Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučko vs. Neša (pbp)

Erős Pista

Vučko vs. Neša (pbp) - Page 21 Empty Re: Vučko vs. Neša (pbp)

Post by Erős Pista Mon Oct 18, 2021 2:14 pm

Rece neko u medijima pre neki dan - MUP kao javno-privatno partnerstvo.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Oct 18, 2021 2:25 pm

since 1991
    rumbeando

Post by rumbeando Mon Oct 18, 2021 11:08 pm

Hrkalovićka glavna vest na 5 sutrašnjih naslovnica tabloida, jedino u Alou nije glavna vest, ali jeste na naslovnici.

Spoiler:
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Oct 18, 2021 11:12 pm

Nekome se ovo čini kao nastavak obračuna, a meni naprotiv liči na neki vid pomirenja sa Nebojšom, putem ritualnog žrtvovanja Dijane Šmrkalović.
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Oct 18, 2021 11:14 pm

I Kokezu su ovako razvlacili. Doduse, nije bilo gaca

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Oct 18, 2021 11:19 pm

Ma ja navijam da nastave jako i do samog kraja, ova serija mora da uključi i neki razneti audi, snajperski hitac itd inače otkazujem pretplatu na streaming.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Oct 18, 2021 11:21 pm

komedija pred izbore
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Oct 18, 2021 11:36 pm

Mora, kao u Line of Duty, neko za koga u početku svi mislimo da je tipični crooked cop, na kraju da ispadne heroj. Npr, Diksi nije isprazna oportunistkinja fascinirana kriminalom, nego zapravo osopa u potrazi za pravdom, koja samo igra ulogu isprazne opotrunistkinje fascinirane kriminalom kako bi se infiltrirala duboko u naprednjačku duboku državu i raskrinkala je iznutra.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

ficfiric

Post by ficfiric Mon Oct 18, 2021 11:44 pm

Cousin Billy wrote:Ma ja navijam da nastave jako i do samog kraja, ova serija mora da uključi i neki razneti audi, snajperski hitac itd inače otkazujem pretplatu na streaming.

I to. U Nisu kad se pokoskaju, tri meseca lete automobili u vazduh a ovde se ogovaraju preko naslovnica

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Mon Oct 18, 2021 11:45 pm

Cousin Billy wrote:Nekome se ovo čini kao nastavak obračuna, a meni naprotiv liči na neki vid pomirenja sa Nebojšom, putem ritualnog žrtvovanja Dijane Šmrkalović.
    Vec sada je putem medija optuzuju da je kriva za x mafijaških ubistava, a razlozi su sve besmislniji iz slucaja u slucaj.

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Oct 18, 2021 11:47 pm

Vučko vs. Neša (pbp) - Page 21 2326695021

_____

zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Mon Oct 18, 2021 11:52 pm

da narod nije vec zaglupljen netfliksom ne verujem da bi iko normalan pratio ove vuciceve igrokaze i jos nagadjo ko je ubica

ljudi su nekad, dok se jos smelo i bilo politicki korektno, na fejzbuku citirali vudija alena

Vučko vs. Neša (pbp) - Page 21 Woody-allen-quotes-movie-film-filmografia-manhattan8

_____
    ova zemlja to je to
    паће

Post by паће Tue Oct 19, 2021 9:23 am

Erős Pista wrote:...kako bi se infiltrirala duboko u naprednjačku duboku državu i raskrinkala je iznutra.

Да, кад би се кринка носила изнутра а гаће преко главе.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Oct 19, 2021 4:19 pm

Bivši pripadnik MUP-a: Vučić Stefanoviću nametnuo Dijanu Hrkalović

Nekadašnji pripadnik Odeljenja Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) za tajno praćenje Milan Dumanović izjavio je da je Aleksandar Vučić "Dijanu Hrkalović nametnuo Nebojši Stefanoviću", kao i da je s funkcije u policiji smenjena na zahtev američkih službi, jer su znali da pomaže "kavačkom klanu" u kriminalnim obračunima.

„Znam da je u januaru 2017. svakog dana odlazila kod Aleksandra Vučića. Uostalom, odlazila je u zgradu Vlade Srbije kod premijera i to je bilo evidentirano na prijavnici. Vučić je Dijanu Hrkalović nametnuo Nebojši Stefanoviću. Iako ona kasnije jeste stvorila i odnos sa Stefanovićem“, rekao je Dumanović, koji je sada predsednik Saveta za borbu protiv kriminala Pokreta Oslobođenje, za novi broj nedeljnika NIN.

