Vučko vs. Neša (pbp)
- Post n°326
Re: Vučko vs. Neša (pbp)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°327
Министар унутрашњих послова Александар Вулин рекао је данас да ће "надлежни органи доћи и разговарати" са министром одбране Небојшом Стефановићем и провоптуженим у случају пољопривредног добра Јовањица на којем је узгајана марихуана Предрагом Кулувијом, због Колувијиних навода да му је нуђена слобода ако "лажно оптужи" брата председника Србије Андреја Вучића.
Александар Вулин: Надлежни ће доћи до Стефановића и Колувије да виде шта је истина
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°328
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°329
Koliko kapiram jedna mera mu je zamenjena drugom. Iz pritvora u nanogicu, ne verujem ni da se u apsu mnogo vise napatio, jos nije kaznjen ni oslobodjen (al vozace se dok ne zastari)ficfiric wrote:Koliko ja vidim, Koluvija je na slobodi. Znaci li to da mu je ponudjena sloboda a da lazno optuzi Slinu?
- Post n°330
О случају Јовањица: Верујем да Стефановић неће имати проблем да буде испитан, изненадио бих се да је умешан
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да верује да министар одбране Небојша Стефановић неће имати проблем да буде испитан поводом навода првооптуженог у случају пољопривредног добра Јовањица Предрага Колувије да му је из кабинета министра Стефановића нуђена слобода ако у поступку, који се против њега води за Јовањицу, лажно оптужи брата председника Србије Андреја Вучића.
„Очекујем да полиција свакога испита. Лично бих био изненађен да сазнам да је он (Стефановић) у то умешан“, рекао је Вучић у Дубију за ТВ Пинк.
Према његовим речима, „цела прича је јако чудна“ и потребно је све испитати, јер је човек (Колувија) који је две године провео у затвору спреман да објасни шта се десило и ко је крив за Јовањицу.
Он је додао да ће наредних дана бити „пуно посла“ због тог случаја и да ће видети ко ће све хтети на полиграф, као и то да нико није заштићен, па ни он, лично.
Вучић је нагласио да је „сигуран“ да су исти људи, који су учествовали у случају Јовањица, учествовали и у његовом прислушкивању и да је свестан да је то радио један део људи у Министарству унутрашњих послова.
„Против неких запослених се већ води поступак. Ја верујем у наше надлежне органе, а проблем ће бити и то што ће и неки полицајци почети да причају“.
Предраг Колувија ухапшен је крајем 2019. и суди му се под оптужбом за производњу огромне количине марихуане, а већ неколико дана налази се у кућном притвору, након што му је Апелациони суд укинуо притвор у којем се налазио од 2019. године.
Он се јуче први пут јавно огласио од куће, у разговору са својим адвокатом Владимиром Ђукановићем и навео да му је нудјена слобода из кабинета министра Стефановића ако за случај Јовањица „лажно оптужи брата председника Србије Андреја Вучића“.
_____
- Post n°331
Došao da okačim:
Vučić u direktnom prenosu iz Dubaija branio Koluviju https://t.co/hDzpaA3SUN
— nova.rs (@novarsonline) October 2, 2021
- Post n°332
- Post n°333
http://www.nspm.rs/hronika/nebojsa-stefanovic-o-optuzbama-spreman-sam-da-budem-poligrafski-testiran.html
_____
- Post n°334
_____
- Post n°335
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°336
Kome smeta jak Dejo? Sad ste vi pametni sto me prijavljujete i bolje se osecate, ispunili ste zadatak ili sebi merak? Ovo je socijalna mreza, puna humora, bar meni, ali vidim da sam pogresio, nista vam nije sveto, e zato nam je ovako.
— Samo Dejo (@Samodejoo) October 3, 2021
_____
- Post n°337
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°338
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°339
Ovo su neki od tvitova koje je objavio pod imenom Stefanovića.
Срам те било. Ти си највећи лажов кога сам икада упознао! https://t.co/sNqvKaXouj
— Samo Dejo (@Samodejoo) October 2, 2021
Зашто вас чуди што је Вучић платио 69000$ за 3 минута рекламе у Дубаију? Вечера на којој сам, игром случаја био, коштала је 50000$ платили сте ви грађани Србије, додуше и рекламу!
Да знаш да јесам, гладан и жедан. Главно јело три листа и неко око, а вино једна за нас 4, бежи!
Једном сам се видео са Ђиласом и то на кратко, Вучић одма тражио моју оставку у СНС-у. Данас сам му рекао "шефе, реагуј за петицију" одмах се оградио од капетана Драгана и осуђује петицију?? Разумете, топло ладно са њим!
- Post n°340
_____
- Post n°341
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°342
- Post n°343
https://ocindex.net/country/serbia
- Post n°344
- Post n°345
Sotir wrote:Koliko imamo na State-embedded actors?
Скромно, али обећава у наставку такмичења. Важно је било ући у финале.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°347
rumbeando wrote:
https://ocindex.net/country/serbia
Ubiše nas ovi state-embedded, inace ne bismo bili toliko losi...
- Post n°348
_____
- Post n°350