Novi Sad
- Guest
- Post n°378
Re: Novi Sad
neko bi pomislio crkva, kapela, prostorije neke verske organizacije, but no, mesna zajednica u sekularnoj drzavi srbiji
- Guest
- Post n°379
pa desno su i "sekularne " licnosti, a na ulazu u americki vrhovni sud je Mojsije...
oko raspeca moze se raspravlja
- Post n°381
mikelandjelo wrote:pa desno su i "sekularne " licnosti, a na ulazu u americki vrhovni sud je Mojsije...
Brate, kakav bullshit, kao da radis u marketingu . Naravno da nema rasprave oko raspeca, nije mu tu mesto. Sve ostalo sto si napisao je prosto nebitno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°382
Zakuni se na/u Bibliju...mikelandjelo wrote:pa desno su i "sekularne " licnosti, a na ulazu u americki vrhovni sud je Mojsije...
- Guest
- Post n°383
William Murderface wrote:
Brate, kakav bullshit, kao da radis u marketingu . Naravno da nema rasprave oko raspeca, nije mu tu mesto. Sve ostalo sto si napisao je prosto nebitno.
serem odista, jer nemam pametnija posla, pa se inatim...beatakeshi wrote:
Zakuni se na/u Bibliju...
ne bi smele ikone stvarno u drzavnoj zgradi*
*ima kapela u bolnici (bar u svim bolnicama u kojima sam ja bio), a to mi deluje prigodno...
- Post n°384
To je ok, ali to je drugo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°385
Dejan Suvajdžić @SuvajdzicD 9m9 minutes ago
#politbiro RTV1 od 17.20
Intervju sa T. Bokanom (DDD). Tvrdi, citiram "Ljudi su svjesni sranja u lokalu i pokrajini"
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°386
zato ce to sektor udbe za zaludjivanje nacionalno i tamjanski opredeljenih popraviti
- Post n°388
Па свесни су они да је земља дефицитаран артикал, одавно се више не производи.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°389
http://eizbori.com/sramota-ostetila-grad-za-4-miliona-evra-umesto-zatvorom-sada-presedava-skupstinom/
jedino sto u tekstu nije tacno je da bi gsp ostalo bez posla, ostalo bi samo bez prihoda sa medjumesne stanice, dok bi i dalje jedino obavljalo javni gradski prevoz.
jedino sto u tekstu nije tacno je da bi gsp ostalo bez posla, ostalo bi samo bez prihoda sa medjumesne stanice, dok bi i dalje jedino obavljalo javni gradski prevoz.
- Guest
- Post n°390
jao, jedva cekam revansizam, ali ne onaj postpetooktobarski. direktor firme koja je kriminalnim vezama sa vrhom sns dobila posao gradnje solitera u centru grada na fb kaci insert lajte kere jakobsfelda
- Post n°391
ognica efimera wrote:jao, jedva cekam revansizam
Sumnjam da ces ga docekati. Taj direktor ce i nakon pada SNS-a kaciti isti klip.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°392
Možda mu eventualno Pajtić očita bukvicu citatima Nikolaja Velimirovića i zatraži pokajnicu u petocifarnom iznosu evara™.
- Guest
- Post n°393
de bas vas dvojica da posumnjate. mislim na opravdani narodni gnev
udar na burzoaziju umesto na pastirke koje su postale ministarke
udar na burzoaziju umesto na pastirke koje su postale ministarke
- Guest
- Post n°394
http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi-sad/novi-sad-pretnja-vesanjem-zbog-izgradnje-objekta_703557.html
НОВИ САД -
Током конференције за новинаре, која је данас одржана у центру Новог Сада поред градилишта за нову пословно стамбену зграду на Булевару Михајла Пупина, жена средњих година почела је да позивала на вешање "Босанаца и других који су у Нови Сад дошли са брда".
Незадовољна одговором директора Завода за заштиту споменика културе Града Новог Сада Мирослава Копање, да је све урађено по закону и да ће споменик јермејске породице Ченази бити рестауриран и враћен на ту локацију, а на њено питање, шта је било са тим спомеником, она је повикала да би "сви Босанци и сви који су у Нови Сад дошли са брда, требало да висе на Милетићевом споменику".
Kad su rusili pecurku ™ mladi Suvar je lepo govorio da na njenom mestu treba se digne spomenik Putinu u natprirodnoj velicini. Vladimir Vladimirovic u jednoj ruci drzi maketu grada Beograda, kao Milutin Studenicu, a drugom povlaci za kosu antropomorfizovanu zgradu NISa, s kojom pritom ima analni seks.
Ista slika, na crveno plavo beloj podlozi treba ujedno da bude zastava Vojvodine.
НОВИ САД -
Током конференције за новинаре, која је данас одржана у центру Новог Сада поред градилишта за нову пословно стамбену зграду на Булевару Михајла Пупина, жена средњих година почела је да позивала на вешање "Босанаца и других који су у Нови Сад дошли са брда".
