi zaštitni omotač ćelije"
Ovaj stručan deo koji je napisao bukvalno ništa ne znači...
Ovaj stručan deo koji je napisao bukvalno ništa ne znači...
Last edited by San Saba Songbird on Wed May 05, 2021 6:27 pm; edited 1 time in total
- Post n°116
San Saba Songbird wrote:Iz prve ruke znam da to što piše nije istina i bukvalno bi ga trebalo išamarati za to što piše, kad već nema zakona protiv toga.
Ja sam banjoa zamijetio na par drugih topika, jedan od varijanti hellinih isprdaka koji se tamo stalno pojavljuju.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°117
Ahahaha, joj.
_____
- Post n°118
fikret hadžiabdić wrote:San Saba Songbird wrote:Iz prve ruke znam da to što piše nije istina i bukvalno bi ga trebalo išamarati za to što piše, kad već nema zakona protiv toga.
Ja sam banjoa zamijetio na par drugih topika, jedan od varijanti hellinih isprdaka koji se tamo stalno pojavljuju.
Misliš da je koncept? Nije nemoguće.
_____
- Post n°120
Erős Pista wrote:fikret hadžiabdić wrote:
Misliš da je koncept? Nije nemoguće.
Da, i to prilično loš i ko zna koji put repriziran. O imunizaciji ne znam skoro ništa i ne pričam o njegovom postu koji je vememah ovde prenio, a da je konceot, uvjeren sam 100% i možeš se i lično uvjeriti ukoliko mu prođeš kroz arhivu postova ali nemoj džaba da gubiš virjeme na to
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°121
Erős Pista wrote:
Ahahaha, joj.
Ovo ih neko tovari. Zvezda?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°122
Sasvim moguće
_____
- Post n°123
banjo je bio avax do pre 10 dana, sad je ekspert u antitelometriji, mislim
- Post n°124
Dadada
_____
- Post n°125
Talason wrote:ja znam nekoliko slučajeva gde su antitela s protein 3500 - 8000, na testu gde je donja granica 50, sinofarm
Ja ne znam nikoga preko 3600 i nesto, a da nije prelezao. To je osoba od 37 godina, zdrava i prava.