Dumanović je rekao i da „ne zna zašto je stalno odlazila kod Aleksandra Vučića, ali zna i da je bila na stalnoj vezi i sa Andrejem Vučićem“.

Na pitanje kako se Hrkalović našla na udaru tabloida i da je saslušavana, on je odgovorio da „kurcšlus nastaje krajem maja 2019, nakon sastanka u Vašingtonu“.

„Tada su se sa predstavnicima službi SAD sastali ministar Stefanović, komandant Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) Spasoje Vulović i načelnik UКP-a Srbije Dejan Кovačević. Predstavnici američkih službi su tada tražili da Dijana Hrkalović ne bude više u policiji. Ono što je ona radila znale su i nemačke službe“, rekao je Dumanović.

Kako je rekao, „učestvovala je u sukobu kavačkog i škaljarskog klana na strani kavčana, ona je odavala informacije o kretanju osoba iz škaljarskog klana koji su likvidirani u drugim državama“.

„I smenjena je odmah posle sastanka u Vašingtonu, kada je Stefanović otišao kod Vučića. Navodno je tada Vučić rekao Stefanoviću i da on mora da ode. Posle tog sastanka Dijana je pokušavala da dođe do braće Vučić, ali su oni prekinuli komunikaciju s njom“, rekao je Dumanović.

„Belivuk nije prihvatio nove posrednike“

Prema njegovim rečima, „grupa Veljka Belivuka je bila pod njenom kontrolom“.

„Nakon što je otišla iz MUP, oni nisu prihvatali nova lica za kontakt koja je Vučić nametao. Belivuk je poručio neuspelim posrednicima: ‘Ne pričam ni sa kim osim sa šefom’. A šef je Vučić. Prvi put se dešava da tako brutalne grupe kao Belivukova imaju podršku u vrhu sistema, a ne niže u strukturama, kao što je to ranije bio slučaj“, kazao je Dumanović.

On je rekao i da je „Belivuk ranije ‘radio’ jeftiniju drogu – marihuanu, ali kasnije, kao deo kavačkog klana ova grupa se bavi prodajom heroina i kokaina i držali su Beograd“.

„Neki od ljudi iz sistema su se plašili i nisu smeli da reaguju. A funkcioneri MUP-a ili BIA koji su žmurili na rad ove grupe su napredovali. Deo novca od posla sa drogom uzima SNS, a deo BIA“, naveo je Dumanović.

Odgovarajući na konstataciju da su to ozbiljne optužbe i odakle to zna, on je naveo da je „pričao sa kolegama“, kao i da mu je „pripadnik službe za drogu iz UKP-a rekao da je glavni neprijatelj samo škaljarski klan“.

„Stefanović i Hrkalović imaju dokaze protiv Vučića“

Na pitanje gde je nastao šum između Stefanovića i Vučića, odgovorio je: „Pratite najveće afere, na primer Кrušik i Jovanjicu i aktere koji se vezuju za njih i videćete“.

„Da se poštuje krivični zakon Stefanović bi bio uhapšen, kao i Hrkalovićeva. Ali ne smeju da ih hapse. Oni imaju dokaze protiv Vučića i zato se okleva“, naglasio je Dumanović.

On je naveo i da su lideri opozicije praćeni, kao i da su „neke njihove fotografije sa pratnje, objavljene 2018. i 2019“.

„Nisu samo praćeni ljudi koji kritikuju režim, već i neki ministri iz SNS-a, kao na primer Zorana Mihajlović. Cilj tih praćenja nije zakonski, da se prate zbog nekog krivičnog dela, već da bi se nadziralo šta rade i da bi se došlo do materijala za eventualnu kompromitaciju i ucene“, rekao je Dumanović.

NIN podseća da mu se sudi zbog navodnog odavanja službene tajne nakon što je podneo krivičnu prijavu protiv čelnika MUP-a za nezakonita postupanja u slučajevima „Potočari“ i „Banjaluka“.

