Novi Sad
- Guest
- Post n°401
Re: Novi Sad
a ovo resenje je fantasticno, pesaci mrs na kolovoznu traku bulevara, neobezbedjeno. normalno je ocekivati da grad i investitor kome se odobri ovako bahata investicija, na pristojan nacin regulisu saobracaj u narednih godinu dve dok se to ne zavrsi, ako se uopste zavrsi, medjutim ne, ajde stoko na kolovoz.
- Post n°402
mikelandjelo wrote:ne bih rekao da je masenje teme... radi se o sledecem, autonomaske (autonomisticke?) opcije stalno pustaju da ta struja kultur-rasizma ili otvorenog sovinizma postoji u pozadini njihovih argumenata i onda ponekad ovako izbije na povrsinu. Naravno kad izbije oni se brane upravo tako kao ti sad, mi samo ukazujemo na korupciju, mi samo pricamo o efikasnijoj upravi, a komplicitni su- sve vreme su potajno hranili upravo ovakve sentimente.
Inace nema spora da si u pravu oko same stvari.
Ma, kada bi u Bogaticu neko porusio... nesto sto je staro, stagod bilo, reakcije okupljenih bi bile - "mater vam seljacku, vratite se u Zminjak pa tamo rusite". To je sasvim uobicajena reakcija koja se moze cuti bilo gde.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°405
sa, ovaj, antigrafit brigada jkp gradsko zelenilo brzo je obrisala ovaj "grafit mrznje"
- Guest
- Post n°406
sutrasnji lep dan iskoristite da odete iz grada, posto ce od ujutro do predvece biti okupiran fk covic vucic seljobanijom
- Guest
- Post n°407
rece firma ciji je direktor do pre par meseci bilo ovo
inace 021 je vest pustio jutros, prvog aprila
- Guest
- Post n°408
Save Kobane
Like This Page · 23 hrs · Edited ·
"Kobane Resiste" mural in Novi Sad - Serbia, in support of the brave Kurdish fighters.
"Mural done in Novi Sad. Kobane, in Syrian Kurdistan, was a turning point in humanity's war against ISIS. Mural communicates solidarity with local fighters who reclaimed their city from terrorists".
liman, ns
- Guest
- Post n°410
ceo taj zid kabelovog stadiona na putu ka strandu uz most ima super murale
- Guest
- Post n°413
i jedno trovanje dece od malih nogu, ali ne bas iz tog kraja vec iz komsijskog
- Guest
- Post n°415
Danas su gradsku i pokrajinsku izbornu listu "Vojvođanska TOLERANCIJA" svojim potpisima podržali Jovan i Borislava Dejanović. Čika Jova je dobitnik Februarske nagrade grada Novog Sada za 2015. godinu i svakako Gradonačelnik koga pamte i pamtiće generacije Novosađana.
- Post n°417
Nema ni t od tuce, ovako izgleda obican dan u gsp
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°419
Sta je langos?
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°420
Jedna mlogo lepa madjarska hrana. Kao nasi ustipci ali sa nekim super filom sa belim lukom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°421
https://en.m.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1ngos
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°423
_____
- Post n°424
Aha
Hvala dobri ljudi na brzim i slikovitim odgovorima
Hvala dobri ljudi na brzim i slikovitim odgovorima
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°425
U ponedeljak tribina BIRN-a u Novom Sadu,19h,Medija centar Vojvodine, Zmaj Jovina 3/I
(u utorak - Kraljevo) pa koga interesuje..
Govore:
(u utorak - Kraljevo) pa koga interesuje..
Govore:
- Branislav Trifunović, glumac
- Tibor Jona, bloger
- Višnja Baćanović, sociološkinja
- Daško Milinović, novinar
- Dejan Ćirjaković, scenarista i glumac
- Moderator: Slobodan Georgiev, BIRN Srbija