Zapravo nikog nije ni bilo pic.twitter.com/P46ZoqiKs4
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 24, 2022
Novi Sad
- Post n°976
Re: Novi Sad
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°978
https://ipu.rs/2022/07/21/manifest-za-razvoj-novog-sada-milionska-metropola-kao-stratesko-opredeljenje/?fbclid=IwAR3ihm5F1rScuGr8ogRccg4D5KRV3JG1F9ZbqE5JerjRdwe2059_puy2f40
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°979
Listi zanimanja sa spiska nedostaje samo: Osnivač pokreta "Anti-natalisti Srbije".
Šalu na stranu, nisu li ovi "ZaUsTAviMO PoLItIZaC1Ju" za temu normalizatori?
Šalu na stranu, nisu li ovi "ZaUsTAviMO PoLItIZaC1Ju" za temu normalizatori?
- Post n°981
Проф. др Срђан Колаковић, редован професор Универзитета у Новом Саду и Декан ФТН-а
piše se "redovni"
- Post n°982
Mozda se redovno pojavljuje na faksu.
_____
- Post n°983
2. Janko Šuvar, privatni preduzetnik iz Ostin, Teksas
fali, pa da dopunim
fali, pa da dopunim
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°984
Drago mi je da su Bizon i Anđus tu.
Nego, potpisnik je i novinar Predrag Jeremić, novinar. Pošto je jedan takav nedavno preminuo... ne znam šta da mislim.
Nego, potpisnik je i novinar Predrag Jeremić, novinar. Pošto je jedan takav nedavno preminuo... ne znam šta da mislim.
- Post n°985
Vid stvarno
Ne samo da pokojnici glasaju, vec potpisuju i peticije
Ne samo da pokojnici glasaju, vec potpisuju i peticije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°986
Па можда је прво потписао па онда бацио кашику. Хм... да посматрамо остале неко време, а?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°987
U veb adresi stoji da je datum clanka 21.7. (stoji i kao datum u tekstu, ali to moze lako da se edituje, cenim da editovanju samog linka nisu tako vicni). Tzv. Predrag Jeremic je preminuo 3.6. Stoga sam prilicno siguran da su ga samo potpisali ovde.
I inace je strasna inicijativa, cak 111 gradjana je potpisalo, od toga i poneki Novosadista.
Meni je inace interesantno sto je inicijativu potpisao i Crni Ork Marko Kovacevic, gradonacelnik Niksica.
I inace je strasna inicijativa, cak 111 gradjana je potpisalo, od toga i poneki Novosadista.
Meni je inace interesantno sto je inicijativu potpisao i Crni Ork Marko Kovacevic, gradonacelnik Niksica.
- Post n°988
Да благонаклоно сматрамо да им је требало два месеца да скупе потписе за петицију поводом догађаја од пре пар недеља. Или су можда кренули раније. Ни пољски веце није далеко...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°989
Filipenko wrote:U veb adresi stoji da je datum clanka 21.7. (stoji i kao datum u tekstu, ali to moze lako da se edituje, cenim da editovanju samog linka nisu tako vicni). Tzv. Predrag Jeremic je preminuo 3.6. Stoga sam prilicno siguran da su ga samo potpisali ovde.
Ma, jasno je da je ova peticija reakcija na protest i nije sastavljana za zivota PJ-a a odavno je i jasno kako se stancuju imena potpisnika peticija.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°990
Blokirane ulice, bez saobraćaja, ali Novosađani čekaju da se na semaforu upali 🟢 svetlo da bi prešli. #novisad #srbija #blokade pic.twitter.com/hcWsWJLSxP
— Radio 021 (@Radio021) August 11, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°991
Uf, biciklista je odmaknut od ivicnjaka vise od metra
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://vasudeva.forumburundi.com/t2267-novi-sad
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://vasudeva.forumburundi.com/t2267-novi-sad
_____
★
Uprava napolje!