Vdor se je zgodil okoli 20.15. Policija je nato približno 20 protestnikov odstranila iz stavbe. https://t.co/pK6UqJd7yZ
— :iphone:MMC RTV Slovenija (@rtvslo) September 3, 2021
Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°226
Re: Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°227
— пункреас (@punkreaspunkr) September 3, 2021
Vamos ima i cela 'vest'https://t.co/uBLR2UTzeF
— Roćko (@RRocic) September 4, 2021
SERĐO BERLUSKONI SE ZOVE DIREKTOR CERNA pic.twitter.com/yEjhZcuV6P
— Roćko (@RRocic) September 4, 2021
- Post n°228
Na FB blokirao sns botove i za par godina dosao do cifre od 700 blokiranih.
Onda poceo da blokiram antimaskere i ove sto stavljaju smajlije kada je vest na N1 i neko umre. Danas odem da pogledam blok listu
- Post n°229
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°230
Umirem.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°231
čime se bavi dotični kad ima vremena da blokira četri iljade ljudirumbeando wrote:Caligula tamo:
Na FB blokirao sns botove i za par godina dosao do cifre od 700 blokiranih.
Onda poceo da blokiram antimaskere i ove sto stavljaju smajlije kada je vest na N1 i neko umre. Danas odem da pogledam blok listu
- Post n°232
naravno da su svi mediji objavili i naravno da niko od njih neće povući to, ali nema veze vjerovali ste i u kinesku propagandu kako im ljudi padaju po ulici od korone pa što ne bi i u ovoDel Cap wrote:Gunshot victims left waiting as horse dewormer overdoses overwhelm Oklahoma hospitals, doctor says https://t.co/ke654AV6o1 pic.twitter.com/Is4nAsSOyA
— Rolling Stone (@RollingStone) September 3, 2021
https://nhssequoyah.com/
Message from the administration of Northeastern Health System - Sequoyah:
With that said, Dr. McElyea has not worked at our Sallisaw location in over 2 months.
NHS Sequoyah has not treated any patients due to complications related to taking ivermectin. This includes not treating any patients for ivermectin overdose.
All patients who have visited our emergency room have received medical attention as appropriate. Our hospital has not had to turn away any patients seeking emergency care.
We want to reassure our community that our staff is working hard to provide quality healthcare to all patients. We appreciate the opportunity to clarify this issue and as always, we value our community’s support.
- Post n°233
Мало смо писали разредној, јер боље да пишемо разредној него некоме нос да ломимо pic.twitter.com/a77oqbArBP
— Капетан Кука (@Kapetan1984) September 6, 2021
- Post n°234
Данска је укинула већину мера и сада их има мање од Шведске. На почетку "кризе" Данска је уводила драконске мере супротне Шведској.
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) September 7, 2021
Данска влада више не третира Covid-19 као критичну претњу друштву.
За то време, у Србији наставак лудила: нове мере.https://t.co/GgeRMjwRqs https://t.co/BYpH1lzAQU
Danska vakcinisala preko 73% stanovnistva.
Kakav je ovo sljam od coveka.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°235
Danska je vakcinisala skoro 80% stanovništva, i u narednih 60 dana planira da vakciniše još 10%. Pogledajte link sa informacijama koje su sa razliku od Vaših transparentne i tačne https://t.co/1WjFUCGhpO https://t.co/qjCdd0J0si
— micipedija (@micipedija) September 7, 2021
_____
- Post n°236
Slazem se sa Vama u vezi površnosti, u ovom slučaju niste obratili pažnju na termin populacija. Danska je vakcinisala 76% populacije. Od 15 jula u vakcinacijom su obuhvaćena deca starosti od 12-15 godina. Zbog svega ovoga Covid za Dansku više ne predstavlja pretnju po zdravlje.
— micipedija (@micipedija) September 7, 2021
_____
- Post n°237
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°239
- Post n°240
TIL Ivermectin apparently sterilizes the majority (85%) of men that take it. https://t.co/d3oCiadUaJ
- Post n°242
- Post n°243
Cousin Billy wrote:Graphic design is my passion
_____
- Post n°244
_____
- Post n°245
Imbecilu imbecilni, zla spodobo, friku, jebena nakazo, moralni degeneriku i psihopato, ljudski skrndelju i pataloška lažovčino, bitango oportunistička, štakoru odvratni, bestidni gmazu..