List „Srpski telegraf“ u današnjem izdanju na naslovnoj strani piše: „Ovo je najbolji primer licemestva, NIN napada Vučića da štiti Dijanu Hrkalović iako svi znaju da je ona u najprisnijim mogućim odnosima s Nebojšom Stefanovićem“. Prikazana je i naslovna strana ovog nedeljnika na kojoj je slika Dumanovića i rečenica „Vučić je Dijanu Hrkalović nametnuo Stefanoviću“.
    https://rs.n1info.com/vesti/bivsi-pripadnik-mup-a-vucic-stefanovicu-nametnuo-dijanu-hrkalovic/
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 4:23 pm

Vučko vs. Neša (pbp) - Page 21 91916028_10157393716648681_1423043418170327040_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=73p5QXGufNMAX-AjiN7&_nc_ht=scontent.fbeg2-1
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Oct 19, 2021 4:33 pm

Dumanović: Hrkalović nikada da ne izađe iz zatvora, ali ni oni koji su je doveli

Milan Dumanović, bivši policajac i pripadnik Uprave kriminalističke policije, a sada funkcioner pokreta Oslobođenje, izjavio je da bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović treba da bude u zatvoru, "da nikada ne izađe", ali ne samo ona, već i "oni koje je ona prisiljavala da vrše krivična dala, ali i oni koji su je doveli i omogućili da vrši krivična dela".

Na pitanje da li bi za slučaj Hrkalović trebalo da odgovara politički i vrh MUP-a Dumanović za N1 kaže da je njegov stav da ako je neko državni sekretar i omogućuje mu se tolika moć kao što ju je imala Hrkalović – onda sigurno neko odgovoran.

„Ni ministar policije ne sme da ima nikakvu zakonsku mogućnost da učestvuje u istragama, za sve to bi trebalo da bude odgovoran direktor policije Vladimir Rebić, a njega su namerno postavili jer nije imao dodira sa kriminalističkom policijom, on je više od 20 godina radio u saobraćajnoj policiji i zato je i postavljen. Ubeđen sam da postoji odgovornost svih, govorim o vrhu SNS-a, vrhu bezbednosnih struktura, samoj Dijani Hrkalović, Nebojši Stefanoviću. Ali ne očekujem da će oni odgovarati dok je na vlasti ovaj režim“, rekao je Dumanović.

Istakao je i da Hrkalović nije mogla da bude to što jeste da nije došla iz SNS i dodao da joj je neko omogućio da bude u kontaktu sa svim relevantnim kriminalnim grupama u Srbiji, a da je to sve bilo poznato Upravi kriminalističke policije.

Dumanović je komentarisao i pisanje tabloida Objektiv koji je danas objavio „da ista ekipa štiti Dijanu Hrkalović i njega“, kao i da ih povezuju preko zajedničkog advokata Seada Spahovića. Objektiv je objavio i da je navodno Dumanović, da bi prikrio saradnju sa Hrkalović, napadao nju da je naredila tajno snimanje predsednika Vučića.

„Tačno je da je advokat Sead Spahović bio u mom timu, ali pre nekoliko dana kada se desilo to sa Hrkalović čuli smo se i zahvalio sam mu se, jer je učinio mnogo u procesu, ali smatram da ne bi trebalo da nastavlja više jer zastupa Hrkalović“, rekao je Dumanović.

On je rekao i da je povodom toga što je Objektiv pisao da je Dijanin čovek – danas podneo tužbu i da je u pitanju druga njegova tužba protiv Objektiva, te da će morati da dokažu odakle im informacije.

Dumanović je podsetio da je njega i njegove kolege Dijana Hrkalović 2016. godine direktno preko svojih ljudi u MUP-u uhapsila i da je utvrđeno da su nezakonito uhapšeni.

„Mi smo podneli krivičnu prijavu, Mladen Trbojević i ja 2016. godine, za isto krivično delo za koje je sada uhapšena“, rekao je Dumanović i ocenio da sada ne bi imali grupu Veljka Belivuka i 20 ubijenih ljudi da je država tada, kada su je on i kolega prijavili, reagovala.

Preneo je i da je čovek „koji je sad prodao“ Hrkalović, Dejan Milenković Bagzi na suđenju Dumanoviću i kolegama rekao da sve što je radio 2017. godine radio zakonski, a da je sada rekao da je akciju 2017. godine radio nezakonski. „Moram da se zapitam da li mi moramo da budemo oslobođeni jer je svedok lagao“, kaže.

Upitan da li se plaši da će on biti sledeći na meti, kaže da je on samo na meti tabloida ali da ne postoji nijedna stvar gde mogu da dokažu takve neverovatne tvrdnje. „Ko bi pristao da sarađuje se nekim ko ga je uhapsio“, zapitao je Dumanović i dodaje da je četiri godine bez prihoda. „Kada je Dijana Hrkalović bila najjača, Mladen Trbojević i ja oterani smo iz MUP-a“, kaže.

