Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučko vs. Neša (pbp)

Јанош Винету

Vučko vs. Neša (pbp) - Page 22 Empty Re: Vučko vs. Neša (pbp)

Post by Јанош Винету Tue Oct 19, 2021 5:32 pm

Turul madár wrote:zašto je ubijen sale mutavi?

Колико се ја сећам, проблеми са кокаинским клановима. Он је био Кавчанин, убили га Шкаљарци, или обрнуто.

Неша Слина и Аца Србин су претили у саопштењима да неће допустити преливање насиља из Црне Горе.

https://www.telegraf.rs/vesti/politika/2405454-stefanovic-uhapsena-jedna-osoba-zbog-ubistva-saleta-mutavog

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Oct 19, 2021 5:38 pm

Јанош Винету wrote:
    ficfiric wrote:Bilo kod Brkica
    Где ти је она фотомонтажа са тематиком - ови су све промашили (професионални политички аналитичари) а ови су све погодили (зупер и Vučko vs. Neša (pbp) - Page 22 2173831786 )

Ma kad se Gari pravi blesav, pravim se i ja.

Jbt, njima se bave mediji jos kad su se pojavili (otprilike u vreme Partizanove duple krune i parole Vucicu pederu). Na Krikovima i Birnovima ima preko 100 tekstova o njima. Pritom, nisu se ni krili. Nisu samo tukli Vazurine gorile pred kamerama vec su ubijali karatiste u centru bg-a pred xyz svedoka, razbijali su diskoteke u vreme svirki, kad je najveca guzva, itd

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 5:42 pm

Јанош Винету wrote:
    Turul madár wrote:zašto je ubijen sale mutavi?

Колико се ја сећам, проблеми са кокаинским клановима. Он је био Кавчанин, убили га Шкаљарци, или обрнуто.

Неша Слина и Аца Србин су претили у саопштењима да неће допустити преливање насиља из Црне Горе.

https://www.telegraf.rs/vesti/politika/2405454-stefanovic-uhapsena-jedna-osoba-zbog-ubistva-saleta-mutavog

ja sam čuo da je ubijen kad su ga pitali ovi iz crne gore kad će da plati neku pošiljku, a on im reko šta kurac dođite pa mi naplatite. i oni došli onda.

Last edited by Turul madár on Tue Oct 19, 2021 5:43 pm; edited 1 time in total
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 5:43 pm

ficfiric wrote:
    Јанош Винету wrote:
    Где ти је она фотомонтажа са тематиком - ови су све промашили (професионални политички аналитичари) а ови су све погодили (зупер и Vučko vs. Neša (pbp) - Page 22 2173831786 )

Ma kad se Gari pravi blesav, pravim se i ja.

Jbt, njima se bave mediji jos kad su se pojavili (otprilike u vreme Partizanove duple krune i parole Vucicu pederu). Na Krikovima i Birnovima ima preko 100 tekstova o njima. Pritom, nisu se ni krili. Nisu samo tukli Vazurine gorile pred kamerama vec su ubijali karatiste u centru bg-a pred xyz svedoka, razbijali su diskoteke u vreme svirki, kad je najveca guzva, itd

koje diskoteke, za vreme kojih svirki?
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Oct 19, 2021 5:45 pm

Јанош Винету wrote:зупер

Nego, kad ga vec pominjes da pitam ove sto su ga vidjali na drugim forumima. Je l' se pojavljivao gde nakon smrti Lazanskog? Brinem se, nema ga

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Tue Oct 19, 2021 5:46 pm

Turul madár wrote:koje diskoteke, za vreme kojih svirki?

https://www.krik.rs/sudjenje-za-demoliranje-komiteta-snimak-pokazuje-okupljanje-optuzenih/

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 5:50 pm

zašto bismo se sekirali oko spaljene kafane u koju te iste nakaze i dolaze
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Tue Oct 19, 2021 5:53 pm

То је био угледни клуб у Бетон Хали, изџентрифицираном, ексклузивном и скупом објекту.

Није баш навијачко клупско појило у које се одлази пре и после утакмице.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Tue Oct 19, 2021 5:55 pm

ficfiric wrote:
    Јанош Винету wrote:зупер

Nego, kad ga vec pominjes da pitam ove sto su ga vidjali na drugim forumima. Je l' se pojavljivao gde nakon smrti Lazanskog? Brinem se, nema ga

Jeste, tamo je, prije par dana uočen na NDH topiku.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 6:43 pm

Јанош Винету wrote:То је био угледни клуб у Бетон Хали, изџентрифицираном, ексклузивном и скупом објекту.

Није баш навијачко клупско појило у које се одлази пре и после утакмице.

ugledni hahaha
    паће

Post by паће Tue Oct 19, 2021 7:09 pm

Неко га је изненада угледао.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Bluberi

Post by Bluberi Tue Oct 19, 2021 7:32 pm

Neša je retko glup lik.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da u tom resoru rade na kontaktiranju ljudi iz stranih armija koje su prethodnih godina imale ratna iskustva, posebno kada je reč o „hibridnim pretnjama“.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Oct 19, 2021 8:08 pm

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 8:24 pm

Kad čitam ovo "prinuđena" zamišljam Politiku kao Predraga Ejdusa u sakou od tvida kako dostojanstveno popušta pred zahtevima nekakve primitivne rulje, možda kakvih izopačenih Dinaraca komunista..."Gospodo, ključeve vam dajem jer ćete ih ionako uzeti, ali ne očekujte da se klanjam", tako nekako.