— NemanjaS (@_nemanjas_) September 8, 2021
da to što pričaš nema možda veze sa tim što Danska ima vakcinisano skoro 80% populacije? pic.twitter.com/w4KAA0w6gc
_____
- Post n°246
Bogami, još Hana i popunio sam Dojebilo blok album pic.twitter.com/pEWsMH6Z7x
— NemanjaS (@_nemanjas_) September 8, 2021
Odradise ga kao formular
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°247
Pre bih rekao da cemo ostati upamceni kao prva generacija u istoriji koja je zarad straha po sopstveni mali zivot zrtvovala buducnost i razvoj svoje dece.
— Vojin Biljić (@BiljicVojin) September 7, 2021
Nasi preci su svesno ginuli da bi im deca bila slobodna.
Nase vremesna elita ima poruku:
Srpska deco zrtvujte se za babe https://t.co/W6DrHPrZNV
Naši preci su se žrtvovali za svoju decu, a sad se traži da se deca žrtvuju za babe!
Preci:
_____
- Post n°248
_____
- Post n°249
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°250
Piše Zoran Radovanović: Lekari protiv svoga vjeruju
Ovih dana se u američkim medijima pominje više zakletih antivakcinaša, među njima četvoro poznatih voditelja, koje je odnela korona. U tom bar deklarativno pobožnom narodu (80 odsto odraslih se izjašnjavaju kao vernici) moglo bi da se kaže kako je sam Bog kaznio glupost žrtava.
Kod nas se malo piše o ljudima umrlim od kovida 19 zbog svoje zadrtosti ili inertnosti. Smatra se da uspomenu na mrtve ne treba dirati. Ta tema se ne pokreće često ni u udruženju lekara Ujedinjeni protiv kovida, mada ga čine izričite pristalice vakcinacije.
Nedavno je, međutim, umro dr B, mlad i popularan lekar iz srednjeg Pomoravlja. Uglednoj koleginici, poznatoj po borbi da se ne krije stradanje zdravstvenih radnika, stigla je sledeća vest: “Tuga pregolema! Bio je divan čovek, dobar lekar, veliki boem, ali isto tako i veliki antivakser, lekar koji nije nosio masku i nije priznavao kovid 19. Prekasno se javio na bolničko lečenje. Borba je bila velika. Na kraju je sve hteo, na tri vakcine pristajao. Svi smo iskreno želeli da dočeka vakcinaciju. Sahranjen je danas.“
Sledi i nastavak pokojnikovog ožalošćenog prijatelja: „Mnogo je protivnika vakcinacije i mnogo su glasni. Mi vakcinisani ćutimo, svi smo raspoređeni po kovid-jedinicama, na izmaku smo snage.”
Niko ne razume, a kamoli pravda, ponašanje protivnika vakcinacije među zdravstvenim radnicima, ali postoje razlike u stepenu osude. Najeksplicitniji je ugledni kardiolog prof. dr Aleksandar Nešković. Sam je preležao kovid 19, a njegova supruga, takođe lekar, jedva se izvukla. Čujmo ga: “Za lekare antivaksere, koji zastupaju i šire budalaštine u jeku smrtonosne pandemije, imam NULTO razumevanje i saosećanje!
Odgovorni su za razbolevanje i smrt mnogih i doprineli su imitaciji života koji živimo poslednjih godinu i po dana. Kao lekar, ja nemam OBAVEZU da razumem nečije stavove, niti da saosećam sa nečijom sudbinom koju je sam odabrao. Obaveza mi je da pružim pomoć u okviru svojih mogućnosti i znanja na profesionalan način. Lekari imaju ogromnu odgovornost, pa smatram da njihovi antivakserski stavovi i ponašanje ne spadaju u kategorije stručnog mišljenja, ljudskih prava, ni slobode govora, već u kategoriju zločinačkih aktivnosti PRVOGA reda. Neoprostivo!”
Strogo je to rečeno, ali sklon sam da se složim sa kolegom Neškovićem. Kakva je razlika između lekara koji se odrekao svoje struke i nauke, vojnika dezertera i sveštenika kockara i pijandure? Pa, najveća je društvena šteta od lekara preobraćenog u protivnika medicine. Argumenti u prilog vakcinacije, bilo protiv kovida 19 ili druge bolesti, toliko su ubedljivi da formiranje sopstvenog stava na osnovu neproverenih internetskih izvora, umesto na naučnoj literaturi, predstavlja neshvatljivu i neoprostivu izdaju svoje profesije.
Pasivan odnos vlasti prema protivnicima vakcinacije u zdravstvenoj službi ravan je saučesništvu, a pravdanje kako ne postoji zakonski osnov za obaveznu vakcinaciju gruba je neistina. Netačan je i izgovor da bi petina lekara podnela ostavku. Oni kojima je svega dosta već su se vakcinisali i otišli, a nevakcinisane potencijalne ubice nemaju kuda van našeg zdravstvenog sistema.
_____