Vučko vs. Neša (pbp)
- Post n°301
Re: Vučko vs. Neša (pbp)
Pa on je kao "vojnik" koga se vodja ("Aleksandar") odrekao.
- Post n°302
Као кад је Коштуница писао отворено писмо генералу Аци Томићу.disident wrote:U cemu je fora za nas sto nismo citali?boomer crook wrote:
ovo je bolje i od onoga kada su se voja i aca razumeli u cutanju
https://pescanik.net/pismo-vojislava-kostunice/
Закулисне, симболичне и метафоричне радње, говор у шифрама, плава риба, свастикин бут, у ћутању се разумемо (”на робији си немој случајно да пропеваш биће свашта”), слање политичких сигнала.
Једна могућа интерпретација је ова коју је Мор Токољи изнео.
Неша је само лојални војник краљев, који му жели добро, а краљ Александар Вучић је превише забраздио.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°303
a moze i knjigu uspomena da napise
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°304
Ovo je drot koji je tužio nadređene zbog toga što su ga sa grupom kolega nezakonito poslali u Srebrenicu '15. kad je na Vučića pokušan atentat. Na isti način su ih slali i na miting SNSD-a u BL.
Dosta toga što je izgovorio meni zvuči logično i istinito. Naivan mi je jedino kad priča kao navijač Partizana
Dosta toga što je izgovorio meni zvuči logično i istinito. Naivan mi je jedino kad priča kao navijač Partizana
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°305
koliko novih brkića ispredradnjaša sa kanalima i emisijama lol
- Post n°306
Gari, nema veze sa Brkićem, čini mi se da nisi gledao intervju niti uopšte znaš o čemu čovjek zbori.
Izvoli, kreni odavde pa posle pogledaj da to još uvijek traje.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°307
Sto se tice Potocara, tu je ok ali za ove teme kasnije nastupe, nakon ulaska u Molodjin pokret, ne bih ga uzimao za ozbiljno - jednom murijas, uvek murijas
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°308
Ja sam zbog Potočara i odgledao cijeli intervju. Ostatak, odnosno većina njegove priče o Hrkalovićki, Vučiću, Belivuku i Stefanoviću i njihovim odnosima i vezama iz perioda '15.-'20. pije drži vodu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°309
Ono što se manje zna jeste da je među prisutnima na dženazi u Potočarima 11. jula 2015. godine bilo oko 160 pripadnika organa sigurnosti iz Srbije, od kojih su samo neki imali akreditacije izdate od nadležnih državnih sigurnosnih službi, a koji su sve vrijeme bili na mjestu događaja unutar Memorijalnog centra.fikret hadžiabdić wrote:Gari, nema veze sa Brkićem, čini mi se da nisi gledao intervju niti uopšte znaš o čemu čovjek zbori.
Mnogi od njih mogu se vidjeti i na Bajrićevim fotografijama, a u općoj gužvi koja je nastala prilikom ulaska Vučića u krug Memorijalnog centra, jednom od pripadnika BIA-e ispao je telefon, koji je istog dana pronašao profesor iz Živinica.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°310
http://www.nspm.rs/hronika/nebojsa-stefanovic-moj-odnos-sa-vucicem-je-samo-nas-i-nece-ga-uredjivati-ni-tajkuni-ni-kvazi-politicari-niti-njihove-novine.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°311
Slinobraniteljke
Sudar titana pic.twitter.com/m4tquHz9qo
— Radomir Martin (@radomir_martin) August 14, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°312
Mirović: Stefanović snosi odgovornost za postupanje svojih saradnika u slučaju s klanom Belivuk https://t.co/tVTLwvucNm pic.twitter.com/l8Zb7H4IYB
— Beta News Agency (@BetaNewsAgency) August 16, 2021
_____
- Post n°313
gde snosi, na sudu, u partiji, pred FBI
el to pretnjica 1 konacno konkretna
el to pretnjica 1 konacno konkretna
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°314
_____
- Guest
- Post n°315
Superior portraits in shadow, with feeling,
But no-one now wants their physiognomy revealing.
Anyone would think I had a vile disease
But no-one now wants their physiognomy revealing.
Anyone would think I had a vile disease
- Post n°316
_____
- Post n°317
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°318
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°319
Svetozar Vujačić na Hepiju - ja ne znam zašto Dijana Hrkalović nije iza rešetaka!
Voditelj: Pa kad vi kao savetnik ministra policije ne znate, kako mi da znamo.
SV: Verujte da ni ministar policije ne razume kako je to moguće!
Voditelj: Pa kad vi kao savetnik ministra policije ne znate, kako mi da znamo.
SV: Verujte da ni ministar policije ne razume kako je to moguće!
_____
- Post n°321
Upravo je bilo pitanje novinarke s Pinka, da li ima nekih trojanskih konja u avom okruzenja. I on je rekao da ima nekih iz SNS koji imaju samo pozitivne mesijske objave.
_____
- Post n°322
Овај иза десно од Вучића је класик, натрпао толико опреме испод кошуље да изгледа као да има шлауф стомак.
- Post n°323
ne znam ko je covek al mislim da sam ga video na snimku kad tuku Andreja Vucica, odnosno nakon sto su ga tukli kad se svadjaju ko je kriv
_____
????
- Post n°324
odlican avatarMór Thököly wrote:Pa on je kao "vojnik" koga se vodja ("Aleksandar") odrekao.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place