Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°401
Re: Antivakseri i ostale stetocine
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°403
Pa ko je od njih ovde rekao da se treca vakcina ne preporucuje? Jesi postavio pogresan snimak ili nas lazes?
— Милан Драгосьян (@tpCxb9U5wpjTgnX) September 15, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°404
- Post n°405
[size=33]
[/size]OVO ŠTO RADE DECI JE EPIDEMIOLOŠKA PEDOFILIJA - DR VALERIJE VRČEK pic.twitter.com/BLzXzHRtLU
— MarijaS (@SMarija) September 15, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°406
Evo sta maske rade deci (18:50)
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°407
sve je idiotizovano, eno ubiše se roganovi drugari da dokažu ivermektin, joe dore radi već ne znam koji specijal po redu
ujedinila se usa levica i desnica
- Guest
- Post n°408
ok, nije hemičar i nije analizirao, ali piše da jeste
pročitaš 15 činjenica i sve su potpuno netačne, ali da to dokažeš ti je potrebno 15x više teksta, a i besmisleno je dokazivati bilo šta na tviteru
- Guest
- Post n°409
mladi su budale, sad sve teram u pičku materinu, bez preteranog obrazloženja
mrš u 3pm
zašto???
zato što sam tako reko
- Post n°410
_____
- Guest
- Post n°411
- Post n°412
_____
- Post n°413
Erős Pista wrote:Cini ti se, veruj mi. Nije bilo ni blizu ovoliko cesto, niti ovoliko ludo. Bile su one fore just asking questions i to jedan tvit na 50. Bas se ekstremizovao u poslednjih recimo mesec-dva. To mi je generalnono utisak sa antivakserima. Kao da ih je neko odjednom odvrnuo na 11.
Pa ima i toga, vakcine su tu, nevakcinisanima se komplikuje bitisanje i zato odvrtanje na 11.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°414
- Post n°415
_____
- Post n°416
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°417
Profesor sa zagrebačke Farmacije naziva dezificijense kemijskim nasiljem a maske uzrokuju kiseljenje krvi. Wtf. Mediji koju su ga prenijeli zasad su Markićkin narod.hr. Zahuktalo se i u Zagorju u nekoj školi.ficfiric wrote:Neki ludak je profesor i ugledni kolumnist Glasa koncila
Evo sta maske rade deci (18:50)
Ali i dalje nemam filing koliko je zapravo antimaskera i antivaxera.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°418
Bleeding Blitva wrote:Markićkin narod.hr. Zahuktalo se i u Zagorju u nekoj školi.
Ali i dalje nemam filing koliko je zapravo antimaskera i antivaxera.
Onaj prilog o tome na pocetku
Ja da radim u prosveti, formirao bih antiroditeljske oruzane jedinice. Jbg, nema drugog resenja
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°419
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°420
- Post n°421
Avaks ikone manipulišu emocijama roditelja, pokušavaju da ih nateraju da se osete krivim što su decu vakcinisali. Ignorišu to što smo znake autizma kod svoje dece uočili pre vakcine. Između @Jovana1244 i Borga nema nikakve razlike, isto pišu, samo je njeno fino umotano. pic.twitter.com/ITZ8U3F0yQ
— Brankica iz opštine (@BJCalamity) September 16, 2021
_____
????
- Post n°422
- Guest
- Post n°423
- Post n°424
prvo su došli po nevakcinisane,
— Šesta kolona (@haarppp) September 16, 2021
a ja se nisam pobunio jer sam bio pelcovan.
zatim su došli po one sa samo dve doze,
a ja se nisam pobunio jer sam primio i boostera.
zatim su došli po sinofarmaše,
a ja se nisam pobunio jer sam fajzerovac.
a onda su došli po roštiljdžije... https://t.co/8XDomlKcsy
_____
- Post n°425
boomer crook wrote:pa sledi zima i bice pomor. jedno dete, daleko bilo, da zaglavi ozbiljnije bolnicu ili nesto gore po zakonu velikih brojeva pa ce ih juriti s kocevima po ulicama.
Sumnjam da će neko nekog juriti po ulici, pre će biti lom nekakvih unutrašnjih, porodičnih odnosa.
Dolazi mi sinoć rođak, antivakser (kao iz formalno antivučićevskih pobuda, i mrzi državnu administraciju i stalno je u nekom sukobu s njom na više frontova), i u nekom trenutku pita "ti si primio AZ, je li to "klasična" ili ova nova RNK vakcina"? Ja rekoh "klasična...", on onda osu tiradu po nekoj doktorki koja je na TVu u nabrajanju RNK vakcina pomenula i AZ, i kako sad on doktorima da veruje kad lažu oko tako bazičnih stvari... Ja mu kažem da je verovatno pogrešila, uživo je na TVU, nije se teško zbuniti, on vrti "nemoj da si naivan".... Dosta zanimljivo šta sve jarca ljude, to je neko psiho-stanje koje vidim u okruženju. Narasla tenzija u svakom slučaju.