„Ja sam i na udaru pojedinih glasnogovornika koji podržavaju politiku vladajuće stranke jer istupam, govorim istinu i što sam u pokretu Oslobođenje“, dodao je Dumanović.

On ističe da je problematično to što Hrkalović uhapšena samo za delo trgovina uticajem za koje je predviđena kazna od šest meseci do pet godina zatvora, a da nije optužena za mnoga druga dela koja je počinila. „Ako se govori da je umešana u ubistvo Miše Ognjanovića, tužilaštvo bi moralo da poradi na tome“.

Dumanović je zapitao i zašto ne odgovaraju ljudi koji su ostali u MUP-u, a koji su bili povezani sa Hrkalović. „Čujemo da ima 250 ljudi Dijane Hrkalović, od toga 10 na ključnim mestima u MUP-u, šta je sa tužiocima i sudijama sa kojima je radila“ zapitao je Dumanović i dodao da ako država hoće da se bori s tim problemom, ona mora i to da istraži.

On je zapitao i ko je dozvolio da Hrkalović dođe u MUP posle samo 9 meseci rada u BIA. „Gde su te njene gazde iz BIA, gde su njene gazde iz SNS-a?, pita.

Zapitao je zašto se hapšenje dešava tek sada za nešto što se desilo 2017. godine. Kaže i da se Tomislav Radovanović sada predstavlja kao borac protiv Hrkalović i njenih nedela. „To mogu da posvedočim da je Dijana Hrkalović, kao običan sekretar UKP-a došla da postrojava odsek za lišavanje slobode i da je dovezao kolima Radovanović, koji je bio njen čovek sve do maja 2019. godine“, rekao je Dumanović.
    https://rs.n1info.com/vesti/dumanovic-hrkalovic-nikada-da-ne-izadje-iz-zatvora-ali-ni-oni-koji-su-je-doveli/

ficfiric

Post by ficfiric Tue Oct 19, 2021 5:02 pm

Turul madár wrote:

Sta ti je tu zadruga? Kao, nismo jos pre nekoliko godina znali da su Hrkalovicka, Vucko iz Zandarmerije i klan Saleta Mutavog ista ekipa? Nismo znali da ih je SNS okupio?

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 5:04 pm

odakle si ti to znao?
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Oct 19, 2021 5:06 pm

Bilo kod Brkica

_____

Uprava napolje!

Margit Savović

Post by Margit Savović Tue Oct 19, 2021 5:06 pm

Ja znam od 2017 minimum, ali ja sam Grobarka i sve sam povezala u Pioniru i kasnije viduci Ostojin upravni odbor KKP-a.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 5:14 pm

pa to gde svi sve znaju, to je upravo zadruga i lokalna radnja na ćošku
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Oct 19, 2021 5:21 pm

Margit Savović wrote:Ja znam od 2017 minimum, ali ja sam Grobarka i sve sam povezala u Pioniru i kasnije viduci Ostojin upravni odbor KKP-a.

Znas i ranije. Sale Mutavi je ubijen 2016. Prebijanje Vazurinog obezbedjenja je bilo dok je bio ziv, dok su se oko kluba klalli Vazura i Novak Nedic.
    One afere sa brisanjem podataka na vojnom strelistu su bile jos pre toga

_____

Uprava napolje!

Margit Savović

Post by Margit Savović Tue Oct 19, 2021 5:24 pm

Da, da. Secam se da sam prestravljena upamtima Vuckovo lice sa tribine, posto ja tuda moram da prodjem. I onda sam na trafici videla naslovnu Afere i kupila jer sam njega prepoznala. Mislim da je Mutavi jos bio ziv. 

A i Mutavog i Belivuka sam poznavala odlicno, na Garijevu radost. Vučko vs. Neša (pbp) - Page 21 1399639816
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 19, 2021 5:27 pm

zašto je ubijen sale mutavi?
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Tue Oct 19, 2021 5:30 pm

ficfiric wrote:Bilo kod Brkica
    Где ти је она фотомонтажа са тематиком - ови су све промашили (професионални политички аналитичари) а ови су све погодили (зупер и Vučko vs. Neša (pbp) - Page 21 2173831786 )

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 4:53 am