Незадовољна одговором директора Завода за заштиту споменика културе Града Новог Сада Мирослава Копање, да је све урађено по закону и да ће споменик јермејске породице Ченази бити рестауриран и враћен на ту локацију, а на њено питање, шта је било са тим спомеником, она је повикала да би "сви Босанци и сви који су у Нови Сад дошли са брда, требало да висе на Милетићевом споменику".
Kad su rusili pecurku ™ mladi Suvar je lepo govorio da na njenom mestu treba se digne spomenik Putinu u natprirodnoj velicini. Vladimir Vladimirovic u jednoj ruci drzi maketu grada Beograda, kao Milutin Studenicu, a drugom povlaci za kosu antropomorfizovanu zgradu NISa, s kojom pritom ima analni seks.
Ista slika, na crveno plavo beloj podlozi treba ujedno da bude zastava Vojvodine.
- Guest
- Post n°395
Zapad Todorović @ZapadTodorovic Mar 29
Čuva mi se staro jezgro nečega. Javite ako ima nešto...
Ja sam stari novosađanin i neću da postoje novi objekti u gradu! Nisam se oporavio od gubitka Pečurke a sad zidaju i nešto više od 3 sprata!
Gde u normalnom svetu ima da se gradi zgrada od 13 spratova i to u gradu?Japanci to grade u šumi a Nemci ni ne grade. Gde je nesto stari NS?
Čuva mi se staro jezgro nečega. Javite ako ima nešto...
Zapad Todorović
Ja sam stari novosađanin i neću da postoje novi objekti u gradu! Nisam se oporavio od gubitka Pečurke a sad zidaju i nešto više od 3 sprata!
Zapad Todorović
Gde u normalnom svetu ima da se gradi zgrada od 13 spratova i to u gradu?Japanci to grade u šumi a Nemci ni ne grade. Gde je nesto stari NS?
- Guest
- Post n°396
problem nije u kulturi vec ko je i pod kojim uslovima dobio vaznu gradjevinsku parcelu, i za koga moze i da se menja status zastite spomenika kulture, i vise urbanistickih planova, a kome ne moze da se izadje u susret ni prilikom najjednostavnije inicijative za promenu urbanistickog plana na sopstvenoj parceli.
a ovakve zgrade vec imamo, poluprazno aleksandrovo sranje na bulevaru i jos nezavrsen "hotel" na cosku futoskog puta i onog novog bulevara.
a ovakve zgrade vec imamo, poluprazno aleksandrovo sranje na bulevaru i jos nezavrsen "hotel" na cosku futoskog puta i onog novog bulevara.
- Guest
- Post n°397
a opet iz nekog razloga zena nije viklala "postujte propise" nego "obesite bosance"
- Guest
- Post n°398
njen problem. to je kao kad zlikovce, ratne huskace i lopove zajebavaju zato sto su lazno diplomirali na fabusu. masenje teme.
javicu ti se u dogledno vreme sa ishodom zahteva da se u drugom delu grada, mnogo manje zanimljivom i javnosti i investitorima, odobri nesto slicno kao galensu ovde i u kraljevica marka, a bez par desetina hiljada evra mita.
njima je u ekspresnom roku odobreno nesto sto nikom nije uspelo decenijama, da se sa dva razlicita spomenika kulture skine zastita, i da im se dozvoli duplo veca spratnost od ranije dozvoljene.
javicu ti se u dogledno vreme sa ishodom zahteva da se u drugom delu grada, mnogo manje zanimljivom i javnosti i investitorima, odobri nesto slicno kao galensu ovde i u kraljevica marka, a bez par desetina hiljada evra mita.
njima je u ekspresnom roku odobreno nesto sto nikom nije uspelo decenijama, da se sa dva razlicita spomenika kulture skine zastita, i da im se dozvoli duplo veca spratnost od ranije dozvoljene.
- Guest
- Post n°399
ne bih rekao da je masenje teme... radi se o sledecem, autonomaske (autonomisticke?) opcije stalno pustaju da ta struja kultur-rasizma ili otvorenog sovinizma postoji u pozadini njihovih argumenata i onda ponekad ovako izbije na povrsinu. Naravno kad izbije oni se brane upravo tako kao ti sad, mi samo ukazujemo na korupciju, mi samo pricamo o efikasnijoj upravi, a komplicitni su- sve vreme su potajno hranili upravo ovakve sentimente.
Inace nema spora da si u pravu oko same stvari.
Inace nema spora da si u pravu oko same stvari.
- Guest
- Post n°400
par koprofagova iz one cuvene price sto urlaju to sto navodis ovih dana, veze nemaju sa zivotom.
btw, prica se po gradu da je trovac prodao klanicu.
btw, prica se po gradu da je trovac prodao klanicu.