Vučko vs. Neša (pbp)
- Post n°552
Re: Vučko vs. Neša (pbp)
Da, da, zvuci kao frojdovska omaska, ali pre ce biti da je nepismenost, ili sto rece ljepsa polovica - cop speak.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°553
И дискриминација и инкриминација, ма све инкрементално покретенисало... ко ће се снаћи у тим индискретним кретњама.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°554
Ваљда треба "инкриминишућих" а не "дискриминишућих"?Bluberi wrote:Ne razumem šta je pogrešno napisano.
Инкриминација и дискриминација нису исте ствари.
Направих словну грешку, а Паће ме престиже.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°555
5 glavnih priča na naslovnicama, još se pojavljuje u Blicu i Objektivu. Potkačen i Senta jr.
- Spoiler:
Last edited by rumbeando on Tue Oct 19, 2021 9:56 pm; edited 1 time in total
- Post n°556
Sali se Bluberi.
@Janos
@Janos
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°557
Ne šalim, mislio sam da se mogu upotrebiti oba termina.
- Post n°558
rumbeando wrote:5 glavnih priča na naslovnicama, još se pojavljuje u Blicu i Objektivu. Potkačen i Senta jr.
- Spoiler:
ST pobedio!
Kurir stvarno kao da priprema teren za epstinovanje.
_____
- Post n°559
Erős Pista wrote:rumbeando wrote:5 glavnih priča na naslovnicama, još se pojavljuje u Blicu i Objektivu. Potkačen i Senta jr.
ST pobedio!
Kurir stvarno kao da priprema teren za epstinovanje.
За епстиненцију, колега, епстиненцију.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°560
isto kao kad je 4Chan najavio samoubistvo EpstinaNotxor wrote:Pusti Politiku, Kurir najavio samoubistvo. Roknuće Hrkalovićku kao Epstina.
btw kad pomenuste Sentu interesantno da je umro od "gripa" isto kao i onaj inspektor Jović(valjda) što je umro prošle godine od "korone"...
- Post n°561
jeste, najace da ce da je ubiju
_____
ova zemlja to je to
- Post n°562
mnogo mi smešno, Kurir koji prenosi Vučićevu foru i mora da nam kaže da je u pitanju šala duhovitog tipa
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°563
Erős Pista wrote:Kurir stvarno kao da priprema teren za epstinovanje.
Bad cop Kurir i good cop Informer
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°564
Bas tako. Oba scenarija na naslovnim stranama, pa nek sama izabere.
_____
- Post n°565
U drugoj vesti Luka Bulatović, crnogorski bezbednjak koji se ubio pre neki dan je ostavio video snimak u kom se oprašta od kolega i prijatelja i u kom pominje ličnu odgovornost jer nije spasao mnoge živote.
Navodno je ostavio još jedan snimak za tužioca, ali to je izgleda još tajna.
Navodno je ostavio još jedan snimak za tužioca, ali to je izgleda još tajna.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°567
omiljeni film
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°568
ona ima pravosnažnu presudu suda koja kaže da tekstovi iz medija o njenim vezama sa mafijom nisu tačni lol
izlazi za dva tri meseca rutinski
izlazi za dva tri meseca rutinski
- Post n°570
Smuti, kad preteram sa ĆEVAPIMA
_____
- Post n°571
Erős Pista wrote:Smuti, kad preteram sa ĆEVAPIMA
E to mi je upalo u oči
- Post n°573
_____
- Post n°574
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°575
nova.rs
Ipak, ono što nije tako poznato jeste da je bivša sekretarka MUP veliki novac stekla zbog divlje gradnje i saradnje s investitorima koji su zidali. Gotovo da je sva divlja gradnja išla preko nje”, kaže izvor našeg lista.
Kako dodaje, navodno je reč o ogromnim svotama novca koje su to stečene.
“Reč je o milionskim iznosima. Ona je osoba koja je izdavala naređenje načelnicima da njihovi službenici ne izlaze na terene po prijavama. Deo novca od divlje gradnje išao je I u Srpsku naprednu stranku (SNS)”, kaže izvor.
Ipak, ono što nije tako poznato jeste da je bivša sekretarka MUP veliki novac stekla zbog divlje gradnje i saradnje s investitorima koji su zidali. Gotovo da je sva divlja gradnja išla preko nje”, kaže izvor našeg lista.
Kako dodaje, navodno je reč o ogromnim svotama novca koje su to stečene.
“Reč je o milionskim iznosima. Ona je osoba koja je izdavala naređenje načelnicima da njihovi službenici ne izlaze na terene po prijavama. Deo novca od divlje gradnje išao je I u Srpsku naprednu stranku (SNS)”, kaže izvor.
_____
Sweet and Tender Hooligan