Prosto se osečam građanski ganuto kad pomislim na tu medijsku Instituciju, bez mrlje u celokupnom svom postojanju, kako pristaje na zahteve ovih kriminalaca...stari slovoslagač plače, kafe kuvarica kaže "ja im kafu neću kuvati", ogrezli novinar hronike odmahuje rukom i kaže "i ovo će proći", a glavni i odgovorni urednik gleda sliku svoje porodice i razmišlja o trofejnom lugeru koji drži u fioci radnog stola.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 8:30 pm

prinuđena, kao i naša sveta crkva da daje ordenje kriminalcima. eh srbijo šta si dočekala
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Oct 19, 2021 8:34 pm

Vučko vs. Neša (pbp) - Page 22 3579118792 Vučko vs. Neša (pbp) - Page 22 3579118792 Vučko vs. Neša (pbp) - Page 22 3579118792

Da ne bude zabune, RM se sprda, naravno. Kakva prinuda. Govno bili, govno ostali. Od Vojka i Savla, preko "Kostunica vara zenu" (nepotpisani tekst pred izbore 2000), uglednih sudskih forenzicara i seksologa koji ne postoje, i laznih psihologa zagovornika batinanja dece (koji nazalost postoje), pa do ovoga sada. Neprekinuti niz govnarstva i poslusnistva.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 8:40 pm

haha zaboravio sam ovo "Koštunica vara ženu"
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Oct 19, 2021 8:46 pm

Tekst se zvao nekako drugacije, ali mi je ovo ostalo u najjacen secanju. Secam se cak i formulacije. "A vara je. Godinama."
    Sigurno se zna i ko je pisao, ali ja nisam posle pratio, pa ne znam. Po stilu bih tipovao na Gorana Kozica.

Last edited by Erős Pista on Tue Oct 19, 2021 8:58 pm; edited 1 time in total

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 19, 2021 8:50 pm

Cousin Billy wrote:Kad čitam ovo "prinuđena" zamišljam Politiku kao Predraga Ejdusa u sakou od tvida kako dostojanstveno popušta pred zahtevima nekakve primitivne rulje, možda kakvih izopačenih Dinaraca komunista..."Gospodo, ključeve vam dajem jer ćete ih ionako uzeti, ali ne očekujte da se klanjam", tako nekako.

Prosto se osečam građanski ganuto kad pomislim na tu medijsku Instituciju, bez mrlje u celokupnom svom postojanju, kako pristaje na zahteve ovih kriminalaca...stari slovoslagač plače, kafe kuvarica kaže "ja im kafu neću kuvati", ogrezli novinar hronike odmahuje rukom i kaže "i ovo će proći", a glavni i odgovorni urednik gleda sliku svoje porodice i razmišlja o trofejnom lugeru koji drži u fioci radnog stola.

Vučko vs. Neša (pbp) - Page 22 3579118792
    Notxor

Post by Notxor Tue Oct 19, 2021 8:56 pm

Pusti Politiku, Kurir najavio samoubistvo. Roknuće Hrkalovićku kao Epstina.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Oct 19, 2021 9:20 pm

Erős Pista wrote:

Joj, tek sad vidim ovaj biser...

Politika je svasta, ali nepismena nije. Ovo im je neko poslao i nalozio da objave bez izmena.

„Politikin” sagovornik blizak istrazi otkriva pouzdane ali nezvanične informacije da veoma jake indicije pokazuju da je bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović jedna od onih koja ima veze sa ubistvom poznatog advokata.

– Nije tajna da je Hrkalovićeva bila ogorčena što je Ognjanović došao u posed njenih diskriminišućih fotografija i da je o tome obavestio Dragoslava Miloradovića Galeta, kuma Luke Bojovića. Na tim slikama, bivša državna sekretarka je u donjem vešu. Kada se tome doda činjenica da je Ognjanović pred pravosudnim organima zastupao interese Luke Bojovića i njemu bliskih ljudi iz „škaljarskog klana” koji su bili suprotstavljeni „kavčanima” sa kojima je Hrkalovićeva imala kontakt, može da se zaključi da je bivša državna sekretarka imala razloga da ukloni advokata – otkriva sagovornik našeg lista.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 9:23 pm

Da da, ne bi ovo prošlo lekturu
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Oct 19, 2021 9:27 pm

"Ja ovo da im lektorisem, necu..."

_____

boomer crook

Post by boomer crook Tue Oct 19, 2021 9:29 pm

Vučko vs. Neša (pbp) - Page 22 3579118792

mislim smesno je ali nama stotine ljudi umiru od korone svakodnevno. olos.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Bluberi

Post by Bluberi Tue Oct 19, 2021 9:33 pm

Ne razumem šta je pogrešno napisano.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 2:43 am