Novi Sad
- Post n°702
Re: Novi Sad
to stvarno ukinulo vozove?
kad ce ih vratiti?
kad ce ih vratiti?
- Post n°703
Па позајмили су их да се мало поиграју њима, па кад им дојади, вратиће.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°704
ah,da zbog ,,opravke,, pruge.. sad sam se setila..
- Post n°705
plavaivy wrote:to stvarno ukinulo vozove?
kad ce ih vratiti?
Pre cetiri godine su najavili da ce za dve godine na toj pruzi vozovi leteti 200km/h. Kad se ta najava prevede u realnost, dobije se zatvorena pruga.
Sada imamo najavu da ce za tri-cetiri godine profunkcionisati saobracaj. Ne znam sta da ocekujem. Valjda ce ostati u funkciji wc na stanici
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°706
ficfiric wrote:
Sada imamo najavu da ce za tri-cetiri godine profunkcionisati saobracaj. Ne znam sta da ocekujem. Valjda ce ostati u funkciji wc na stanici
Јака ствар. Било која бандера која се уредно запишава може да се прогласи за веце. Улагање нула, док има бандера.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°709
nova zgrada u centru, posto je na njenom mestu bila stara zgrada sa pocetka proslog veka, ovako su je "sacuvali", nabijajuci kulise kao od stiropora na celicno stakleni soliter
- Guest
- Post n°711
tako je zovu vojvodjanski dverasi, a sto je realno glupost u rangu one andrej vucic drzi sve kafane i firme u srbiji. ta firma koja sad najvise gradi u ns je prosto konglomerat u koji svako ko je dobar sa sns moze da uleti malo sa lovom, da propere, obrne, zaradi. inace u zgradu tj u poslovni deo se useljava continental nemacki.
- Guest
- Post n°712
inace pocinjem da lobiram za ovu kampanju, a ova zgrada da bude rezidencija predsednika i vlade
- Guest
- Post n°713
Slutio sam da je neko takav kumovao zgradi. Vido sam ko je od ovdašnjih prenio vijest o njoj i simpatičnog mladića na snimku koji je tako zove, snimka više nema na yt.
- Post n°714
Heliodrom na krovu?venexiana stevenson wrote:nova zgrada u centru, posto je na njenom mestu bila stara zgrada sa pocetka proslog veka, ovako su je "sacuvali", nabijajuci kulise kao od stiropora na celicno stakleni soliter
- Guest
- Post n°715
iz bih dolaze ljudi koji se i tamo bave istim stvarima, kao sto i odavde ekipa radi tamo. recimo onaj slucaj iz prosle godine kada je bager srusio ljudima kucu pored gradilista, lik je godinama vec muljavi neki preduzimac, i privatno i na raznim drzavnim poslovima i u fed i u rs. iz bijeljine je mislim.
- Guest
- Post n°716
beatakeshi wrote:Heliodrom na krovu?venexiana stevenson wrote:nova zgrada u centru, posto je na njenom mestu bila stara zgrada sa pocetka proslog veka, ovako su je "sacuvali", nabijajuci kulise kao od stiropora na celicno stakleni soliter
hahaha samo jos to fali. kenjali su bice zeleni krov, od toga naravno nece biti nista.
ili ce biti kao sto onaj novi trzni centar nelegalni ima zelene zidove, a oni ofarbali resetke od ograde parkinga u zeleno
- Guest
- Post n°717
По наредби директора НП Фрушка Гора, шумарима, или тзв. чуварима природе је речено да морају легитимисати планинаре када их нађу у шуми. To ће се чинити јер, како кажу, планинари често објављују НЕГАТИВНОСТИ o сечи шуме и уопште o делатности НП.
- Guest
- Post n°718
mogu da popuse kurac planinarima, tj da im prvo objasne po kom zakonu ih legitimisu
- Korisnik
- Post n°721
Kojim prevozom najbolje ići od BGa do NSa, vozom ili busom?
- Post n°722
Каквим возом?
_____
- Post n°723
S obzirom da ne postoji voz na toj relaciji, bolji je bus
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°725
... alternativa ti je tipa 500 dinara za online dogovoreni carpooling.